11 / 05 / 2024

Yazıcık Konutları ulaşım

Yazıcık Konutları ulaşım

Yazıcık Konutları tarihi canlandıracak. Şahinbey'de bütün Türkiye'ye örnek gösterilen Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında inşasına başlanan Yazıcık Konutları'nın tarihi dokuya uygun olarak hazırlanan projesi göz kamaştırıyor.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, ilk deprem konutlarının teslim tarihi için kasım ayını işaret etti!

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentte meydana gelen depremden sonra inşa edilen konutların Kasım ayında teslim edileceğini belirtti. İşte detaylar...

BİM’de Deskjet IA Ultra yazıcı 9 taksit fırsatıyla satışta! İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi.

BİM'de Deskjet IA Ultra yazıcı uygun fiyatıyla satışta. Peki, Deskjet IA Ultra 4828 Yazıcı BİM’de ne kadar, kaç TL? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi 

TOKİ Eskişehir Mihalıçcık 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Mihalıçcık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Mihalıçcık'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Mihalıçcık'ta inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Mihalıçcık sosyal konut projesi...

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorununa çözüm önerisi: Çatı katları daireye dönüşebilir!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut ihtiyacının çok yükseldiği şu zamanlarda EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorunu için çözüm önerisi geldi...

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Şadi Yazıcı'dan kentsel dönüşüm ve deprem tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, son 6-7 yılda yüzlerce daireyi dönüştürdüklerini belirterek, “Bu kadar dönüşüm yaparken, ‘Başkanım ne sorun yaşıyorsunuz?' diye sorulmadan sadece ve sadece eleştirdiniz. Bir bina yıkılacaksa üç beş kişinin rant kavgasına asla müsaade etmeyeceğim" dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze oluyor!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki doğup büyüdüğü ev restore edilerek müze oluyor. Sivas Valisi Salih Ayhan; "İnşallah 2020'de bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze olacak!

BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğup büyüdüğü Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki evi yaşayan müze olacak.

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

Bursa İbrahim Yazıcı Stadyumu açıldı!

Nilüfer Belediyesi’nin hayata geçirdiği, Türkiye’nin örnek tesisi İbrahim Yazıcı Stadyumu, Bursaspor’un merhum başkanı İbrahim Yazıcı’nın ölüm yıl dönümünde hizmete açılacak.

Düzce Gümüşova'daki köylerin ulaşım sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'nin Gümüşova ilçesine bağlı bazı köylerin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Arslan'a iletti..

Yazıcık Konutları ulaşım Haberi

Yazıcık Konutları ulaşım

Şahinbey Belediyesi tarafından uygulanan ve bütün Türkiye'ye örnek gösterilen Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında inşasına başlanan Yazıcık Konutları'nın tarihi dokuya uygun olarak hazırlanan projesi göz kamaştırıyor. 


5 bölgede devam eden Kentsel Dönüşüm çalışmaları ile vatandaşlar için modern yaşam alanları oluşturan Şahinbey Belediyesi, tarihi ve kültürel dokuya da büyük önem veriyor. Yazıcık Mahallesi'nde kamulaştırması yapıldıktan sonra yıkılan evlerin yerine yapılacak olan Yazıcık Konutlarının inşası başladı. 1-2 katlı olacak şekilde projelendirilen ve Selçuklu Mimarisi ile Osmanlı Mimarisinden alıntılar bulunan Yazıcık konutlarının projesi her kesimden insanın dikkatini çekerek, beğeni topluyor. 

162 konut ve 24 işyerinin yapılacağı Yazıcık Konutları'nın önümüzdeki yıl bitirilmesinin planlandığını söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konutlarla ilgili bilgiler verdi. Kentsel Dönüşüm yaparken tarihi dokuya ve kültürel yapıya özellikle dikkat etiklerini ifade eden...