18 / 05 / 2024

yeni yapılaca hastaneler

yeni yapılaca hastaneler

Sağlık Bakanlığı olarak 31 bin yatak kapasitesine sahip tesislerin inşaatını sürdürdüklerini, bunların 1-2 yılda hizmete alınacağını aktaran Müezzinoğlu, temeli atılan bu hastanenin ise en geç 2-2,5 yıl sonra hizmet vermeye başlayacağını anlattı.

İŞKUR TYP personel alımı yapılacağını duyurdu! 1300 personele kadro açıldı...

İŞKUR TYP doğrultusunda 1300 personel alımı yapılacağı kaydetti. Buna göre, yapılan başvurular nereden ve nasıl yapılacak ve başvuru kontenjanları ile başvuru şartları nelerdir?

Ankara'da yeni yapılan bir bina 'yok artık' dedirtti! Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden Ankara'da yeni yapılan bir binanın fotoğrafını paylaşarak 'Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?' yorumunda bulundu.

SEDDK açıkladı! Yeni mezun memur alımı yapılacak! 

SEDDK yeni mezun memur alımı yapılacağını açıkladı. Buna göre, SEDDK açıktan personel alımı başvuru şartları nelerdir? Mezuniyet şartları ve son başvuru tarihi ne zaman? İşte merak edilen tüm detaylar.

1941'de kiralar hakkında yeni karar! Yeni yapılan konutlar için kira düzenlemesi!

1941 yılında yeni yapılmış veya tadilattan geçen konutların kiraları için yeni bir düzenlemenin yapılması kararlaştırılmış.

Borsada yeni yatırım yapacaklar dikkat! Sektörel olarak nasıl dağılım yapılmalı?

Uzun vade hisse senedi yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsada yeni yatırım yapacaklara kendi portföyü üzerinden sektörel olarak nasıl dağılım yapılması gerektiğini portföy yönetmenin nasıl yapılacağını anlattı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Bakan Özhaseki'den yeni yapılarla ilgili net açıklama geldi: 4 katı geçmeyecek!

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bu ay memurlara ne kadar zam yapılacağı belli oldu mu? En düşük memur maaşı ne zaman açıklanacak?

Asgari ücret ara zammı için görüşmeler devam ederken memur maaş zammının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki, Bu ay memurlara ne kadar zam yapılacağı belli oldu mu? En düşük memur maaşı ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

E-devlet emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır? Yeni emekli olan birisi emekli promosyonu almak için ne yapmalı?

Yeni emekli olacaklar için maaş ve ikramiye ödemesi oldukça önemli bir konudur. Emeklilik başvurusu yapanların merakla beklediği ödemelerin nasıl alınacağı ve ne zaman yapılacağı da oldukça önemlidir. İşte, yeni emekli olacakların merak ettiği maaş ve ikramiye ödeme süreci hakkında bilinmesi gereken

Milyonlarca kişi bekliyordu! Sonunda ödemelerin yapılacağı tarih açıklandı'

11 ilin etkilendiği ve ard arda yaşanan 2 depremde vatandaşlar destek ödemelerinin yapılacağı tarihi merak ediyordu. Sonunda o açıklama yapıldı Ödemeler Mart ayında hesaplara yatırılacak.

Uzmanlardan yapılaşma uyarısı: Yeni yapılar kayalık zeminlerde olmalı! 

Depremlerin ardından şehirleşme, bina inşası ve yapılaşma ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Uzmanlardan yapılaşma uyarısı: Yeni yapılar kayalık zeminlerde olmalı!

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Böylesi ilk kez oluyor! Yeni yapılandırma kaç taksit olacak, kimlerin borcu silinecek?

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Yeni haftada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması beklenen yeni yapılandırma paketine göre, taksit sayısı bu kez öncekilerden farklı olacak. Nasıl mı? İşte ayrıntılar…

yeni yapılaca hastaneler Haberi

yeni yapılaca hastaneler


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, hastaneler ve odalarının "5 yıldızlı" tabirinden "7 yıldızlı"ya dönüştüğünü belirterek, "Bir hasta başına düşen kapalı mekan, ortalama 200 metrekare civarında. 200 metrekare, belki de bir ailenin oturduğu daireden çok daha geniş" dedi.


Müezzinoğlu, Kepez beldesinde inşasına başlanan Çanakkale Devlet Hastanesinin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'de hastane koşullarının son derece çağdaş ve modern hale getirildiğini bildirdi.


Son yıllarda sağlıktaki değişim ve dönüşüme değinen Müezzinoğlu, şöyle devam etti:


"Hastaneler ve odaları artık '5 yıldızlı' tabirinden '7 yıldızlı' tabirine döndü. Bir hasta başına düşen kapalı mekan, ortalama 200 metrekare civarında. 200 metrekare, belki de bir ailenin oturduğu daireden çok daha geniş. Ailelerin oturduğu daireler ortalama 100-125 metrekare. Dünya standartlarındaki laboratuvarlarıyla hele hekim tecrübesinde yakaladığımız standartla dünyayla yarışabilen ve dünyanın neresinde...