02 / 05 / 2024

Yargıç Yapı kimin

Yargıç Yapı kimin

Yargıç Yapı Malzemeleri Hırdavat Yedek Parça ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul projesinde son dakika gelişmesi! 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı!

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili imar planı için yargı tarafından alınan kararın ardından bugün son dakika gelişmesi yaşandı. Kanal İstanbul proje alanında iktidara yakınlığı ile bilinen şirket ile 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı. 

Yargı, Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi yapımına ilişkin 2. planı da iptal etti!

Yargı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açmış olduğu dava sonucunda Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi’nin 2. planını da iptal etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Deprem bölgesinde tarım arazileri yapılaşmaya açıldı!

Yargının “dur” kararına rağmen, tarım arazileri ve zeytinlikler yapılaşmaya açıldı. İşte ayrıntılar ve konu ile ilgili yapılan açıklamalar...

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Yargıtay'dan flaş emeklilik maaşı kararı: Net asgari ücretin altında maaş alan emekliler dikkat! İadesi alınabilir

Yargıtay, net asgari ücretin altında kalan emekli aylığı ile ilgili flaş kararı duyurdu. Yargıtay, asgari ücretin altında maaş alan emekliler için nafaka dışında prim borcu için kesinti yapılmasını kanuna aykırı buldu.

İzmir Bornova'daki kentsel dönüşüm planları yargıdan döndü!

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un ‘Yargıya taşıyanlar kaçak yapı yapanların bir kısmı’ ifadelerini kullandığı Kızılay Mahallesi’nin dönüşüm planları ile ilgili mahkemeden belediye aleyhine kararlar geldi.

Yargıtay'dan milyonlarca emekliye müjde! Emekli maaşına hacizde son dakika gelişmesi! Hemen bakın! 

Yargıtay, nafaka kesintisi yapılmakta olan emekli maaşına ayrıca prim borcu nedeniyle SGK tarafından konulan haczin kaldırılmasına karar verdi. Yüksek mahkeme, net asgari ücretin altında kalan emekli maaşında nafaka dışında prim borcu için kesinti yapılmasını kanuna aykırı gördü. İşte Yargıtay'ın ve

Yargıtay'dan kiracılara müjdeli karar: Tadilat masrafları artık mülk sahibinden istenebilecek!

Yargıtay, kiracıları sevindirecek bir karara imza attı. Kiralanan yapıların tadilat masrafları artık mülk sahibinden istenebilecek. İşte ayrıntılar...

Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılacak rezidans ve AVM'nin imar planları iptal edildi! 

Atatürk Orman Çiftliği’ndeki çimento fabrikası alanına rezidans ve AVM inşa edilmesine imkan sunan imar planı yargıdan döndü. Saraçoğlu Mahallesi ve Büyükesat Vadisi’ndeki yapılaşmaya onay veren imar planları idare mahkemeleri tarafından iptal edildi. 

Haciz ve icra konularında güncelleme! Artık haciz yapılabilmesi için icra mahkemesi kararı gerekecek!

TBMM Adalet Komisyonu, yargıda yeni düzenlemeleri içeren İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifini kabul etti. Kanun teklifi, yargıda adil bir sürecin sağlanması ve borçluların mağduriyetinin önlenmesi amacını taşıyor.

Araç sahipleri dikkat! Bir anda yüzbinlerce liranız buhar olabilir! Yargıtay’dan emsal karar çıktı!

​​​​​​​Yargıtay araç sahibi olanları ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, araçlarda yapılan motor değişikliğine ilişkin son noktayı koydu.

Kiralık araçlar hakkında Yargıtay'dan karar çıktı!

Yargıtay 4. Hukuk Dairesi kiralık araçla otoyoldan ihlalli geçiş yapılması nedeniyle araç sahibi hakkındaki icra takibinin reddedilmesini, araç sahibinin ödeme yaptıktan sonra ücreti kiracıdan tahsil etme imkanı bulunduğu gerekçesiyle bozdu

Yargıç Yapı kimin Haberi

Yargıç Yapı kimin

Yargıç Yapı Malzemeleri Hırdavat Yedek Parça ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam tarafından kuruldu.

Yargıç Yapı Malzemeleri Hırdavat Yedek Parça ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi konusu: 

1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve...