02 / 05 / 2024

Yedigöller neresi

Yedigöller neresi

Sonbaharda renk cümbüşünün yaşandığı Bolu'daki Yedigöller Milli Parkı'nda tatilci yoğunluğu yaşanıyor. "Sonbahar senfonisini" görmek isteyen binlerce tatilci ve yüzlerce fotoğrafçı, Yedigöller Milli Parkı'na akın etti.

Asgari ücret için 2. toplantı bugün! Zam oranı ne kadar olacak, masada hangi formüller var?

Asgari ücret için merakla beklenen 2. toplantı bugün yapılacak. Peki zam oranı ne kadar olacak, masada hangi formüller var? İşte milyonlarca çalışan tarafından merak edilen o soruların yanıtları...

Emeklilere 100. yıl ikramiyesi verilecek mi? İşte masadaki formüller...

Emekli vatandaşlar maaş iyileştirmesi beklerken Türkiye Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle 29 Ekim'de bir seferlik ikramiye verilmesi de gündemde yerini alıyor. Peki, masadaki formüller neler? İşte detaylar...

SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklilerine 2023 için son dakika ikramiye müjdesi! Bu tarihi duyanın yüzünde güller açtı

SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklilerine 2023 için son dakika ikramiye müjdesi... Bu tarihi duyanın yüzünde güller açtı... Hemen bakın...

Emeklilere 2023 için son dakika ara zam müjdesi geldi! Bir bir açıklanan bu zamları duyanın yüzünde resmen güller açtı!

Emeklilere 2023 için son dakika ara zam müjdesi geldi... Bir bir açıklanan bu zamları duyanın yüzünde resmen güller açtı... Hemen bakın...

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirkan Karabaş tarafından kuruldu.

Sözleşmeliye kadroda son dakika! Sözleşmeliye kadro ne zaman gelecek? Kimleri kapsayacak? İşte masadaki formüller! 

Sözleşmeliye kadro ile ilgili son dakika detayları gelmeye devam ediyor. Bu yılki gündemde yer alan taşerona kadro, EYT, mevsimlik ve geçici işçi dosyaları bir bir çözülüyor. Peki sözleşmeliye kadro ne zaman gelecek? Kimleri kapsayacak? İşte masadaki formüller! 

Hans Müller Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hans Müller Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Mustafa Kemal Şahin tarafından kuruldu.

Taysan Endüstriyel Mamüller Plastik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taysan Endüstriyel Mamüller Plastik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Aysan Tan tarafından kuruldu.

Dolar/TL bu hafta ne oldu? Gelecek hafta doların yönü neresi?

Döviz piyasası geçtiğimiz haftayı hareketli kapattı. Rusya Ukrayna savaşı ve Rus Devlet Lideri Putin'in açıklamaları dolar kurunu hareketlendirdi. Peki dolarda bu hafta nasıl geçti? Dolar/TL'nin gelecek hafta yönü neresi?

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mert Evdedurmaz tarafından kuruldu.

Altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta yön neresi?

Altın piyasasında bu hafta hareketli geçti. Rusya Ukrayna arasındaki gerilim gittikçe agresif bir hal alırken son dakika gelişmeleri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta yön neresi? İşte ayrıntılar...

Emeklilikte yaşa takılanlar için yeni formüller gündemde!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) prim gün sayısı eksik olanlara 3600 günden kısmi emeklilik ve borçlanma hakkı veriliyor. Peki, primi az olanlar için hangi formüller masaya yatırıldı? EYT'li maaşları nasıl hesaplanacak? İşte EYT maaş hesaplaması hakkında tüm merak edilenler..

Poyraz Aramamüller İnşaat Gıda Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Aramamüller İnşaat Gıda Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Mırzayev tarafından kuruldu.

Yedigöller neresi Haberi

Yedigöller neresi

"Sonbahar senfonisini" görmek isteyen binlerce tatilci ve yüzlerce fotoğrafçı, Yedigöller Milli Parkı'na akın etti.


Sonbaharda renk cümbüşünün yaşandığı Bolu'daki Yedigöller Milli Parkı'na, Ankara, İstanbul, Bursa, Zonguldak, Düzce gibi Türkiye'nin değişik kentlerinden gelen tatilciler ve fotoğraf meraklıları, farklı noktalarda çadırlar kurup konakladı. 


"Tabiatın Kalbi Bolu" fotoğraf yarışmasına katılmak isteyen fotoğrafçılar, Yedigöller'in sonbahar renkleriyle süslenen güzelliklerini fotoğrafladı.


Yedigöller Milli Parkı'nda oluşan araç yoğunluğu sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oldu. Yol kenarına park edilen bir otomobil, yolcu otobüslerinin geçişini engelleyince trafik durma noktasına geldi. Otomobil, vatandaşlar tarafından yol kenarına alındı. Yedigöller'de araç yoğunluğunu ve vatandaşların yaşadığı zor anları gören Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, duruma müdahale etti.


Yedigöller'i ziyaret eden Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yedigöller'in her mevsim güzel olduğunu ifade ederek, "Burası sonbaharda...