16 / 05 / 2024

Yavuz Yılık kim

Yavuz Yılık kim

Şehir hastaneler, yabancıların yoğun ilgisi altında. Rus sağlık bakanı ve beraberindeki heyet, hastaneleri incelemek üzere Türkiye’ye geliyor. Heyetin ilk durağı Ankara’daki Bilkent Şehir Hastanesi olacak. 

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Dünya Meteoroloji Örgütü’nden uyarı! Önümüzdeki 5 yıl küresel sıcaklık 1,5 santigrat artacak!

Dünya Meteoroloji Örgütü, önümüzdeki 5 yıl boyunca küresel sıcaklıkların 1.5 santigrat derece sınırının üzerine çıkabileceğini açıkladı. Bu haber herkesin ilgisini çekti...

2023’de altın ve gümüş yeni rekorlar kıracak! İşte uzmanlara göre altın ve gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak!

‘Kıymetli Madenler 2023 Yılı Beklentileri’ adlı raporuna göre, bu yıl kıymetli madenler için pozitif bir yıl olacak. Raporda, altın ve gümüş başta olmak yıl sonunda kıymetli madenlerin ulaşacağı seviyelere ilişkin öngörülere tek tek yer verildi.

2023 kıdem tazminatı! 2023 yılı kıdem tazminatı değişti mi, ne kadar oldu? Kıdem tazminatı tavanı 2023 ne oldu?

Kıdem tazminatı yeni asgari ücretle birlikte değişti. Yeni asgari ücretle birlikte yeniden belirlenen 2023 yılı kıdem tazminatı tavan fiyatı, asgari ücretin 8 bin 506 TL'ye çıkarılmasıyla güncellendi. İşte detaylar!

Özderici GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Özderici GYO'nun 2020 yılı yasal kayıtlarda VUK'a göre hazırlanmış mali tablolara istinaden dönem kârı geçmiş yıl kârlarına eklenmek üzere şirket defterlerine kayıt yapılmasına karar verildi.

Bedri Yaşar: Dar gelirliye kırk yıl vadeli ev yapılsın!

TOKİ'nin dar gelirlilere yönelik konut yapması gerektiğini söyleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, ''Otuz yıl, kırk yıl vadeyle dar gelirliye konut tahsil edilmeli'' diye konuştu.

Sultangazi Belediyesi’nin 5 yıllık planı meclis tarafından kabul edildi!

Sultangazi Belediyesi’nin 5 yılık yol haritasını oluşturan plan ve performans programı ikinci oturumu gerçekleşti. Programda 2020-2024 yılı stratejik planı meclis tarafından kabul edildi… 

Ticari gayrimenkul yatırımlarının geri dönüşü ortalamada 5 yıl kısalıyor!

Tapu. com tarafından açıklanan verilere göre ticari gayrimenkullerin satışında 2018 yılının ilk 11 ayında 2017’nin aynı dönemine göre yüzde 18 oranında bir yükselme görüldü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul-İzmir Otoyolu bu yıl bitiyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul-İzmir Otoyolu'nun tamamı bu yıl bitiyor. Kim yapıyor? AK Parti. Maliyeti 2 milyar lira olan Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun yapımı devam ediyor, inşallah 2021'de onu da tamamlıyoruz" dedi...

Aylık ücretle kiraladığı evleri yılık kiraya vermiş!

Adana'da aylık kiraladığı evi internette kendisini emlakçı olarak tanıttığı kişilere yıllık kiraya vererek dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen şüpheli yakalandı.

Yavuz Selim Madenli: Korsan emlakçılık tarih olacak!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, konut sektöründeki büyümeyi değerlendirdi. Madenli, emlakçılık sektörünün de yasal bir zemine oturtulması gerektiğini anlattı.

Büyükçekmece'de 145 yılık tapu sorunu çözüldü!

Büyükçekmece Belediye Meclisi, Karaağaç Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 145 yıllık tapu sorununu çözdü.

Yavuz Yılık kim Haberi

Yavuz Yılık kim

Sağlık alanındaki en büyük projelerden biri olan şehir hastaneleri, dünyaya örnek oluyor. Yurtdışından bu dev sağlık kampüslerini görmek ülkelerinde de uygulamak adına talepler geliyor. 

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; Rusya Sağlık Bakanı, beraberindeki heyetle şehir hastanelerini yerinde incelemek için Türkiye’ye gelecek. Rusya'dan gelen heyetin ilk durağı ise Ankara'daki Bilkent Şehir Hastanesi. 

Termal Sağlık ve Turizm Derneği (TESTUD) Başkanı Yavuz Yılık, Rusya Sağlık Bakanı başta olmak üzere Rus Bakanlara, Türkiye’deki şehir hastanelerini yerinde anlatacaklarını söyledi. Belirli periyodik aralıklarla Türkiye genelindeki şehir hastanelerini inceleyecek olan Rus Bakanların ilk durağı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Bu benim hayalimdi" dediği Ankara’daki Bilkent Şehir Hastanesi olacak. Sağlık turizmine yönelik 100 bin Rus turist hedefleyen TESTUD, önce en üst düzey misafirleri Türkiye’de ağırlamak için çalışma başlattı. 

Yavuz Yılık...