04 / 05 / 2024

yatırım yapana vatandaşlık veren ülkeler

yatırım yapana vatandaşlık veren ülkeler

Dünyanın birçok ülkesi belirli bir miktarda yapılan yatırımla vatandaşlık hakkına sahip olma imkanı sunuyor. İşte yatırım karşılığı vatandaşlık veren o ülkeler...

Grenada'ya yatırım yapana vatandaşlık verilecek!

Grenada’nın ‘Yatırım Yoluyla Vatandaşlık’ programı, Karayipler bölgesinde, uygun bulunan başvuruların sahiplerine Çin’e vizesiz giriş olanağının yanı sıra E-2 Yatırımcı Vize Anlaşmasıyla ABD’ye giriş, ABD’de yaşama ve çalışma izni için başvurma imkânı sağlıyor.

Türkiye'de konut yatırımıyla vatandaşlık gözden geçirilmeli!

Henley - Partners’ın Türkiye Direktörü Burak Demirel, Türkiye'de konut yatırımıyla vatandaşlık uygulamasının düzenlenmesi gerektiğini vurguladı. İşte Demirel'in o açıklaması ve önerileri...

Türkiye’de arsa yatırımı nasıl yapılmalı? İşte önemli 6 kriter

Yatırımcının son dönemde ilgisini çeken alanlardan biri de arsa ve araziler.  Genelde uzun dönem yatırımı olarak bilinen arsalarda kısa sürede kar etmek de mümkün. Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanı Arif Güdül 6 önemli kriteri sıraladı.

Türkiye en çok vatandaşlık satan ülke oldu: Konuta erişim imkansızlaşır!

Siyaset Sosyolojisi Doçenti Surak, yaklaşık 20 ülkenin yatırım yoluyla vatandaşlık sağladığına dikkat çekti ve Türkiye'nin en çok vatandaşlık satan ülke olduğunu açıkladı. 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Konut alamayan artık projeye ortak olacak! Proje yatırım fonları nasıl işleyecek? 

SPK’nın taslağını hazırladığı Proje Gayrimenkul Yatırım Fonları ile konutta yeni bir dönem başlayacak. 5-10 milyon TL'ye konut alamayan tüketici küçük birikimleriyle milyarlık projelere ortak olabilecek. İşte detaylar...

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uğur Öz tarafından kuruldu.

Vatandaşlık maaşı başvuru tarihleri açıklandı mı? Başvurana ne kadar verilecek? Son dakika müjdesi! 

Binlerce kişi 'Vatandaşlık maaşı ne zaman verilecek?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki Vatandaşlık maaşı başvuru tarihleri açıklandı mı? Başvurana ne kadar verilecek? İşte ayrıntılar...

Vatandaşlık maaşı açıklandı mı? Kimler vatandaşlık maaşı alacak? Hemen siz de bakın! 

Vatandaşlık maaşı ile ilgili gelişmeler binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Peki vatandaşlık maaşı açıklandı mı? Kimler vatandaşlık maaşı alacak?

Gelişime İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişime İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hafez tarafından kuruldu.

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam, Bora Çermikli ve Mehmet Necar Tur ortaklığında kuruldu.

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Murat ve Uğur Kalem ortaklığında kuruldu.

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acar tarafından kuruldu.

yatırım yapana vatandaşlık veren ülkeler Haberi

yatırım yapana vatandaşlık veren ülkeler

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, dünyada pek çok ülke belirli oranlarda yatırım karşılığında vatandaşlık hakkı veriyor. İşte o ülkeler ve gerekli olan şartlar...


İrlanda: Büyük Britanya'nın yeşillikler içindeki ülkesi İrlanda'da vatandaşlık hakkına sahip olmak için ise ülkede 400 bin Euro değerinde gayrimenkul yatırımı yapmak gerekli.


Ukrayna:Ukrayna'da şirket hesabı açarak en az 100 bin dolar yatırarak süresiz oturum olarak hakkı elde edilebiliyor.


Almanya: Avrupa Birliği'nin ekonomik alanda en güçlü ülkeleri arasında yer alan  Almanya, kendi ülkesinde iş kurmak isteyenlere 250 bin Euro karşılığında oturum izni vererek ileriki yıllarda ise vatandaş olma şansı sunuyor.


İngiltere: Cazibe merkezi haline gelmiş olan ülkelerden İngiltere'de ise en az 1 milyon sterlinlik yatırım yapanlar veya herhangi bir ortaklığa imza atanlar...