15 / 05 / 2024

Yenişehir-Bilecik yolu çalışma

Yenişehir-Bilecik yolu çalışma

Yenişehir ile Bilecik arasında 30 kilometrelik yol için 2014 yılında yapılan ihaleye itiraz edilmesiyle yarım kalan çalışmalar, hukuki sürecin tamamlanmasıyla yeniden başladı.

THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 4 Mayıs'ta! Dev projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve THY iş birliği ile inşa edilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nin kura tarihi belli oldu. Peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sunulan dev projedeki 2 bin 894 bağımsız bölümün kuraları 4 Mayıs'ta çekilecek.

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 1. Etap'ın imzaları atıldı!

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yenişehir Evleri 1. Etap'ın imzaları atıldı. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy açıkladı! Bursa’da bulunan Kayapa-Yenişehir Fayı büyük İstanbul depremini tetikler mi?

Ankara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği çalışma doğrultusunda Bursa’da haritalarda yer almayan bir fay keşfedildiği açıklandı.

Çorum’da 'Yeni Şehir' projesi: Yaklaşık 2 milyon metrekarelik alanda çalışmalar başladı!

Çorum’da çevreye duyarlı şehir için çalışmalar start aldı. Söz konusu proje 1 milyon 870 bin metrekare alanda yapılacak.

Bakan Işıkhan’dan EYT ve kıdem tazminatına ilişkin büyük yankı uyandıracak açıklama! Yeni bir çalışma mı geliyor?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, EYT ve kıdem tazminatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, EYT’de kalan dosyaların aralık ayına kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söylerken, kıdem tazminatı konusunda yeni bir çalışmanın söz konusu olmadığını dile getirdi.

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Yeni zam takvimini az evvel duyurdu! 

Asgari ücret zammı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret zammıyla son dakika açıklamalarda bulundu. Işıkhan, yeni zam takvimine ilişkin bilgi verdi. İşte detaylar...

7500 TL emekli aylığı alan emeklilere müjde! Bakan resmen açıklandı! Yeni zam için çalışmalar başladı!  

Emekli aylıklarına yönelik yeni bir düzenleme yapılması gündeme geldi. Yapılması beklenen düzenlemeyle yönelik değerlendirmelerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Peki, yeni zam ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

İngiltere'de evden çalışma devam ediyor: İşletmeler çalışanlarına şehir ve ülke dışından çalışma izni veriyor mu?

Pandemi sürecinde iş şartlarının değişmesi insanları evden çalışma stiline geçirdi Ancak virüs bitmesine rağmen bu çalışma şekli hâlâ sürdürülüyor. İngiltere'deki işletmelerde de bu çalışma stili devam edilmektedir. İngiltere bu çalışma stiline yenilik getirdi ve dikkat çekti.

Yenişehir Evleri Arnavutköy'ün ruhsatı alındı! 12 bin 456 konut ile 441 adet ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları A.O.'nın yüzde 50'şer hissesine sahip olduğu Yenişehir evleri projesinde 12 bin 456 konut ile 441 adet ticari ünitenin yapı ruhsatları alındı. İşte ayrıntılar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Peki Vedat Işıkhan kimdir? İşte detaylar!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Depremin vurduğu bölgeye kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği geliyor!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin vurduğu 10 ilde yaraları sarabilmek adına hemen her gün peş peşe yeni kararlar alınıyor. İşte bu kararlardan biri de bugün açıklandı ve depremin vurduğu 10 il için kısa çalışma ödeneği ile nakdi ücret desteği uygulanacağı duyuruldu.

Çalışma Bakanlığı’ndan beklenen haber geldi! Müjde resmen verildi! Haberi alanlar derin bir oh çekti!  

Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem ve soğuk hava nedeni ile mağdur olan milyonlarca vatandaş için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yeni bir açıklamada bulundu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, işsizlik ödenekleri ile çalışma ödeneklerinin, hesaplara yatırılacağı t

Yenişehir-Bilecik yolu çalışma Haberi

Yenişehir-Bilecik yolu çalışma

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkan Vekili ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yapım işini üstlenen yüklenici firmanın şantiye kurma çalışmalarına başladığını bildirdi. Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir Bilecik arasındaki yol için Karayolları Genel Müdürlüğü "nün açtığı ihaleye bir dizi itiraz olduğunu hatırlattı. Hukuki süreç başlayınca 8 kilometrelik bölümü bitirilen yolda çalışmalarının yarım kaldığını belirten Şahin, "Süreç bu yıl Şubat ayı sonunda bitti ve Mart ayı başında da yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı" dedi. Çalışmalara Yenişehir'den başlanacağını söyleyen Milletvekili Hüseyin Şahin, "Öncelikle Yenişehir Kuzey Çevre Yolunda 4 kilometre gidiş, 4 kilometre geliş olmak üzere toplam 8 kilometre olan bölümün yılsonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor. 30 kilometrelik diğer kısımda da yarım kalan 22 kilometre ve Bilecik bağlantı köprülü kavşağının da 2 yıl...