29 / 04 / 2024

yatırımlara hükümetten takip

yatırımlara hükümetten takip

Yeni yatırımlar için teşvik paketini Meclis’e gönderen hükümet, yürüyen projelere de hız veriyor. 100 milyon TL üzerinde tutarı olan ilk 500 yatırım bizzat Başbakanlık tarafından takip edilecek.

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

İmar yasasına takılanlar 'Yapı kayıt mağduriyeti bitsin' diyor! İşte hükümetten beklentiler! 

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Başkanı İbrahim Hacıoğlu, yapı kayıt mağduriyeti ile ilgili hükümetten talep edilenleri tek tek sıraladı. Peki imar yasası mağdurları konuya ilişkin neler diyor? İşte mağdurların yorumları...

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Fitch, Türkiye'de bankacılık yatırımlarının artmasını bekliyor!

Fitch Ratings Küresel İslami Bankacılık Grubu Başkanı Bashar Al-Natoor, son dönemde Körfez ülkeleriyle yeniden güçlenen ilişkilerin Türkiye'de İslami finans alanındaki yatırımlara hız katmasının beklendiğini söyledi.

Hükümetten emeklilere çok önemli zam açıklaması! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri acil bakın!

Hükümetten emeklilere çok önemli zam açıklaması geldi. SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri acilen bu son dakika detaylarına bakın...

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Girişimlere yapılan yatırımlarda rekor kırdık! Türkiye’den 2023 yılında yeni Unicorn’lar çıkacak!

Dünya genelinde girişimlere yapılan yatırımlar düşerken, Türkiye’de özellikle oyun ve fintek girişimlerine yapılan yatırımlarda rekor kırıldı. Önümüzdeki dönemde Türkiye’deki fintek şirketlerinden bir veya birkaç unicorn çıkması bekleniyor.

İhracatçılar yeni hükümetten taleplerini sıraladı

İhracatçılar kötü gidişe son verilmesi için yeni hükümetten birtakım taleplerde bulundu. Ekonomiye adeta yön veren ihracatçılar, yeni hükümette taleplerini sıraladı.

Çiftçilere hükümetten 10 yeni müjde! Resmen açıklandı: Sıfır faizli kredi, gübre fabrikası, sera yatırımları...

Hükümetten çiftçileri ve besicileri ilgilendiren 10 yeni müjde açıklaması geldi. Bakan Vahit Kirişci, tarımdaki yeni hamleleri tek tek açıkladı. 

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

İslam Memiş'ten yatırımcılara sır gibi açıklama! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiiş yatırımcılara sır gibi açıklamada bulundu.Yatırımcılara bu sene en çok hangi yatırım aracının kazanacağını açıkladı. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak!

İslam Memiş getirisi yüksek olacak yatırım aracını resmen açıkladı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, getirisi yüksel olacak yatırım aracını resmen açıkladı.Buna yatırım yapan köşeyi dönecek.

İslam Memiş ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek yatırımcıları uyardı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılar için önemli bir açıklama geldi. Yatırımcılara ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek o yatırım aracını işaret etti.  Buna yatırım yapan köşeyi dönecek...

yatırımlara hükümetten takip Haberi

yatırımlara hükümetten takip

Yeni yatırımlar için teşvik paketini Meclis’e gönderen hükümet, yürüyen projelere de hız veriyor. 100 milyon TL üzerinde tutarı olan ilk 500 yatırım bizzat Başbakanlık tarafından takip edilecek.


Yatırım ortamını iyileştirmek amacıyla teşvik paketi hazırlayarak Meclise gönderen hükümet, yürüyen projelerde de gaza basıyor. Reformların koordinasyonu ve yatırımların izlenmesinden sorumlu Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, ilgili kurumlara talimat verdi. 100 milyon TL üzerinde tutarı olan ilk 500 yatırım bizzat Başbakanlık tarafından takip edilecek. Canikli, kalem kalem dev projelerde gelinen son durumla ilgili bilgi istedi.


İlgili bakanlıklar ve kurumlara gönderilen yazıda, “2016 Yılı Yatırım Programında yer alan kamu yatırımlarından proje tutarı veya ihale bedeli 100 milyon TL ve üzeri olan ilk 500 yatırımın takibi yapılacaktır” denildi. Yatırımdan sorumlu kurumlardan, projenin durumuna göre; ihale bedelinden yüklenici...