11 / 05 / 2024

yazlik pansiyonlar

yazlik pansiyonlar

Sahibinden.com'un emlak ana grubunda yer alan, günlük 20 TL'den başlayan fiyatlarla kiralanabilen yazlık evler ve pansiyonlar, uygun fiyatları nedeniyle büyük ilgi görüyor

Evini kiraya verenlere önemli uyarı!

Keşan Lokantacılar, Kahveciler ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, Saros Körfezi sahillerinde yaz sezonunda konutlarını işletmelerini ve pansiyonlarını kısa süreli kiraya verenler için önemli uyarılar yaptı.

İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu! Kemeraltı'na 1 milyar dolarlık yatırım!

Restoranlarıyla, kafeleriyle, otelleriyle, pansiyonlarıyla, esnafıyla 24 saat yaşayacak cıvıl cıvıl bir Kemeraltı için harekete geçildi ve İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu. İşte ayrıntılar...

Trabzon Uzungöl'ün imar planları değişti! 

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'ün imar planları değişti. Yeni planlara göre; konut ve pansiyonlar için 2, oteller için 3 kat sınırlaması getiriliyor.

Yazlık ev ve pansiyonlar doldu!

Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla yazlık bölgeler doldu taştı. Tatilciler en çok Balıkesir'in Erdek ilçesine akın etti.

Özel öğrenci yurtlarına yeni düzenleme!

Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, öğrenci yurtlarının yanı sıra öğrenci apartlarını, öğrenci pansiyonları ve öğrenci stüdyo dairelerini de ilgilendiren düzenlemeleri içeriyor..

TOKİ 20 üniversite inşa edecek!

TOKİ, bilimin, özgür ve yenilikçi düşüncenin yuvası olan üniversitelerde eğitim gören binlerce gencimiz için Türkiye’nin dört bir yanında güvenli, sosyal ve akademik ihtiyaçları fiziki açıdan karşılanan yüksek nitelikli eğitim binaları, yurt ve pansiyonlar inşa ediyor.

Balıkesir Ayvalık'ta yazlık konutların tamamı doldu!

Edremit, Ayvalık ve Burhaniye'de 25 binin üzerinde yatak kapasitesiyle hizmet veren otel ve pansiyonlar yüzde 100 doluluğa ulaştı. Ayvalık sınırlarındaki yazlık konutların tamamı da doldu...

Eminönü'ndeki eski yapıların turizm alanına dönüşmesi onaylandı mı?

EMİNÖNÜ’nde bulunan en güzel sivil mimari örneği evler ve tescilli hanları turizm alanına dönüştürülecek. Tarihi hanları ve eski yapıları “ev pansiyonlarına” dönüştüren karar kabul edildi.

Ağrı'da eğitime ciddi yatırımlar yapıldı!

Eğitim Bakanlığınca Ağrı'da son 10 yılda, ilkokul, ortaokul, lise, öğrenci pansiyonları, spor salonları ve konferans salonları yapılarak 537 milyon lira tutarında yatırım gerçekleştirildi.

Ağrı'da son 10 yılda 537 milyon liralık yatırım gerçekleşti!

Milli Eğitim Bakanlığınca Ağrı'da son 10 yılda, ilkokul, ortaokul, lise, öğrenci pansiyonları, spor salonları ve konferans salonları yapılarak 537 milyon liralık yatırım gerçekleşti.

Kaş'ta otel doluluk oranları yüzde 100'e ulaştı!

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla başlayan yoğunluk sonrası Kaş merkezdeki otel ve pansiyonlar doldu. Kalkan ve Patara’daki doluluk oranı ise yüzde 80’leri geçti.

Eminönü'ndeki pansiyon evleri kayıt içine alacak!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Eminönü ve çevresinde kayıt dışı yapılan pansiyonculuğa standart getirdiklerini söyledi. Demir, “Belgesi olmayan pansiyonlar, mevzuata uygun düzenleniyor ve işletme belgesi verilerek kayıt içine alınıyor” dedi

Eminönü'nde pansiyonculuğa standart geliyor!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Eminönü ve çevresinde kayıt dışı yapılan pansiyonculuğa standart getirdiklerini söyledi. Demir, “Belgesi olmayan pansiyonlar, mevzuata uygun düzenleniyor ve işletme belgesi verilerek kayıt içine alınıyor” dedi.

yazlik pansiyonlar Haberi

yazlik pansiyonlar
Son dönemde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle birçok kişi ya tatil planlarını erteliyor ya da az maliyetli tatil yapmanın yollarını arıyor. sahibinden.com'un emlak ana grubunda yer alan, günlük 20 TL'den başlayan fiyatlarla kiralanabilen yazlık evler ve pansiyonlar, uygun fiyatları nedeniyle büyük ilgi görüyor. Haziran ayında bu ilanların görüntülenme sayısı bir önceki aya göre 3 kat arttı.
 
Son yıllarda otellerin ön rezervasyonlara yaptığı indirim oranlarının artması ve bankalarla yapmış oldukları anlaşmalar sonucu sundukları cazip taksit seçenekleri nedeniyle birçok kişi tatil planlarını kış aylarında yapmaya başladı. Fakat son dönemde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle uzun vadeli planlar yapamayan kişiler ya tatillerini erteliyor ya da az maliyetli tatil yapmanın yollarını arıyorlar. Tatillerini erteleyenler ek gelir olması adına sahip oldukları yazlık veya devre mülkleri kiraya...