05 / 07 / 2024

yeni liman istanbul

yeni liman istanbul

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş “İstanbul’da Galata Rıhtımı'na 2.5 gemi yanaşabiliyor Dünyanın yükselen şehrine bu durum yakışmıyor” dedi...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni uyarı! İstanbul'da bu 13 mahallede oturanlar aman dikkat!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, beklenen büyük İstanbul depremiyle ilgili bir paylaşım yaparak 13 mahalleyi saydı. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...

Konut yatırımcısının yeni limanı KKTC!

Yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu. Kıbrıs'a en çok yatırımı İsrailliler yapıyor.

Evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? Yeni yasaya İstanbul'dan ilk örnek geldi! 

Yeni kentsel dönüşüm yasası ve ‘rezerv alan’ ilanı mülkiyet dokunulmazlığı çerçevesinde sık sık tartışma konusu oluyor. Peki evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? İşte İstanbul'dan bir örnek... 

Son dakika: 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı'nı hizmete açtı.

Tuzlaport Liman için düğmeye basıldı! Tuzla'ya yeni liman geliyor!

Tuzlaport Liman ve Tersane İşletmeciliği tarafından İstanbul ili Tuzla İlçesi'ne Tuzlaport Liman'ı için düğmeye basıldı. İşte yeni liman projesi ile ilgili detaylar...

BiTaksi’den yeni hizmet: İstanbul’da 'Büyük Taksi' dönemi başladı!

BiTaksi kalabalık aileler için 8 kişilik ‘Büyük Taksi’ hizmetini başlattı. Yeni araçların engelli bireylerin ihtiyaçlarının da göz önünde bulundurularak tasarlandığı belirtilirken, yeni taksi seçeneği ile arkadaş grupları ve kalabalık ailelere rahat yolculuk yapma imkanı sunulduğu kaydedildi.

Rusların konuttaki yeni rotası İstanbul ve İzmir!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ardından uygulanan yaptırımların Rus yatırımlarındaki rotaya yansıyacağı belirtiliyor. RTİB Başkanı Naki Karaaslan, Rusya'nın özellikle konut yatırımlarındaki yeni bölgelerinin İstanbul ve İzmir olacağını vurguladı. 

Bodrum'a yeni yat limanı yapılıyor!

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. Kentte yeni bir yat limanı için de adımlar atıldı.

İstanbul'un yeni cruise limanı Yenikapı'da inşa edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul'da yeni cruise limanının Yenikapı'da inşa edileceğini açıkladı. Ersoy, ''Yıl sonuna kadar Ulaştırma Bakanlığımız ihaleye çıkacak. Orası en az 5-6 cruise gemisini aynı anda alabilecek kapasiteye sahip'' diye konuştu.

Bilal Ekşi: 3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz!

THY Genel Müdürü Ekşi yaptığı açıklamada "3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz. Hazırlandık, heyecanlıyız." dedi.

Yenikapı’ya yeni liman yapılıyor!

Milliyet köşe yazarlarından Güngör Uras, bugünkü yazısında Yenikapı'ya yapılacak yeni limanı yazdı..

Kuzey Kıbrıs gayrimenkulde yeni liman oluyor!

Ciddi gayrimenkul yatırımlarının gerçekleştiği KKTC'de Özyalçın Construction'dan Akacan Holding'e kadar pek çok inşaat şirketinin üretim ve satış aşamasında 60 projesi bulunuyor...

Körfez gayrimenkul fonlarının yeni adresi İstanbul olacak!

KPMG, Türkiye’nin de arasında bulunduğu 17 ülkeden 90’dan fazla bankanın yetkilisiyle görüştü ve Gayrimenkul Kredileri Barometresi 2017'yi açıkladı.

yeni liman istanbul Haberi

yeni liman istanbul

İTALYA’DA UCLC ve UNACLA Başkanı olarak 6. Dünya 6. Dünya Kentsel Forumu’na katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yurda dönüşünde İstanbul’la ilgili açıklamalarda bulundu. Napoli de, cruise gemilerinin sürekli turist getirmesini imrenerek izlediğini belirten Başkan Kadir Topbaş, İstanbul'un acil bir liman ihtiyacı olduğunu söyledi.


Napoli’de bulunduğu esnada limana yanaşan cruise gemüerine imrendiğini dile getiren Başkan Topbaş, “Napoü’de imrendiğim biraz da kıskandığım cruise gemilerinin sürekli turist getirmesiydi. Limana geminin biri geliyor, biri gidiyor. İstanbul’da sadece Galata rıhtımı var ve ona da 2.5 gemi yanaşabiliyor. Yeni rıhtım yapmak için belirlediğimiz noktalar var. Ancak bir an önce inşa etmemiz gerekiyor. Dünyanın yükselen şehri İstanbul’a bugün yaşadığımız bu hiç durum yakışmıyor.” İstanbul’un trafiği tünellerle rahatlayacak 


BAŞKAN Kadir Topbaş, ulaşım sorununa kalıcı ve cagdas çözümler...