09 / 05 / 2024

yeni istihdam paketi 2019

yeni istihdam paketi 2019

Kamu bankaları, 10 ve üzeri işçi çalıştıran işletmeleri hedefleyen, istihdama yönelik yeni bir paket üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Garanti BBVA Mayıs 2024 yeni emekli paketi açıklandı! Emeklilerin hesaplarına bu ay ne kadar promosyon yatırılacak?

Peş peşe gelen zamlardan sonra geçim sıkıntısı çeken pek çok emekli hesaplara yatırılan promosyon tutarlarını araştırıyor.

Yapı Kredi Mayıs 2024 emekli promosyonunda son dakika! Yeni emekli paketiyle hesaplara maaşa ek 18 bin TL yatırılacak!

SSK ve Bağkur emeklileri tarafından merakla beklenen promosyon kampanyaları için güncellemeler de peş peşe geldi. İşte Yapı Kredi yeni emekli paketi detayları...

Yapı Kredi Nisan 2024 emekli promosyonunda son dakika! Yeni paketle emekliye tam 18 bin TL yatırılıyor!

SSK ve Bağkur emeklilerinin yüzünü güldüren maaş promosyonları peş peşe açıklanırken  Yapı Kredi'den de müjdeli haber geldi. İşte Yapı Kredi yeni promosyon paketi Nisan 2024...

Garanti emekli promosyonunda son dakika! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam 15 bin TL yatırılacak!

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Garanti BBVA'nın yeni emekli paketiyle emekli vatandaşların hesaplarına 15 bin TL yatırılacak. İşte Garanti BBVA Nisan 2024 yeni emekli paketi...

İlk kez ev alacaklara müjde! Kredi faizi netleşiyor, işte en çok konuşulan oran!

İlk kez konut alacaklara yeni kredi paketi geliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "İlk konut alımında kredi erişimini sağlıyoruz." demişti. Peki söz konusu kredide faiz oranı ne olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesindeki KOBİ'lere yeni kredi paketi sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılan Kabine Toplantısı sona erdi. Beştepe'deki yapılan ve 2 saat 30 dakika süren toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısında görüşülen konular ve alınan bir takım kararlar hakkında açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

11 banka ihracatçılara uygun maliyetli kredi verecek! Bankalar bu proje için 1 milyar dolar ayırdı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) 11 bankayla yaptığı işbirliği sonucu yeni kredi paketi devreye girdi. Bu kapsamda şirketlere 5 milyon dolar ile 100 milyon TL arasında uygun maliyetli kredi verilecek.

İş Bankası'ndan paraya ihtiyacı olanlara müjde

İş Bankası'ndan paraya ihtiyacı olan vatandaşlara gülzel bir haber geldi. Banka tarafından yeni kredi paketi açıklandı.

Bu ödemeyi duyanların gözleri yuvalarından fırladı! Bu fırsat kaçmaz!

Para kazanmak için kendi işini kurmak isteyen kişilere yeni destek paketi açıklandı. 36 aya kadar fazi almadan 300 bin TL kredi müjdesi verildi. Araç gereç almak isteyenlere ekstra 50.000 TL verilecek. İşte konu hakkındaki ayrıntılar.

Deprem bölgesine 25 bin ilave istihdam geliyor! Resmen açıklandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, deprem felaketinden etkilenen 11 kent için yeni istihdam paketini devreye sokacaklarını açıkladı. Bakan Bilgin, "Deprem bölgesinde 25 bin istihdam paketini açacağız” dedi.

Depremzedeler için istihdam seferberliği başladı! İşte depremzedelere iş imkanı sağlayan şirketler!

Kahramanmaraş depreminin ardından büyük şehirlere büyük bir göç dalgası başlarken, depremzedeleri gelecek günlerde istihdam sorunu bekliyor. Bazı şirket ve holdingler de depremzedelere öncelik vermek üzere yeni istihdam kararlarını açıklamaya başladı.

Aile Bakanlığı ödemelerinden sonra yeni destek paketi! Bu kadar ödeme yapılacak... PTT'den alacaksınız

Aile Bakanlığı ödemelerinin yanı sıra devlet başka alanlarda da vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda 1200 TL ödeme yapılacak. İşte detaylar...

Aman dikkat! Dolandırıcılıkta yeni trend “istihdam dolandırıcılığı!"

Sürekli yeni yöntemler geliştiren dolandırıcıların yeni numarası “pes!” dedirtti. Farklı sektörlerden istihdam  dolandırıcılığı adlı yeni bir dolandırıcılık türüyle ilgili haberler gelirken, bu kez insanların iş umudunu kullanıyorlar. İşlerini pervasızca yapan dolandırıcılar, olmayan işler için otel

yeni istihdam paketi 2019 Haberi

yeni istihdam paketi 2019

Kamu bankaları (Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank), 10 ve üzeri işçi çalıştıran işletmeleri hedefleyen, istihdama yönelik yeni bir paket üzerinde çalışıyor.

Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Çakar, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hasan Tuncay ve VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Lütfü Çelebi, Ankara Sanayi Odasının (ASO) Ela Quality Resort Otel'de gerçekleştirdiği "Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı"na katıldı.

Alpaslan Çakar, yaptığı konuşmasında, 3 kamu bankası (Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank) olarak istihdama yönelik bir çalışma yürüttüklerini belirtti.

"10 ve üzeri işçi çalıştıran işletmeleri hedefleyeceğiz"


İstihdama yönelik yeni bir paket getireceklerini ifade eden Çakar, "Bu paket, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kamuoyu ile paylaşılacak. 10 ve üzeri işçi çalıştıran işletmeleri hedefleyeceğiz. Yine burada ödemesiz dönemler, makul vadeler olacak." diye konuştu.

Çakar, paketin fiyatlama açısından da cazip...