02 / 05 / 2024

yeni istihdam paketi ne zaman çıkacak

yeni istihdam paketi ne zaman çıkacak

Yeni istihdam paketine göre hem işveren hem de çalışan kazanacak. Ayrıca gençler ve 50 yaş üstü işe kavuşacak, yeni işçinin primlerini devlet ödeyecek ve işsizlere iş imkanı sağlanacak yeni adımlar atılması planlanıyor.

İlk kez ev alacaklara müjde! Kredi faizi netleşiyor, işte en çok konuşulan oran!

İlk kez konut alacaklara yeni kredi paketi geliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "İlk konut alımında kredi erişimini sağlıyoruz." demişti. Peki söz konusu kredide faiz oranı ne olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesindeki KOBİ'lere yeni kredi paketi sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılan Kabine Toplantısı sona erdi. Beştepe'deki yapılan ve 2 saat 30 dakika süren toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısında görüşülen konular ve alınan bir takım kararlar hakkında açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

11 banka ihracatçılara uygun maliyetli kredi verecek! Bankalar bu proje için 1 milyar dolar ayırdı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) 11 bankayla yaptığı işbirliği sonucu yeni kredi paketi devreye girdi. Bu kapsamda şirketlere 5 milyon dolar ile 100 milyon TL arasında uygun maliyetli kredi verilecek.

İş Bankası'ndan paraya ihtiyacı olanlara müjde

İş Bankası'ndan paraya ihtiyacı olan vatandaşlara gülzel bir haber geldi. Banka tarafından yeni kredi paketi açıklandı.

Bu ödemeyi duyanların gözleri yuvalarından fırladı! Bu fırsat kaçmaz!

Para kazanmak için kendi işini kurmak isteyen kişilere yeni destek paketi açıklandı. 36 aya kadar fazi almadan 300 bin TL kredi müjdesi verildi. Araç gereç almak isteyenlere ekstra 50.000 TL verilecek. İşte konu hakkındaki ayrıntılar.

Deprem bölgesine 25 bin ilave istihdam geliyor! Resmen açıklandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, deprem felaketinden etkilenen 11 kent için yeni istihdam paketini devreye sokacaklarını açıkladı. Bakan Bilgin, "Deprem bölgesinde 25 bin istihdam paketini açacağız” dedi.

Depremzedeler için istihdam seferberliği başladı! İşte depremzedelere iş imkanı sağlayan şirketler!

Kahramanmaraş depreminin ardından büyük şehirlere büyük bir göç dalgası başlarken, depremzedeleri gelecek günlerde istihdam sorunu bekliyor. Bazı şirket ve holdingler de depremzedelere öncelik vermek üzere yeni istihdam kararlarını açıklamaya başladı.

Aile Bakanlığı ödemelerinden sonra yeni destek paketi! Bu kadar ödeme yapılacak... PTT'den alacaksınız

Aile Bakanlığı ödemelerinin yanı sıra devlet başka alanlarda da vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda 1200 TL ödeme yapılacak. İşte detaylar...

Aman dikkat! Dolandırıcılıkta yeni trend “istihdam dolandırıcılığı!"

Sürekli yeni yöntemler geliştiren dolandırıcıların yeni numarası “pes!” dedirtti. Farklı sektörlerden istihdam  dolandırıcılığı adlı yeni bir dolandırıcılık türüyle ilgili haberler gelirken, bu kez insanların iş umudunu kullanıyorlar. İşlerini pervasızca yapan dolandırıcılar, olmayan işler için otel

Doların 25 TL olması beklenirken yeni kredi paketi de yola çıkıyor!

Yüksek enflasyonla TL maliyetleri artan ihracatçılar, kurun sabit kalmasından yakınarak 23-25 TL’lik bir dolar kuru talep ediyor. Bunun yanı sıra iktidarın finansmana ulaşamayan ihracatçılar için yakında yeni paketleri de yola çıkması bekleniyor.

KOBİ’lere 250 milyar liralık destek! Bakan Nebati detayları açıkladı. İşte yeni KGF paketi!

AKP hükümeti seçim öncesi kesenin ağzını açtı. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik ihracattan, imalat sanayiine ve sürdürülebilir üretime kadar çok geniş bir alanı kapsayan Hazine destekli kredi destek paketinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Dikkat! Kamu bankalarından yeni kredi paketi geliyor, piyasa paraya boğulacak!

Günün haberi bomba gibi düştü! Kamu bankalarından çok büyük kredi paketi geliyor! Peki bu kredilerden kimler hangi alanlar için verilecek ve kimler faydalanacak?

yeni istihdam paketi ne zaman çıkacak Haberi

yeni istihdam paketi ne zaman çıkacak

Meclis'te görüşmeleri devam eden istihdam paketi hem işçiyi hem de işvereni koruyan maddeler içeriyor. Özellikle işsizlik maaşı alanlara ve ilave istihdama getirilen teşvikler işsizlikle mücadeleye büyük katkı yapacak. Takvim gazetesi ekonomi müdürü Faruk Erdem'in açıklamalarına göre; Yeni Ekonomi Programı'nda belirtilen istihdam hedeflerine ulaşmak için hazırlanan istihdam paketi çok önemli düzenlemeler içeriyor. İşte detaylar...

*İstihdamda öncelik 12 aydan daha uzun süredir işsiz olanlara verilecek.

*1 Ocak 2019-17 Nisan 2020 tarihleri arasında çıkardığı çalışanı geri alanın primi devletten olacak.

* Bu kişileri alan işverene günlük 44.15 lira ödeme yapılacak.

*Yasa sonrası 30 günde başvuran işçi için devlet 1.324 lira destek verecek

*Destek fesih yasağı süresince devam edecek

*Bu işverenlere sigortasız çalıştırmışsa geriye dönük ceza verilmeyecek.

*8 milyon çalışana verilen 16 milyar liralık asgari ücret desteği sürecek

*İşe başladıktan sonra ücretsiz izne çıkarılanlar...