06 / 05 / 2024

yeni recep ivedik filmi nerede çekiliyor

yeni recep ivedik filmi nerede çekiliyor

Bir süre önce çekimlerine başlanan ‘Recep İvedik 4’ filmi için kamera karşısına geçen Şahan Gökbakar, Bağcılar’da kendi ekonomisini yarattı. Güngören’den sonra Bağcılar’ı parlatmaya hazırlanan Gökbakar, ev sahiplerinin de yüzünü güldürdü...

Memur maaşlarına yeni zam geldi mi? En düşük memur ve memur emeklisi maaşı artacak mı? Memurlar şimdi bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7500 liraya yükseltildiğini açıkladı. Peki memur maaşlarına yeni zam geldi mi? En düşük memur ve memur emeklisi maaşı artacak mı? Memurlar şimdi bakın!

Asker celpleri ertelendi, üniversiteler tatil edildi! İşte Erdoğan’ın açıkladığı yeni kararlar!

Kahramanmaraş merkezli afetin ardından depremin vurduğu illerde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da çok önemli açıklamalarda bulundu, yeni alınan kararları duyurdu.

TOKİ, depremlerden etkilenen 10 ilde 1 yıl içinde yeni konut inşa edecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depremlerden etkilenen 10 il için TOKİ eliyle 1 yıl içerisinde yeni konutlar inşa edilecek" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni faiz açıklaması! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yeni faiz açıklaması geldi. İşte merak edilen detaylar!

Böylesi ilk kez oluyor! Yeni yapılandırma kaç taksit olacak, kimlerin borcu silinecek?

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Yeni haftada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması beklenen yeni yapılandırma paketine göre, taksit sayısı bu kez öncekilerden farklı olacak. Nasıl mı? İşte ayrıntılar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan kimleri kapsayacağını açıkladı! 12 ilde yeni özel sosyal konut projesi başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 12 ilde yeni özel sosyal konut projesinin başlayacağını açıkladı. Erdoğan, projenin kimleri kapsayacağını da duyurdu. İşte merak edilen o sorunun yanıtı…

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, memura yeni zam açıklayacak” diyen, ünlü gazeteci hem tarih hem oran verdi!

Memura yapılan yüzde 30’lu zammın ardından yeni bir iddia gündeme geldi. Ünlü gazeteci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memurlara ek bir zam daha yapacağını iddia etti hatta tarih bile verdi!

Erdoğan duyurdu! Başvuran herkese geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verilecek!

Beştepe'deki “1 Milyon İstihdam Projesi” Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verileceğini söyledi.

Recep İvedik 7'den ilk fragman geldi: Köyde konut projesine savaş açıyor!

9 Aralık tarihinde Disney Plus'ta yayınlanacak olam Recep İvedik 7'den ilk fragman geldi: Elektrik faturası 900 lira gelince köye yerleşme kararı alan İvedik, buradaki rant projesine savaş açıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

250 bin yeni konut projesine tepki: 1,6 milyon boş konut var

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu 250 bin yeni sosyal konut projesine tepki gösterdi. Türkkan, halihazırda 1.6 milyon konutun boş durduğunu söyledi.

Borsaya manipülasyon ayarı! Düğmeye basıldı yeni düzenleme yolda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği toplantıda Borsa İstanbul'da kaldıraçlı pozisyonlardaki teminat farkı kaynaklı keskin düşüşün ortaya çıkardığı problemlerin çözümü için şirket hisselerinde manipülasyonu zorlaştırmayı da içeren yeni düzenlemeler geliyor.

Resmi Gazete’de yayınlandı: Yeni isimler atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığına ve üyeliğine yeni isimler getirildi.

yeni recep ivedik filmi nerede çekiliyor Haberi

yeni recep ivedik filmi nerede çekiliyor


Bir süre önce çekimlerine başlanan ‘Recep İvedik 4’’ filmi için kamera karşısına geçen Şahan Gökbakar, Bağcılar’da kendi ekonomisini yarattı.


Çekimlerin bulunduğu bölgede yer alan esnaf açılış ve kapanış saatlerini setin durumuna göre ayarlıyor. Güngören’den sonra Bağcılar’ı parlatmaya hazırlanan Gökbakar, ev sahiplerinin de yüzünü güldürdü. 


Çekimlerin yapıldığı Bağcılar İnönü Mahallesi’ndeki evlerin fiyatları bir anda arttı. Konuyla ilgili konuşan mahallenin muhtarı Ahmet Taşçı; ‘Elbette böyle bir filmin mahallemizde çekilmesi bir anda tüm dikkatleri buraya çekti. Recep’in çocukluğu ve gençliğini konu alan sahneler için özel bir top sahası kurdular’ dedi. Filmin 24 Şubat’ta vizyona girmesi...