06 / 05 / 2024

yaz dönemi konut satışları 2020

yaz dönemi konut satışları 2020

Gayrimenkul danışmanları yaz döneminde nasıl hareket etmeli? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

'Konut al dönemi' için yeni adımlar atılıyor! Konuta talep tekrar canlanacak!

Türkiye’nin, Haziran ayında yapılacak yerinde denetimle gri listeden çıkması bekleniyor. Bu sayede konut al dönemi başlayacak ve sektör tekrar canlanacak.

Konut sitelerinde genel kurul dönemi başladı: Aidatlar neye göre belirlenecek?

Konut siteleri için aidatların belirleneceği genel kurul dönemi gelirken, site sakinlerinin daha sonradan söz konusu konu ile ilgili olarak  mağduriyet yaşamaması için bu toplantılara katılması önem taşıyor.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Konut kiralamalarında izin belgesi dönemi başlıyor!

Konut kiralamalarında izin belgesi dönemi resmen başlıyor. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kısa dönem konut kiralamalarında yeni düzenlemeleri içeren kanun teklifini değerlendirdi. İşte detaylar...

Konut sitelerinde çift aidat dönemi! 10 bin liraya kadar yükseldi! Ev sahipleri ve kiracılara şok!

Konut sitelerinde çift aidat dönemi resmen başladı. Pek çok apartman ve sitelerde aidatlar, yüzde 200'leri bulan oranlarda arttı. İşte ayrıntılar...

TOKİ 81 il projesi için tarih belli oldu! 81 il için başvuru dönemi başlıyor! Ucuz konut arayanlar hemen buraya bakın!

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı TOKİ sosyal konut projesi için tarih belli oldu. 81 il için başvuru dönemi başlıyor! Ucuz konut arayanlar hemen buraya bakın...

Kiralık konutlarda açık artırma dönemi başladı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu, bugünkü köşesinde kiralık konut sektörünü ve Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik'in konuya ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Oya Armutçu'nun 'Kiralık evde açık arttırma dönemi' başlıklı yazısı... 

Arap yatırımcıların Sakarya'ya ilgisi yaz döneminde artıyor!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal konut satışları ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Akbal, “Yaz dönemi ile Sakarya’da Arap potansiyeli öne çıkıyor” dedi.

Değerli konut vergisinde beyan dönemi!

Geçen yıl ertelenen Değerli Konut Vergisi’nde beyan dönemi başladı. 20 Şubat’a kadar beyanname verilecek, ay sonuna kadar ilk taksitlerin ödemesi yapılacak. İşte ayrıntılarıyla değerli konut vergisi...

Düşük faizli konut kredisi dönemi bitti mi?

Kamu bankaları kredi kampanyalarını sonlandırırken, özel bankalar da kredi faizlerini artırıyor. Peki düşük faizli konut kredisi dönemi bitti mi?

Konut alıcısı için fırsat dönemi!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, gayrimenkul sektöründe yapılan kampanyaları değerlendirdi. Yılmaz, konut alıcısı için fırsat dönemi yaşandığını söyledi.

Uşak 1051 konut projesinde teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Merkez 1051 konut projesi kapsamındaki konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Maçka'da konut teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Maçka projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

yaz dönemi konut satışları 2020 Haberi

yaz dönemi konut satışları 2020

Önümüzde 3 aylık bir dönem yani; Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları emlak sektöründe çalışanları nasıl etkileyecek? Gayrimenkul danışmanları yaz döneminde nasıl hareket etmeli? Gayrimenkul Danışmanı Onur İrtem merak edilenleri anlattı.

Posta'da yer alan habere göre, Onur İrtem konuyla ilgili olarak, "Yaz dönemi genellikle gayrimenkul almak veya satmak isteyen motive müşterilerin olduğu dönemdir. Tatil yapmak yerine bir mülk almak veya satmak istiyorsa geçerli bir sebebi ve bu işlemi yapmak için belirli bir süresi bulunuyor.

Yaz döneminde emlak sektöründe çalışanlar ciddi cirolar yakalayabilir. Fakat bu 90 gün öncesinden gelen bir çalışmanın, yani verimli olarak geçen bir ekim sürecinin sonucudur. Gayrimenkul sektöründe bugün yapacağımız çalışmalar, alacağımız kararlar, 90 gün sonraki sonuçları da belirliyor. Bir gayrimenkul danışmanının hiç aksatmadan yapması gereken tek ve en önemli...