18 / 05 / 2024

Yapı Kredi müşterilerine özel avantajlar

Yapı Kredi müşterilerine özel avantajlar

Yapı Kredi, sağlık, konut ve taşıt sigortalarını kredi kartları üzerinden yaptıran müşterilerine 250 TL’ye kadar puan hediye ediyor.Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Yapı Kredi şubelerine gelerek poliçelerini yaptırmaları yeterli oluyor.

Yapı Kredi emekli promosyonunda son dakika müjdesi! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle tam 18 bin TL yatırılıyor!

SSK ve Bağkur emeklileri tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alan maaş promosyonları için müjdeler de peş peşe geliyor. Pek Yapı Kredi Nisan 2024'te ne kadar promosyon veriyor?

Yapı Kredi Bankası personel alımı yapacak! Hangi ünvanlara alım yapılacak işte merak edilenler...

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında farklı şehirlerde personel alımı yapılacağı belirtildi. Buna göre, hangi ünvanlardan personel alınacağı ve başvuru şartları da merak ediliyor.

Yapı Kredi Yatırım açıkladı! 2024 yılında borsada en fazla getiri potansiyeli hangi sektörde?

Yapı Kredi Yatırım'ın hazırladığı rapor kapsamında, yabancı yatırımcıların önce tahvillere ve sonraki zamanlarda da hisse senetlerine olan ilgisinin yükseleceği belirtildi. Açıklanan raporda, bu sene yüksek getiri beklenen sektörler de sıralandı.

Elektrik, su, telefon ve doğalgaz faturaları için son tarih 10 Ekim! Bunu yapan 170 TL kazanıyor

Son dönemde teknolojik ilerlemelerle birlikte otomatik fatura talimatı hizmetlerinde bir artış yaşandı. Bu konuyu yakından takip eden Yapı Kredi, müşterilerine özel bir teklifle karşımıza çıkıyor. Banka, bu kampanya dahilinde belirli şartları yerine getiren kullanıcılara 170 ödeme yapacağını duyurdu

Yapı Kredi'den Worldcard sahiplerine özel bir fırsat: 15.000 TL taksitli nakit avans! 

Yapı Kredi, müşterilerine özel bir fırsat sunarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Yeni kampanya ile 15.000 TL'lik taksitli nakit avans imkanı sunuluyor. Bu avantajlı fırsatı kaçırmayın! Bireysel finans ihtiyaçlarınız için Yapı Kredi her zaman kullanabilirsiniz.

Yapı Kredi müjdeyi verdi: Eylül ayı emekli promosyon rakamları değişti. İşte Yapı Kredi'nin emekli promosyon rakamları

Yapı Kredi'den emeklileri mutlu edecek rakamlar geldi. Emekli promosyon rakamları güncellendi. İşte Yapı Kredi'nin güncel emekli promosyon rakamları...

Yapı Kredi, uçak biletinin 1000 TL'sini verecek. Kampanya detayları açıklandı

Yapı Kredi tarafından sık uçak kullanan ya da uçak kullanmayı düşünen müşterilerine yönelik bir kampanya başlatıldı. Banka tarafından müşterilerinin uçuş maliyetlerine 1000 TL ile destek verilecek.

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! İlaç gibi gelecek bu parayı hemen alın!

Gıdadan teknolojiye, tatilden akaryakıta kadar pek çok sektöre ilişkin kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, giyim sektörüne ilişkin düzenlediği yeni kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Yapı Kredi, kampanya kapsamında müşterilerine 500 TL Worldpuan hediye edeceğini duyurdu.

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli açıklama

Garanti Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından müşterilere özel yeni bir kredi paketi başlatıldı.

Yapı Kredi son kez duyurdu! 31 Temmuz’a kadar adınıza 500 TL tanımlanacak!

Gıdadan akaryakıta, tatilden teknolojiye kadar her alana ilişkin kampanyalar hazırlayarak müşterilerinin yüzünü güldüren Yapı Kredi, şimdi de giyim sektörüne yönelik düzenlediği kampanyayla müşterilerine hediye puan vereceğini açıkladı.

Yapı Kredi’den World Card müşterilerine cep harçlığı! 250 TL tek tek hesaplara yatacak!

Farklı markalarla anlaşarak kampanyalar düzenleyen ve bu sayede müşterilerine bol bol hediye dağıtan Yapı Kredi, yeni kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi, başvuru şartlarına uyan World Card müşterilerinin 250 TL kazanacağını açıkladı.

Yapı Kredi müşterilerine çifte müjde! Acele eden kazanacak!

Yapı Kredi, peş peşe düzenlediği kampanyalarına bir yenisini ekledi. Giyim sektörüne yönelik kampanya hazırlayan Yapı Kredi, müşterilerin kampanya doğrultusunda 250 TL kazanacağını duyurdu.

Yapı Kredi müşterilerine müjde! Bayram öncesi 400 TL hesaplara yatacak!

Teknolojiden giyime, gıdadan beyaz eşyaya kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, yeni bir kampanyasını daha duyurdu. Yapı Kredi, kampanya çerçevesinde, kampanya şartlarına uyan herkese tam 400 TL yatırılacağını duyurdu.

Yapı Kredi müşterilerine özel avantajlar Haberi

Yapı Kredi müşterilerine özel avantajlar

“Hizmette sınır yoktur” anlayışıyla daima müşteri odaklı bir bankacılık sunan Yapı Kredi, müşterilerini yine kazançlı çıkarıyor. 1 – 31 Mart 2014 tarihleri arasında sağlık, konut ve taşıt sigortalarını, Yapı Kredi bireysel kredi kartları ile yaptıran Yapı Kredi müşterileri 250 TL’ye kadar puan kazanıyor. Nazar Boncuğu, Moral Destek, Can Sağlığı Sigortası, Yuvam Ev Sigortası, Eşya Sigortası, Kasko Sigortası ve Zorunlu Trafik Sigortası’nın dahil olduğu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Yapı Kredi şubelerine gelerek poliçelerini yaptırmaları yeterli...