14 / 05 / 2024

yatırımlarda son durum

yatırımlarda son durum

Uluslararası finans kuruluşlarının önde gelen ekonomistleri, iktidar partisinin oyunu artırmasını, siyasi ve de ekonomik istikrarın bir yansıması olarak yorumladı. Bu sayede yabancı yatırımcının güveni arttı.

Türkiye'ye doğrudan yatırımlarda gayrimenkul yatırımı zirvede!

Gayrimenkul hariç, doğrudan dış yatırımlar tablosunda ilk defa negatife dönüş yaşandı. Yurtdışına giden doğrudan yatırımların gelen yatırıma oranı yüzde 103’ü geçti. İşte ayrıntılar...

Artık yatırımcılar hisse için oturdukları evi satıyor!

Hisse yatırımı son günlerde en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından hisse yatırımı ile ilgili bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

4A, 4B, 4C 29 Ekim 2023 emekli ikramiyelerinde son durum ne? İkramiyeler hesaplara ne zaman yatırılacak? 

4A, 4B, 4C 29 Ekim 2023 emekli ikramiyelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki emekli ikramiyeler hesaplara ne zaman yatırılacak?

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli ikramiyesinde son durum ne? 29 Ekim'de emeklilere 5 bin TL yatırılacak mı? 

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli ikramiyelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Pek 29 Ekim 2023 tarihi öncesinde emeklilerin hesaplarına 5 bin TL yatırılacak mı?

Borsa İstanbul'da son durum ne? Sert yükseliş hedefleri revize etti! Yatırımcılar hemen göz atın!

Yatırımcılar, Borsa İstanbul ile ilgili beklentileri de sık sık araştırıyor. Peki Borsa İstanbul'da son durum ne? İşte ayrıntılar...

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum! Hemen göz atın!

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum... Hemen göz atın...

Girişimlere yapılan yatırımlarda rekor kırdık! Türkiye’den 2023 yılında yeni Unicorn’lar çıkacak!

Dünya genelinde girişimlere yapılan yatırımlar düşerken, Türkiye’de özellikle oyun ve fintek girişimlerine yapılan yatırımlarda rekor kırıldı. Önümüzdeki dönemde Türkiye’deki fintek şirketlerinden bir veya birkaç unicorn çıkması bekleniyor.

Borsa İstanbul'da yükseliş tam gaz: BIST 100 Endeksi'nde ve hisselerde son durum ne? Yatırımcılar dikkat!

Borsa İstanbul'da yükseliş tüm hızıyla sürüyor. 25 Mayıs’tan bu yana yaşanan yükseliş yüzde 25’i resmen geçti. Peki BIST 100 Endeksi'nde ve hisselerde son durum ne?

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Yatırımcılar gayrimenkulden ayrılıyor! Döviz ve altındaki artış beklentisi ev sahiplerini satışa yönlendirdi!

Yatırımcı son 2 senedir park ettiği gayrimenkul pazarından çıkmaya başladı. KKM’de faiz sınırının kalkması, döviz ve altının yükseleceği beklentisi de konut sahiplerini satışa yönlendiriyor. Peki fiyatlar düşer mi?

Uluslararası doğrudan yatırımlarda konut sektörünün yeri!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş bugünkü yazısında, yabancıların Türkiye’den yaptıkları uluslararası doğrudan yatırımlarda gayrimenkul sektörünün payının yüzde 60 lara yükseldiğini kaleme aldı.

Euro yatırımı yapmak isteyenler bakın euro bu kadar olacak! Euro/TL kurunda son durum 18 Ekim 2022

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren yakından takip ediliyor. Euro yatırımı yapmak isteyenler euro kurunun ne kadar olacağını merak ediyor. Bakın euro bu kadar olacak...

Dipten gümüş alanlar yaşadı! Analistler: Gümüşe yatırım yapanlar 2 kat kazanacak! Gümüşte son durum ne?

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde altında yaşanan hafif yükselişle beraber gümüş yatırımcısı ne olacağını merak ediyor.'' Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını arıyorlar.

yatırımlarda son durum Haberi

yatırımlarda son durum

Uluslararası finans kuruluşlarının önde gelen ekonomistleri, yerel seçimlerde iktidar partisinin oyunu 2009 yerel seçimlerine kıyasla artırmasını, siyasi ve ekonomik istikrarın bir yansıması olarak yorumlarken, önümüzdeki dönemde yabancı yatırımcılar için risk algısının azaldığına dikkati çekti.


Yerel seçim sonuçlarına ilişkin AA muhabirinin sorularını cevaplayan Standard Bank Londra merkezinde Gelişmekte olan Ekonomiler Başekonomisti Timothy Ash, “AK Parti’nin almış olduğu oy aslında geçen 12 yıl boyunca edilen ekonomik başarının, istihdamın, yükselen yaşam standartlarının geri dönüşüdür. Yakın vadede piyasa, seçim sonuçlarını olumlu karşılayacak ve yatırımcılar AK Parti’nin kendilerine ekonomik istikrarın garantisini, piyasa destekleyici politikalarda büyük ölçekte sağlamasını bekleyecektir” dedi.


Seçim sonuçlarının hemen ardından açıklanan ticaret ve büyüme verilerini de değerlendiren Ash, şubat dış ticaret açığı 5,1 milyar dolara gerilediğini belirterek, “Piyasanın seveceği, ekonominin yeniden dengelenmesini destekleyecek...