12 / 05 / 2024

Yeni Zelanda iş fırsatları

Yeni Zelanda iş fırsatları

Business NZ İcra Direktörü Catherine Beard yaptığı açıklamada, "Yeni Zelanda'da Türk inşaat firmaları için önemli iş fırsatları var" dedi.

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

İnşa ettiği yeni projelerle İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren KİPTAŞ 3 yeni proje için start verdi. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri mega kentin Kartal, Beykoz ve Sarıyer ilçelerinde yükselecek.

Selçuk Geçer 'dolar düşüyor yorumlarına itibar etmeyin' dedi! Yeni rekor için sinyal verdi!

Dolar yorumları ile bilinen ve dolarla ilgili dedikleri çıkan ekonomist Selçuk Geçer, geçmişteki faiz artırımlarının dolar kurunu frenlediğini söyledi ve yeni rekorlar için sinyal verdi. 

TOKİ'den hiç evi olmayana 4 şehirde yeni kampanya müjdesi! 1.030 yeni konut için tarihler tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 4 şehirdeki 1.030 yeni konut için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projelerinin ihalesi bu hafta gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Yeni destekler için hazırlıklar başladı! Emeklilerin geliri artacak!

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren yeni destekler için hazırlıklara başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklileri sevindirecek yeni adımları açıkladı. İşte emeklileri bekleyen 7 destek...

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı! 50 bin dolar peşinatla ABD'de konut fırsatı!

ABD'de kiralama hizmeti, ev sahibi temsilciliği, yatırım danışmanlığı gibi pek çok hizmet sunan Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı.

Ücretsiz ve indirimli toplu taşıma kartları için yeni değişiklik...

Ücretsiz ve indirimli seyahat kartları için Resmi Gazete’de 2 yeni değişiklik yürürlüğe girdiği açıklandı. Buna göre yönetmelikte yer alan yürütme yetkisi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na verildi. İşte haberin ayrıntıları...

TOKİ'den İstanbul'un göbeğine dev proje! 637 yeni konut için geri sayım başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Eyüpsultan'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Eyüpsultan projesi 889 milyon 476 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ, Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için 4 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

Yeni Zelanda'da konut piyasası canlanacak!

Yeni Zelanda'da Ekim ayında konut fiyatlarında değişiklik yaşanmazken konut piyasanın, seçimlerin geride kalmasıyla birlite genel olarak daha hareketli olduğu kaydedildi.

İkinci el araçta ilan sayısı 1 milyonu aştı! Uzmanlar yeni hareketlilik için tarih verdi!

İkinci el araç piyasası en durgun dönemlerinden birini yaşıyor. Çevrimiçi araç sitelerindeki ilanlardaki artış 1 milyonu geçti. Uzmanlar yeni hareketlilik için o tarihi işaret etti.

TOKİ bu ildeki 270 konut ve 178 dükkanlık yeni projesi için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu ildeki 270 konut ve 178 dükkanlık yeni projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ'nin o projesi ile ilgili detaylar...

Yeni Zelanda iş fırsatları Haberi

Yeni Zelanda iş fırsatları

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye - Yeni Zelanda İş Konseyi, "İşe Dönüş: Yeni Zelanda Covid Sonrası Dönemde Ne Fırsatlar Sunuyor?" başlığıyla bir webinar toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda açıklamalar yapan Yeni Zelanda Ankara Büyükelçisi Wendy Hilton, Yeni Zelanda’nın Türkiye ile bağlarını geliştirmeye özen gösterdiğini belirterek, Türkiye’nin Avrupa Birliği ile Gümrük Birliği'nin olduğunu ve Türkiye’nin, Birleşik Krallık ile Serbest Ticaret Anlaşması’nda müzakerelerin devam ettiğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Hilton, Yeni Zelanda için ticaret dünyasının değiştiğine işaret ederek , “AB ile birkaç ay içinde Serbest Ticaret Anlaşması yapmayı umuyoruz. Bu gelişmeler Türkiye ve Yeni Zelanda arasında yeni anlaşmaların yapılması için yeni bir ilgi doğuracak. Türkiye ve Yeni Zelanda’daki fırsatlar daha iyi ortaya çıkacak.” diye konuştu.

İki ülke arasında ticaret ortamının geliştirildiğinde, her...