04 / 05 / 2024

yeni evli çiftlere kiralık ev tuzağı

yeni evli çiftlere kiralık ev tuzağı

Adana'da, yeni evlenen çiftleri, kendilerine ait olmayan evleri internet üzerinden "kiralık ev" ilanı vererek 15 bin 500 lira dolandıran 3 kişi tutuklandı.

Faizsiz evlilik kredisine kaç çift başvurdu? 

Yaşanan ekonomik kriz ve artan enflasyon ile birlikte art arda gelen zamlar yeni evlenecek çiftleri de etkilemiş durumda. Buna göre, yeni evlenen çiftlere iki sene geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisine başvuranların sayısı duyuruldu.

Ekrem İmamoğlu resmen açıkladı: Evlilik desteği 15 bin TL oldu! Başvuru şartları neler?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yeni evlenecek çiftlere müjdeli haberi verdi. 7 bin TL olan evlilik desteği 15 bin TL'ye yükseltildi. Peki evlilik desteğinde başvuru şartları neler? 

İBB'den yeni evlenen çiftler için evlilik desteğine zam!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), tarafından yeni evlenen çiftlere verdiği “Evlilik Desteği”ni yüzde 115 yükselterek 7 bin Türk Lirası’ndan 15 bin Türk Lirası'na çıkardığını duyurdu. Buna göre, İBB “Evlilik Desteği”ne başvuru nasıl yapılır?

4.5 milyar liraya mal olması beklenen 'evlilik kredisi' başlıyor!

Hükümet yeni evlenecek çiftlere 150 bin TL'lik evlilik kredisi desteği sağlayacak. 4.5 milyar liraya mal olması beklenen evlilik kredisi başlıyor.

İBB açıkladı! Yeni evlenecek çiftlere 7 bin TL'lik evlilik desteği verilecek...

Evlilik hazırlıkları yapanlara iyi haber İBB'den geldi. Bu kapsamda İBB'den 7 bin TL'lik evlilik desteği açıklaması yapıldı. Evlilik desteği nasıl alınır? 7 bin TL evlilik desteği şartları nelerdir? Bu süreçte yaş sınırı var mıdır? Evlilik desteği için nereye başvuru yapılır? İşte haberin ayrıntılar

Evlilik kredisinde son durum ne? Detaylar netleşiyor

Yeni evlenen çiftlere 150 bin lira evlilik kredisi başvurusu gençlerin ana gündem maddesi. Peki, evlilik kredisinin detayları neler? 150 bin TL faizsiz kredi başvurusu şartları belli oldu İşte tüm detaylar…

Yeni evlenenlere verilecek faizsiz kredide asgari ücret detayı! Bu limiti geçmeyecek!

Yeni evli çiftlere verilmesi planlanan faizsiz kredi ile ilgili ayrıntılar aylardır merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Aile ve Gençlik Bankası'na ilişkin ayrıntıları ortaya çıkarken, yeni evleneceklere verilen faizsiz kredide asgari ücret detayı dikkatleri çekti.

Evlilik kredisi 150 bin TL ne zaman verilecek? 2023 Aile ve Gençlik Bankası ne zaman kurulacak?

Devlet yeni evlenecek çiftlere sosyal destek sağlamak amacıyla yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda 150 bin TL faizsiz kredi verilecek. İşte Evlilik kredisi başvuru detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi verilecek! Şartlar belli oldu! Hemen bakın

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni evlenen çiftler için faiz kredi fırsatı sunacaklarını açıkladı. Dünkü Kabine sonrası detaylar belli olmaya başladı. Peki evlilik kredisi ne kadar, başvuru şartları ne? Hemen başvurun! İşte evlilik kredisi ile ilgili ayrıntılar...

150 bin TL'lik evlilik kredisinde detaylar açıklandı! Beklenen haber sonunda geldi! Hemen bakın!

Yeni evli çiftler için devlet tarafından sıfır faizli ve uzun vadeli evlilik kredisi hakkında detaylar açıklanmaya başladı. İşte ayrıntılar...

Profilo KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, yeni evlenecek çiftlere ve evine kurutma makinesi almak isteyenlere özel KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesini satışa çıkardı. Bu ürünün tüm teknik özellikleri Profilo’nun resmi internet sitesinde yayımlanırken, ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Beko CM 8102 çamaşır makinesinde 2 bin 250 TL indirim fırsatı başladı! Son gün 15 Eylül!

Beko’dan yeni evlenecek çiftlere ve evine çamaşır makinesine almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. CM 8102 çamaşır makinesinde Oliz’e özel 2 bin 250 TL indirim imkânı sağlayacağını duyuran Beko, kampanyanın 15 Eylül tarihinde sona ereceğini açıkladı.

Kazan temizleme ve çamaşır ekleme özellikli Arçelik 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik’ten yeni evlenecek çiftlere ve çamaşır makinesi almak isteyen kişilere indirim müjdesi geldi. Arçelik, 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim kampanyasını başlattığını duyurdu.

yeni evli çiftlere kiralık ev tuzağı Haberi

yeni evli çiftlere kiralık ev tuzağı

Adana'da, yeni evlenen çiftleri, kendilerine ait olmayan evleri internet üzerinden "kiralık ev" ilanı vererek 15 bin 500 lira dolandıran 3 kişi tutuklandı. 


Olay. Seyhan ilçesinin Pınar mahallesinde meydana geldi. İddiaya «öre. emlakçılıkla uğraşan Onur Y. (21). Berk K. (26) ve Kenan Y. (29) kendilerine ait olmayan evleri kiraya vermek için internet üzerinden ilan verdi. "Uygun fiyatlarla yeni evlenen çiftlere ev kiralanır" yazılı ilan veren 3 arkadaşı bir süre sonra ev kiralamak isteyen çiftler aramaya başladı. Şahıslar, gelen talep üzerine çiftlere Pınar mahallesinde başkalarına ait kiralık daireleri gösterdi. Gördükleri daireleri beğenen çiftler, kontrat yapıp daireleri kiraladı. Bu yolla 3 zanlı, 4 kişiden 15 bin 500 lira aldı. Ancak çiftler eve taşınmak istediklerinde kiraladıkları dairelerde başka birilerinin oturduğunu gördü. Telefonla tekrar evi...