26 / 07 / 2024

yeni sitelerde elektrik şarj istasyonları mı kurulacak

yeni sitelerde elektrik şarj istasyonları mı kurulacak

Türkiye ’de geçen yıl 300’e yakın satılsa da elektrikli araçlar geleceğin gerçeği. Bu sebeple, geleceğin konsepti ile konut projelerine imza atan sektör oyuncuları, sitelerde elektrikli araç istasyonları da kurmaya başladı.

Elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? Enerji Bakanı resmen açıkladı!

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz ve elektrik fiyatlarında nisan ve mayıs ayında zam gelip gelmeyeceğini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? İşte Bakan Bayraktar'ın konu ile ilgili açıklamalar...

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

Tarzı ve donanım özellikleriyle, B-SUV segmentinde iddialı konuma gelecek olan Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor. Peki Hyundai Yeni Kona Elektrik fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Hyundai, Kona Elektrik modelinin üretimine Çekya’da başladı

Büyük beğeni toplayan Kona Elektrik modeli konusunda Hyundai’den bir atak geldi. Hyundai, Çekya merkezli Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) Nosovice fabrikasında yeni Kona Elektrik'in üretimine başladığını duyurdu.

Elektrik faturalarına yeni zam mı geliyor? PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi?

Fatura tarifelerini sil baştan değiştirecek olan yeni zamlar geldi. Bu zamlar yüzünden ev sahipleri karanlıkta oturacak. PTF fiyatlarının artırılması elektrik faturalarına yansıma durumu merak ediliyor. PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi, elektriğe yeni zam mı var?

Yeni Araslar İnşaat Hafriyat Elektrik Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Araslar İnşaat Hafriyat Elektrik Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile İslam Aktarli tarafından kuruldu.

Bakan’dan sevindirici haber! Doğal gaz fiyatlarından sonra elektrikte yeni indirim sinyali!

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğal gaz ve elektrik fiyatlarındaki indirimler ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Bakan, mart ayında yeni indirimlerin sinyalini verirken, bu indirimlerin meskenlere yansıyıp yansımayacağı merak ediliyor.

Girişim elektrik yeni ihale kazandı!

Girişim Elektrik'in Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bağlı ortaklığı Europower Enerji, bedeli 68,9 milyon olan işin ihalesini aldı. 

Elektrik faturası yüksek gelenler hemen buraya bir baksın! Faturanız birden düşecek!

Yeni senede yapılan zamlardan sonra yüksek gelen elektrik faturaları vatandaşın belini büküyor. Elektrik faturalarında tasarruf etme taktikleri arayan vatandaşlar da farklı yöntemler deniyor. Bu yöntemleri uygulayan yüksek faturalardan kurtuluyor. İşte elektrik faturası düşürmenin herkesten saklanan

Elektrik faturasını artık dert etmeyin! Yeni bir destek daha yolda!

Elektrik faturası artık sorun olmasın. Devlet ihtiyaç sahipleri için yeni çalışmalar yürütüyor. Onlardan biri de elektrik faturası için olacak. İşte detaylar!

 O paralar elektrik faturalarından düşülecek! EPDK Başkanı açıkladı!

Azami uzlaştırma fiyat mekanizmasında usulsüzlük gerçekleştirdiği tespitiyle 40 şirkete yönelik önceki günlerde karar alan EPDK, bu şirketlerden alınacak 11 milyar Türk Lirası bedelinin ise tüketicinin elektrik faturalarından düşüleceğini açıklamıştı. EPDK’dan bugün yeni bir haber geldi: İade süreci

Elektrik borcu olanlar dikkat! Artık silinebilir

TBMM Genel Kurulunda, ekonomiye ilişkin "torba" kanun teklifi ele alınacak. Bu kapsamda 2006’da elektrik dağıtım bölgelerinin özelleştirilmesinin ardından o dönem tahsil edilemeyen 1,6 milyar TL’lik borç için yeni bir yapılandırma geldiği bildirildi. Yapılandırmanın anapara üzerinden 36 ay taksitle

Elektrik fiyatları belirlendi! İşte bugün ve yarın için elektrik fiyatları

Yeni yıla sayılı günler kala, zamların ayarlandığı şu günlerde en çok merak edilen konular arasında enerji dünyası yer alıyor. Elektrik fiyatları ne kadar? Olacak diye yapılan aratmalar trend haline geldi. Bir megavatsaat elektriğin fiyatı yarın ve bugün ne kadar?

Elektrik borcu olanların dikkatine! Yeni enerji paketi yolda!

Elektrik borcu olan vatandaşları yakından ilgilendiren bir haber paylaşıldı. AK Parti, yeni bir enerji paketi hazırlıyor. İşte detaylar!

yeni sitelerde elektrik şarj istasyonları mı kurulacak Haberi

yeni sitelerde elektrik şarj istasyonları mı kurulacak


Proje ortaklarından Özkan Özçelik, İTO Yatırım tarafından Ankara’nın en değerli bölgelerinden Oran’da inşa edilen 184 metre yüksekliğindeki 48 katlı konut ve AVM projesi ‘One Tower’, projesinde de elektrikli otomobiller için şarj üniteleri bulunacağını açıkladı. Keza, Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul Lounge, İstanbul Lounge-2, Kağıthane Ofishane, Platform Merter ve BursaHarmonyTowers projelerinde önemi gün geçtikçe artan elektrikli araçlar için şarj üniteleri kurulacağını, bundan sonraki yatırımlarda da buna dikkat edeceklerini kaydetti.


    Nitekim, Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, Tuzla’daki Evora İstanbul projesinde elektrik şarj istasyonları kuracaklarını bildirmişti. Bu konuda açıklama yapan Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (Konutder) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik de, geleceğin kaçınılmaz gerçeği elektrikli araçlar için dev sitelerde ilgili yasa altyapısının oluşturulması kanaatinde. “Büyük projelerde engelliler için gerekli düzenlemeler...