22 / 05 / 2024

yenişehir 2017 su temin projesi

yenişehir 2017 su temin projesi

Bursa Yenişehir ilçesinde 20 yıldır su sıkıntısı yaşanan Karaköy, Kirazlıyayma, Yıldırım, Kavaklı, Reşadiye, Dereköy ve Süleymaniye mahallelerinde su problemi çözülecek.

Opel'in yeni elektrikli Combo'su yenilendi...

Opel'in yeni elektrikli Combo'su hem şehir hem de şehir dışı kullanıma uygun olarak tasarlanırken, firma yenilenen araçla ile ilgili detaylarını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Halk GYO Yenişehir binası 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Yenişehir binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Bursa Yenişehir'de su problemi çözülecek!

Bursa Yenişehir ilçesinde 20 yıldır su sıkıntısı yaşanan Karaköy, Kirazlıyayma, Yıldırım, Kavaklı, Reşadiye, Dereköy ve Süleymaniye mahallelerinde su problemi çözülecek.

Bursa Yenişehir'de köy yolları yenileniyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde asfaltsız köy kalmayacak.AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, 2016-2017 yılı asfaltlama programını yaptıklarını belirtti.

Yenişehir İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin alt yapısıyla birlikte 33 milyon TL harcayarak yaptığı "Yenişehir İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi" düzenlenen törenle hizmete açıldı. Arıtma tesisi, günlük 7 bin ton kapasiteli hizmet verebilecek.

Bursa Yenişehir'deki altyapı sorunu yılbaşında bitecek!

Bursa Yenişehir'de 1 yıl önce başlanan atık su hattı çalışmalarının geçen ay tamamlandığını bildiren Belediye Başkam Süleyman Çelik, sıra da yağmur suyu hatları olduğunu söyledi.

Yenişehir'de alt yapı inşaatı bir yıl sürecek!

Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü'nün İzmit Yenişehir Mahallesi'nde başlattığı altyapı şebeke çalışması hızla devam ediyor. İzmit Yenişehir Mahallesi'nde 3 cadde ve 40 sokağın altyapı inşaatı, gelecek yıl haziran ayında bitecek.

İzmit Yenişehir'e 10 kilometrelik altyapı!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, İzmit Yenişehir Mahallesi’nde 4 milyon TL maliyetle 10 km uzunluğunda kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısı inşaatına başladı...

Yenişehir'e 104 yataklı huzurevi açılıyor!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatının yüzde 80'lik tefrişatı tamamlandı" dedi.

Yenişehir'in yeni huzurevi Nisan'da açılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatı TOKİ tarafından yapıldı." dedi.

Yenişehir Belediyesi kaçak yapıların yıkım işlemini başlattı!

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Yenişehir'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, kaçak yapıların yıkım işlemini başlattıklarını bildirdi.

Yenişehir Voyvoda Camii restore ediliyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan tarihi camiiler Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor. Yenişehir’deki en eski camilerinden biri olarak bilinen Voyvoda (Çınarlı) Camii Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor..

Yenişehir'e 4.5 milyon TL'ye sulama göleti inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir ilçesinde çiftçilere verdiği gölet sözünü tuttu. Yenişehir ilçesine bağlı Terziler köyüne BUSKİ tarafından yapılacak sulama göleti 4,5 milyon TL’ye mal olacak.

yenişehir 2017 su temin projesi Haberi

yenişehir 2017 su temin projesi

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde susuz köy kalmayacak. 20 yıldır su sıkıntısı yaşanan Karaköy, Kirazlıyayma, Yıldırım, Kavaklı, Reşadiye, Dereköy ve Süleymaniye mahallelerine içme suyu temin edecek olan projenin ihalesi yapıldı. BUSKİ tarafından açılan ihaleyi kazanan müteahhit firmanın bir hafta sonra çalışmalara başlayacağını belirten AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, bu çalışmaların 18 ay içinde tamamlanmasının beklendiğini söyleyerek, "Karaköy’de yeni su kaynakları bulmak için yapılan sondajlar sevindirdi. 3 derin kuyu sondajı yapıldı. Buralardan çıkarılacak sular yer altına döşenecek olan borularla 7 köyümüze ulaştırılacak" dedi.


Bu mahallelerde içme suyu kaynaklarının yetersiz kaldığına dikkat çeken Adnan Kamıl, "BUSKİ tarafından yoğun biçimde bu köylerde ve yakın bölgelerde yeni su kaynakları araştırıldı. Geçen yıl bu çalışmalardan sonuç alındı ve Karaköy’de içilebilir su kaynakları tespit edildi. 180 metre...