06 / 05 / 2024

yazlık konutların fiyatı arttı mı

yazlık konutların fiyatı arttı mı

FCTU Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay yaptığı açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiyle yazlık konutlara ilginin arttığını belirtti.

Tatil için yazlık kiralamayı düşünenler dikkat! İşte bölge bölge yazlık kiraları!

Bu sene yazlık kiralamanın da bütçeleri oldukça zorlayacağı belirtiliyor. Bodrum'da aylık yazlık kiraları 40 bin ile 120 bin lira arasında değişirken, Antalya merkezde eşyalı dairelerin kiraları 55 bin liraya kadar yükseliyor.

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Konut fiyatlarındaki sert artış 2024'te yavaşlayacak!

Gelecek yıl hem kiralık hem de satılık konutların fiyat artış hızlarında yavaşlama bekleniyor. Konut satışları, 2023 yılındaki düşüş seyrine devam etti. 2024'te piyasanın yeniden canlanması öngörülüyor.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Yazlık bölgelerde ev kiraları otellere yaklaştı: Haftalık ve aylık kiralama fiyatları hangi ilde ne kadar?

TSKB Gayrimenkul Değerleme, yazlık bölgelerdeki fiyat artışlarını, konaklama tercihlerindeki değişiklikleri anaziz etti. Peki yazlık bölgelerde haftalık ve aylık kira bedelleri ne kadar?

Fındık fiyatlarında flaş gelişme! Fındık alım fiyatı açıklandı mı? Bugün fındık kaç lira? 29 Temmuz 2022 fiyat listesi..

Fındık fiyatları, fındık hasadının başlamasına kısa süre kala en çok araştırılan konutlar arasında yer alıyor. Peki fındık alım fiyatı açıklandı mı? Bugün fındık kaç lira? 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bankalardan 108 bin TL'ye satılık konutlar!

Kamu ve özel bankalar, stokunda yer alan dairelerini ucuz fiyattan satmaya devam ediyor. Satılığa çıkarılan konutların fiyatı 108 bin TL'den başlıyor. 

TOKİ'den 117 bin TL'ye satılık konutlar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Türkiye genelinde çok sayıda kentte konut satışı yapıyor. Satışa sunulan konutların fiyatı 117 bin TL'den başlıyor. 

Yazlık evlerini kiraya verenler dikkat!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av. Ali Güvenç Kiraz, yazlık kiralamalarını kaleme aldı. 

Marmaris Okluk'taki yazlık sarayın inşaatı tamamlandı!

Marmaris Gökova Körfezi'nde inşa edilen Okluk Koyu'ndaki yazlık sarayın yapımı tamamlandı. Korkusuz Gazetesi köşe yazarlarından Can Ataklı, bugünkü köşe yazısında söz konusu sarayı kaleme aldı.

Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı'nın maliyeti ne oldu?

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı ile ilgili, “12 milyon 125 bin lira harcadık. İnşaatla ilgili bütün işlemler TOKİ tarafından yapılacaktır. Projeler bittikten sonra ana ihale yapılacak" demişti.

Ömer Niziplioğlu: Hatay yazlık konutlarla doldu!

Hatay'ın, turizm kenti olduğunu söyleyen ULİKAD Başkanı Ömer Niziplioğlu, ''Sadece yazlık konutlar yapıldığı sahili kaybediyoruz çok daha fazla gelire refaha ulaşabilme imkanı varken bu şekilde kalması hepimizin kaybıdır'' dedi.

Koronavirüs korkusu yazlık fiyatlarını yükseltti!

Koronavirüs salgınıyla birlikte birçok insan tatillerini yapmak için yazlık kiralamayı ya da satın almayı seçiyor. Bu durum da Çeşme'den Şile'ye, Bodrum'dan Kaş'a kadar yazlık bölgelerde fiyatların yükselmesine yol açtı.

yazlık konutların fiyatı arttı mı Haberi

yazlık konutların fiyatı arttı mı

FCTU Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay gayrimenkul sektörü ile bazı açıklamalar yaptı. Yeni Asır'dan Tolga Tekin'in haberine göre, Gülçin Okay konut fiyatlarının artacağını, elini çabuk tutanın kazançlı çıkacağını söyledi.

YAZLIK KONUTLAR ÖN PLANDA

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiyle yazlık konutlara ilginin arttığını kaydeden Gülçin Okay, "Kendi yazlığı olanlar kış aylarını orada geçirdi. Şu anda sayfiye bölgelerine yoğun bir talep var. Özellikle aylık ve sezonluk ev kiralamak isteyenler çok fazla. İnsanlar kalabalık otel ortamından çok kendilerine ait evlerde tatil geçirmeyi tercih ediyor. Bodrum ve Çeşme gibi turizm merkezlerinde hem konut hem de arsa fiyatları artmış durumda. Kısa vadede faizlerin düşmesi söz konusu değil. Bu nedenle ev almak isteyenler re finansman kolaylığından da yararlanarak fiyatlar artmadan harekete geçebilir" dedi.

Konut...