10 / 05 / 2024

yapılan en büyük çevre yatırımları

yapılan en büyük çevre yatırımları

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 12 yılda yapılan çevre yatırımlarını açıkladı. Doğası ile, tarihi ve kültürü ile, iklimi, bitkisi, hayvanı, denizi, ırmağı, dağı – taşı deresi -ovası ile en değerli hazineleri barındıran bir ülkenin mirasçılarıyız.

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Prof. Dr. Gürsel Öngören: Kentsel dönüşümün önündeki en büyük engeller kalktı!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kanunda yapılan yeni düzenlemelerle kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerin kalktığını söyledi.

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Asgari ücrete 45 yılın en büyük zammı

Son dakika haberine göre; Asgari ücrete 1978 senesinden bu güne yapılan en büyük zam geliyor. İşte detaylar...

İş dünyasının en büyük korkulu rüyası ne? İş adamları gelecekte nelerden endişe duyuyor?

Küresel çapta yapılan bir anket ile iş dünyasını gelecekte bekleyen riskler araştırıldı. Ankete katılan 800 iş insanı, iş dünyasını bekleyen risklere ilişkin soruları yanıtlarken, en büyük endişe kaynaklarını da paylaştı.

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yeni yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yatırım yapacağını duyurdu. Peki şirketin CEO’sunun verdiği bilgiye göre, bu yatırım hangi alanda, nereye yapılacak ve tutarı ne kadar olacak?

Ödenekte en büyük pay Hazine ve Maliye Bakanlığına gitti

Orta Vadeli Program'dan (OVP) 2023- 2025 yıllarına dair yapılan değerlendirmeye göre ödenekte en büyük pay Hazine ve Maliye Bakanlığının oldu.

Bugüne kadar atılan en büyük dolar adımı! Dengeler tamamen değişebilir

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle dünya üzerindeki ekonomik dengelerin yeni baştan tesis edilmesi için çalışmalar sürerken ABD'den dev dolar adımı geldi. Karar, Senato’da yapılan oylama ile 86’ya karşı 11 oyla onay aldı. Şimdiye kadar atılan en büyük adım olarak tarihe geçti.

Abdül Batur: Konak'ın en büyük sorunu yapı stokunun eski olması!

 Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki yatırımlarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Batur, Konak'ın en büyük sorununun yapı stokunun eski olması olduğunu belirtti.

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi Ankara Bağlum'a yapılacak!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'nin Bağlum'a yapılacağını belirtti. Altınok, "436 bin metrekarelik alana yapacağımız Millet Bahçesi, Ankara'nın nefes alacağı alan haline gelecek. Burası büyük bir rekreasyon noktası olarak hizmet verecek" dedi.

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'da açtı!

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açtı. Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açılan mağazaya, 1935'te İngiliz emlak kralı Silas Aaron Hardoon'un inşa ettiği Hardoon Art Deco tarzı Nanjing Binası ev sahipliği yapıyor.

Meksika'da Maya uygarlığına ait bilinen en büyük ve en eski yapı keşfedildi!

Maya uygarlığı tarafından yapılan, bilinen en eski ve en büyük yapı keşfedildi. Dikdörtgen biçimindeki devasa yapının MÖ 1000 ile 800 yılları arasında inşa edildiği tahmin ediliyor...

Deprem'de en büyük zararı fay hattı üzerindeki yapılar görüyor!

Fırat Üniversitesi (FÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy yaptığı açıklamada, "Deprem'de en büyük zararı fay hattı üzerindeki yapılar görüyor" dedi.

yapılan en büyük çevre yatırımları Haberi

yapılan en büyük çevre yatırımları


 Doğası ile, tarihi ve kültürü ile, iklimi, bitkisi, hayvanı, denizi, ırmağı, dağı – taşı deresi - tepesi ovası ile en değerli hazineleri barındıran bir ülkenin mirasçılarıyız.  Bu mirastan sağlıklı istifade etme ve koruma konusunda tüm vatandaşlarımızla el ele vermeliyiz.

Gelecek nesillerimize güzel ve yaşanabilir bir çevre, kalkınmış müreffeh bir ülke bırakmak için çalışmalıyız. Bizim atalarımıza olan minnetimizi torunlarımızdan beklemeyi hak etmek için aldığımız mirası özenle korumalıyız. Telafisi olmayan çevre tahribatını önleme konusunda azami çabayı harcamalıyız.

Çevre İçin Yaptıklarımız:

AK Parti Hükümeti olarak icraatları yapmaktaki başarımızı bu icraatlarımızı anlatma konusunda gösteremediğimizi itiraf etmeliyiz. Sadece çevre açısından bakıldığında AK parti dönemi bir devrim ve dönüşüm dönemidir. Çevreyi koruma ve gözetmeye ilişkin AK Parti döneminde yapılan icraatlardan bazıları şunlardır:

AK Parti olarak çevreye ilişkin hizmetlerimizin Sayın...