03 / 05 / 2024

yatağana meydan mı yapılacak

yatağana meydan mı yapılacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesinin Yatağan Mahallesi’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede gerçekleştirdiği yatırımları inceleyen Başkan Zolan, ardından Yatağan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

İş GYO'dan Balmumcu, Ömerli ve Tuzla'ya 3 yeni proje geliyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı devam eden projelerinin dışında yeni projeler geliştirmeye de devam ediyor. İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ana odağımız konut projelerimiz olacak” diye konuştu.

Uzmanlar yine uyardı: Buralara bina yapılmamalı, kesinlikle uzak durulmalı!

Adana’da, Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır hasar gören binaların çoğunun dere yatağı ve tarım arazisinde olduğu belirtildi. İşte yapılan o açıklamalar...

Milyonlarca çalışana 2024 müjdesi! Resmi tatiller belli oldu: 7 gün izinle 40 gün tatil imkanı! 

2023 yılının sonuna az bir zaman kala yeni yıl öncesi en çok merak edilen sorulardan bir tanesi de yanıt buldu. 2024'ün resmi tatilleri kaç gün? İşte ayrıntılar...

Asgari ücret en az 15 bin TL olacak! Milyonlarca çalışana zam müjdesi geldi! Son dakika! 

Asgari ücret zammı hesaplamaları sık sık merakla araştırılıyor. Çalışanlar yeni asgari ücretin kaç lira olacağını merak ediyor. İşte son dakika hesaplamaları...

EYT’lilere müjde! Mahkemeden emsal niteliğinde karar çıktı! EYT’liler sevinçten havalara uçtu!

EYT’nin yürürlüğe girmesiyle 2 milyonu aşkın kişi, çifte maaş hayali kurarken mahkemeden önemli bir karar çıktı. Tam 25 yıl boyunca çalıştığı işyerinden emekli olduktan sonra 'emekli çalıştırmıyoruz' denilerek kovulan çalışana mahkemeden müjde geldi.

Türkiye'de bitcoin ve altcoin yasasında şok gelişme: Yasa sızdırıldı!

Türkiye'de Bitcoin ve altcoin alanında uygulanacak olan yasa tasarısı adımı uzun süredir gündemde yer alıyordu. Geçenlerde bu yasa tasarısının Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulacağı bildirildi. Ana akım medyada da yasayla ilgili çeşitli yazılar yer almaya başladı.

Shiba Inu değerleniyor!

Bitcoin, Ethereum gibi ana akım kripto paralarda rekorlar kaydedilirken, altcoinler de de hızlı artışlar görülüyor. Shiba Inu dünden bugüne yüzde 37 oranında prim yaptı ve 0.00003849 dolar seviyesinden işlem gördü. 

Cengiz Akkoç, Edip Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Edip Gayrimenkul'ün Muhasebe ve Finans Müdürü Cengiz Akkoç'un ana ortağımız Akın Holding A.Ş. Muhasebe ve Finans Bölüm Başkanı olarak atanması sebebiyle, Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi.

TMMOB'dan tarihi Saraçoğlu Mahallesi açıklaması!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi, tarihi Saraçoğlu Mahallesi’nin imar planıyla ilgili açıklama yaptı. ŞPO açıklamasında, "Saraçoğlu Mahallesi, kamusal değerlerin üretildiği, kent merkezi ile bütüncül tasarlanan bir mekan olma özelliğine kavuşana kadar mücadele edeceğiz" dedi...

Ankara Yenimahalleye'ye yeni meydan müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi Meydan AVM önündeki etkinlik alanını yeniden projelendirdi.

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

Murat Kurum'dan Ankara Altındağ'a meydan müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Altındağ Belediye binamızı başka bir alana taşıyacağız. Hem belediye binamızın olduğu alan hem de önündeki alanı bir meydan projesi haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

Melas Hotels ilk şehir otelini İstanbul'da açıyor!

İstanbul'un ana ulaşım arterlerinden Mecidiyeköy'deki eski Türk Telekom Genel Müdürlük binasının yerine Melas Hotels zinciri ilk şehir oteli olacak olan tesisini bu yıl açacak.

yatağana meydan mı yapılacak Haberi

yatağana meydan mı yapılacak


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesinin Yatağan Mahallesi’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede gerçekleştirdiği yatırımları inceleyen Başkan Zolan, ardından Yatağan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Bölgeye gerçekleştirdiği önceki ziyaretlerde Yatağan’ın Denizli için örnek bir mahalle olacağı sözünü verdiklerini anımsatan Başkan Zolan, “Mahallemizde alt yapı çalışmalarına başlamıştık. Şu anda kanalizasyonun yüzde 70’i, içme suyunun da yüzde 20’si tamamlandı” dedi. Eylül sonunda bitirilecek alt yapı çalışmaları sonrasında üst yapı çalışmalarına başlayacaklarını belirten Başkan Zolan, “Yatağan’daki kaldırımları ve asfaltları komple sökeceğiz. Sıfırdan bir üst yapı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.


Yatağanlılara meydan müjdesi


Yatağan’ın kaldırımlarıyla, asfaltıyla, kilit taşlarıyla çok daha güzel bir mahalle olacağını vurgulayan Başkan Zolan, mahallenin meydanında da düzenleme yapacaklarını müjdeledi. Başkan Osman Zolan, “Gerçekleştirdiğimiz projelerle Yatağan’ı hedef koyduğumuz o örnek mahalle...