03 / 10 / 2024

yazlık konutların fiyatı arttı mı

yazlık konutların fiyatı arttı mı

FCTU Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay yaptığı açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiyle yazlık konutlara ilginin arttığını belirtti.

Satılık konutların birçoğunun fiyatı, maliyetinin altında!

Yüksek konut fiyatları nedeniyle ev almak hayali kuranların sayısı giderek azalırken, inşaat mühendisi Atakan Bakılan satılan konutların birçoğunun fiyatının maliyetinin altında olduğunu söyledi. Bakılan metrekare maliyet fiyatlarını hesapladı…

İlanda bekleyen konutlar, satış fiyatı üzerinden aylık yüzde 7 kaybettiriyor!

Prof. Dr. Soner Gökten, satılık konutların ilanda kalma süresinin 70 güne ulaşmasının zararını kaleme altı. İşte Gökten’in o yazısı…

Satılık konutların ilanda kalma süresi 70 gün!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda satılık konutların ilanda kalma süresinin 70 gün olduğunu belirtti.

Kiralık konutların ilanda kalma süresi 18 gün!

Gayrimenkul uzmanı Ahmet Büyükduman, BETAM (Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi)’nin Sahibinden.com ilan portalının kiralık konutların ilanda kalma süresiyle ilgili verilerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Yazlık konutların güncel satış ve kira fiyatları!

Türkiye’nin kıyı beldeleri dolarken yazlık konutların da güncel satış ve kira fiyatları vatandaşlar arasında en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. 

Cebeci Dubleks Konutları’nda 3 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla yazlık ve kışlık keyfi bir arada

Kocaeli Kandıra Cebeci’de bulunan Cebeci Dubleks Konutları’nda teslimler için son bir ay kaldı. Hem yazlık hem de kışlık keyfini bir arada sunan proje, deniz ve orman manzarasıyla doğal bir yaşamın kapılarını açıyor. İşte ayrıntılar…

Tatil için yazlık kiralamayı düşünenler dikkat! İşte bölge bölge yazlık kiraları!

Bu sene yazlık kiralamanın da bütçeleri oldukça zorlayacağı belirtiliyor. Bodrum'da aylık yazlık kiraları 40 bin ile 120 bin lira arasında değişirken, Antalya merkezde eşyalı dairelerin kiraları 55 bin liraya kadar yükseliyor.

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Konut fiyatlarındaki sert artış 2024'te yavaşlayacak!

Gelecek yıl hem kiralık hem de satılık konutların fiyat artış hızlarında yavaşlama bekleniyor. Konut satışları, 2023 yılındaki düşüş seyrine devam etti. 2024'te piyasanın yeniden canlanması öngörülüyor.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Yazlık bölgelerde ev kiraları otellere yaklaştı: Haftalık ve aylık kiralama fiyatları hangi ilde ne kadar?

TSKB Gayrimenkul Değerleme, yazlık bölgelerdeki fiyat artışlarını, konaklama tercihlerindeki değişiklikleri anaziz etti. Peki yazlık bölgelerde haftalık ve aylık kira bedelleri ne kadar?

Fındık fiyatlarında flaş gelişme! Fındık alım fiyatı açıklandı mı? Bugün fındık kaç lira? 29 Temmuz 2022 fiyat listesi..

Fındık fiyatları, fındık hasadının başlamasına kısa süre kala en çok araştırılan konutlar arasında yer alıyor. Peki fındık alım fiyatı açıklandı mı? Bugün fındık kaç lira? 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bankalardan 108 bin TL'ye satılık konutlar!

Kamu ve özel bankalar, stokunda yer alan dairelerini ucuz fiyattan satmaya devam ediyor. Satılığa çıkarılan konutların fiyatı 108 bin TL'den başlıyor. 

yazlık konutların fiyatı arttı mı Haberi

yazlık konutların fiyatı arttı mı

FCTU Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay gayrimenkul sektörü ile bazı açıklamalar yaptı. Yeni Asır'dan Tolga Tekin'in haberine göre, Gülçin Okay konut fiyatlarının artacağını, elini çabuk tutanın kazançlı çıkacağını söyledi.

YAZLIK KONUTLAR ÖN PLANDA

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiyle yazlık konutlara ilginin arttığını kaydeden Gülçin Okay, "Kendi yazlığı olanlar kış aylarını orada geçirdi. Şu anda sayfiye bölgelerine yoğun bir talep var. Özellikle aylık ve sezonluk ev kiralamak isteyenler çok fazla. İnsanlar kalabalık otel ortamından çok kendilerine ait evlerde tatil geçirmeyi tercih ediyor. Bodrum ve Çeşme gibi turizm merkezlerinde hem konut hem de arsa fiyatları artmış durumda. Kısa vadede faizlerin düşmesi söz konusu değil. Bu nedenle ev almak isteyenler re finansman kolaylığından da yararlanarak fiyatlar artmadan harekete geçebilir" dedi.

Konut...