07 / 07 / 2024

yapı kredi akıllı büyüme stratejisi

yapı kredi akıllı büyüme stratejisi

Yapı Kredi, 2014 yılının ilk çeyreğinde 429 milyon TL konsolide net kâr açıkladı. Gelirlerini bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 5 artırarak 1 milyar 938 milyon TL’ye yükselten Yapı Kredi’nin aktif büyüklüğü ise 168 milyar 800 milyon TL’ye ulaştı..

Bakan Uraloğlu açıkladı! Yollara akıllı ulaşım sistemleri geliyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yollara akıllı ulaşım sistemlerinin (AUS) kurulacağını açıkladı. Akıllı ulaşım sistemleri nesnelerin interneti merkez yazılımının (AUS IoT) ilk etapta Ankara, Antalya ve İstanbul Karayolları Bölge Müdürlüğündeki kontrol merkezlerinde yapılacağı kayded

Yapı Kredi’den kaçırılmaz fırsat: Uçak biletinizi 1000 TL indirimli alın!

Yapı Kredi, Ekim ayında yeni müşterilere özel harika bir kampanya sunuyor! Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip müşteri olan ve kredi kartına başvuran herkes bu özel kampanyadan yararlanma şansını yakalayacak.

Yapı Kredi, uçak biletinin 1000 TL'sini verecek. Kampanya detayları açıklandı

Yapı Kredi tarafından sık uçak kullanan ya da uçak kullanmayı düşünen müşterilerine yönelik bir kampanya başlatıldı. Banka tarafından müşterilerinin uçuş maliyetlerine 1000 TL ile destek verilecek.

Öğrenci ve öğretmenlere müjde! Tüm akıllı telefon ve tabletlerde büyük indirim başladı!

Samsung tarafından gelen duyuruda, öğrenci ve öğretmenlere tüm akıllı telefon ve tabletlerde indirim yapıldığı belirtildi.

Vergisiz akıllı telefon ve bilgisayarda son durum: 48 bin 304 liraya satılan iPhone 14 modeli 24 bin lira olacak

Vergisiz akıllı telefon ve bilgisayar kampanyasında son durum ne? Kampanya nasıl yürütülecek? Cumhurbaşkanı Yardımcısı başkanlığında yeni bir toplantı yapıldı. İşte son detaylar...

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Elinizde Çin menşeili bir akıllı telefon varsa hemen bunu yapın! O listede olabilirsiniz

Güvenlik araştırmacıları birkaç farklı Android akıllı telefonu incelediler ve casus yazılım yüklü olduklarını iddia ettiler.

Akıllı telefonlarda yeni dönem! OnePlus katlanır telefonlara geçiyor

Merakla beklenen OnePlus 11'in yapılacak olan lansmanı yaklaşırken, 7 Şubat lansman etkinliğine bir haftadan biraz daha uzun bir süre kaldı. Ancak görünen o ki bu amiral gemisi, firmanın planlarındaki tek heyecan verici yeni akıllı telefon değil.

Sistem Akıllı Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sistem Akıllı Yapı Anonim Şirketi Beykoz'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Akyıldız ve Eyüp Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Yapı Kredi'den son dakika müjdesi! 31 Ocak 2023'ten önce başvurun!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olarak akıllarda yer edinen Yapı Kredi'den müjde geldi! Hemen bu promosyondan yararlanın. İşte tüm detaylar...

100 liradan 6 bin liraya çıktı! Akıllı telefon sahiplerine duyuruldu! 2 gün içinde ödenmezse 6 bin ödenecek!

Akıllı telefon sahiplerine duyuruldu. 2 gün içerisinde ödeme yapılmaz ise 6 bin TL ödenecek. İşte detaylar!

Migros'tan akıllı telefonlara indirim! 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin önde gelen süpermarketleri arasında yer alan Migros'tan güzel haber geldi! Migros, akıllı cep telefonlarında indirim yaptı! Peki, Migros'ta indirim yapılan telefonlar kaç TL? İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Yapı Kredi Mobil’den yeni müşterilere toplam 500.000 Türk Lirası World Puan hediye

19 Ekim 2022 tarihine kadar Yapı Kredi Mobil'i indirerek ilk kez Yapı Kredili olanlara toplam 500.000 Türk Lirası değerinde puan ödüllü çekilişe katılarak 100.000 Türk Lirası’na varan puan kazanma şansı…

yapı kredi akıllı büyüme stratejisi Haberi

yapı kredi akıllı büyüme stratejisi


Yapı Kredi’nin konsolide aktif büyüklüğü 168 milyar 800 milyon TL’ye ulaştı.


Yapı Kredi, 2014 yılının ilk çeyreğinde 429 milyon TL konsolide net kâr açıkladı. Gelirlerini bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 5 artırarak 1 milyar 938 milyon TL’ye yükselten Yapı Kredi’nin konsolide aktif büyüklüğü ise 168 milyar 800 milyon TL’ye ulaştı. Sermaye yeterlilik oranı ise 2013 yılı kârından 388 milyon TL temettü dağıtımına rağmen yüzde 15,9 olarak güçlü bir seviyede gerçekleşti.


Bankanın ilk çeyrek performansını değerlendiren Yapı Kredi CEO'su Faik Açıkalın, zorlu bir yıla başarılı bir başlangıç yaptıklarını belirtti.


Yapı Kredi'nin Akıllı Büyüme stratejisini uygulamaya devam ettiğini ve kaynakları verimli kullanarak, katma değeri yüksek alanlara odaklandığını söyleyen Açıkalın “Bunun neticesinde yılın ilk üç ayında ekonomide yaşanan volatiliteye rağmen gerek kredilerde, gerekse...