29 / 04 / 2024

yerebatan sarnıcı ne zaman satın alındı

yerebatan sarnıcı ne zaman satın alındı

Hâlihazırda İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından işletilen İstanbul'daki en büyük kapalı sarnıç olan Yerebatan Sarnıcı'nı İstanbul Belediyesi 1937 yılında satın alacakmış.Sarnoç aynı zamanda da tamir ettirilecekmiş.

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Isıtıcı satışlarında büyük artış! Simtech Km1714 quartz ısıtıcı ne kadar?

Ekim ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde havalar hissedilir derecede serinlemeye başladı. Kasım ayıyla beraber sıcaklıkların oldukça düşmesi beklenirken, ısıtıcı satışlarında da artış başladı. Simtech Km1714 quartz ısıtıcı, özellikleriyle göz doldururken, fiyatı da merak konusu oldu.

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

KAGİDER: Türkiye'de kadınların yüzde 70'i iş gücünün dışında!

"Türkiye’de Kadınların İş gücüne Katılımı" başlığı ile hazırlanan raporda, kadınların istihdam edildikleri işlerin özelliklerine bakıldığında son on yılda yüksek nitelikli işlerde istihdamın azaldığı, düşük nitelikli işlerde ise arttığı belirtildi.

Yıl başından bu yana emeklinin alım gücü ne kadar düştü? Kulaklarınıza inanamayacaksınız! 

Memur maaşındaki kayıp büyümeye devam ederken yılın başından bu yana 8 bin 506 TL’lik asgari ücretin alım gücü 6 bin 580 TL’ye düştü. En düşük emekli aylığı 1.245 TL azalmış oldu.

Deprem, sanayi binalarını değil, vasıflı iş gücünü vurdu! İşte büyük kaybın miktarı!

Kahramanmaraş’n Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli meydana gelen ve 11 ilde çok büyük can ve mal kayıplarına yol açan depremlerin vasıflı iş gücüne de büyük darbe vurduğu ortaya çıktı.

Arnica Tesla Ergo Active Et14340 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica Tesla Ergo Active Et14340 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge,yüksek emiş motor gücüne sahip teknolojisiyle ve özel filtre sistemleriyle etkili temizlik performansı sunuyor.

Arnica Demli Çay Makinesi en uygun fiyata nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Çay severlerin istedikleri zaman çay yapabilmeleri için Arnica, 1800 watt kaynama gücüne,1,8 litre su ısıtıcı ve 1 litrelik demlik kapasitesine sahip çay makinesiyle karşımıza çıkıyor. Tasarımı ile dikkat çeken cihaz aynı zamanda enerjiden de tasarruf ettiriyor.

Windsor WS 3214 Bulaşık Makinesi fiyatları ne kadar? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Cazip fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken Windsor WS 3214 bulaşık makinesi yüksek temizleme gücüne sahip. Peki, tam bir fiyat performans ürünü olan Windsor WS 3214 bulaşık makinesi, kaç programlı, Windsor, hangi markanın yan ürünü? İşte detaylar...

Yüksek emiş gücüne sahip toz torbasız elektrikli süpürge ile evinizi şımartın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Evimin her köşesi tertemiz olsun diyen ev hanımları için Arnica,yüksek emiş motor gücüne sahip teknolojisiyle ve özel filtre sistemleriyle ön plana çıkıyor. Tutma sapında bulunan kumanda sayesinde cihazı çalıştırmak, kapatmak ve derecesini arttırıp - azaltmak mümkün hale geliyor.

Zyliss sebze ve meyve doğrayıcı ne kadar? İşte 7 Aralık 2022 fiyat listesi

Zyliss sebze ve meyve doğrayıcı fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Zyliss sebze ve meyve doğrayıcı özellikleri ve 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

128 GB Xiaomi Redmi 10 C A101'de satışta! Aldın Aldın indirimi... 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Xiaomi’nin gözde telefonlarından Redmi 10 C, A101’de satışa çıktı. Üstelik çok daha uygun fiyata. Peki A101'de Xiaomi Redmi 10 C ne kadar? İşte fiyat listesi...

Dyson V8 kablosuz elektrikli süpürgeye bayılacaksınız! Dyson V8 kablosuz elektrikli süpürge fiyatları ne kadar?

Dyson V8 kablosuz elektrikli süpürgeler çok yönlü temizlik arayanlar için yüksek emiş gücüne sahip. Dyson V8 kablosuz elektrikli süpürgelere bayılacaksınız. Peki Dyson V8 kablosuz elektrikli süpürgeler ne kadar? İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi

yerebatan sarnıcı ne zaman satın alındı Haberi

yerebatan sarnıcı ne zaman satın alındı

Yerebatan Sarayı'nı belediye satın alıyor.


  937 senesi belediye bütçesindeki istimlak tahsisatıyla Yerebatan Sarayı'nın satın alınmasına karar verilmiştir. Burası tamir ettirilecektir. Aynı zamanda belediye tarafından alınan Mahmutpaşa Hamamı'nın da yakında tamirine başlanacaktır. En evvel hamamın kubbe tamiri yapılacaktır.


Son Postan 24 Nisan 1937



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com...