02 / 05 / 2024

yeni malatya valisi Süleyman Kamçı kimdir

yeni malatya valisi Süleyman Kamçı kimdir

Süleyman Kamçı 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Malatya Valiliğine atandı. Peki, Yeni Malatya Valisi Süleyman Kamçı kimdir? İşte Malatya'nın yeni Valisi Süleyman Kamçı...

Süleyman Kamçı kimdir?

Merkez Valisi Süleyman Kamçı, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Malatya Valiliğine atandı. Peki, Süleyman Kamçı kimdir? İşte Yeni Malatya Valisi Süleyman Kamçı..

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, ilk deprem konutlarının teslim tarihi için kasım ayını işaret etti!

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentte meydana gelen depremden sonra inşa edilen konutların Kasım ayında teslim edileceğini belirtti. İşte detaylar...

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Malatya'da depremzedeler konteyner veya kiralık konutlara yerleştirilecek!

Malatya Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve çadırda kalan depremzedeleri sene sonu gelmeden konteyner veya kiralık konutlara geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Malatya'da son durum: Enkazların yaklaşık yüzde 99'u kaldırıldı!

Malatya Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu kentte enkaz kaldırma çalışmalarının yüzde 99'a ulaştığını belirtti.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'da 541 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Malatya Pütürge'deki deprem konutlarının bir kısmı teslim edildi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Pütürge ilçesindeki konut yatırımları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Baruş'un o açıklamaları...

TOKİ'den Malatya'ya 18 yeni dükkan müjdesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut ve 18 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek.

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Malatya'nın depremden etkilenen bölgelerinin çehresi yeni konutlarla değişiyor!

Malatya'da merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen bölgenin çehresi yeni yatırımlarla değişti.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

yeni malatya valisi Süleyman Kamçı kimdir Haberi

yeni malatya valisi Süleyman Kamçı kimdir

Yeni Malatya Valisi Süleyman Kamçı kimdir?

17 Ağustos 2011 tarihinden beri merkez valisi olarak görev yapan Süleyman Kamçı 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Malatya Valiliğine atandı. Peki, Malatya'nın yeni valisi Süleyman Kamçı kimdir?


Süleyman Kamçı kimdir?

Süleyman Kamçı, 1956 Trabzon doğumlu. 1979 yılında  Ankara  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. 


Çaykara ve Devrek Kaymakam Vekillikleri, Sındırgı, Aybastı ve Bahşılı Kaymakamlıkları, Bingöl Vali Yardımcılığı, Mülkiye Müfettişliği, Mülkiye Başmüfettişliği, Bingöl ve Çanakkale Valilikleri yaptı. 


26 Ocak 2006 tarihinde Gaziantep Valisi oldu ve 17 Ağustos 2011 tarihinde Resmî Gazetede yayımlanan bakanlar kurulu kararıyla merkez valiliğine atandı. 


Evli ve 2 çocuk...