04 / 05 / 2024

yerel yönetimlere destek sağlanıyor mu

yerel yönetimlere destek sağlanıyor mu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: "Sürdürülebilir ve planlı kentleşme için yerel yönetimlere 22 milyon 186 bin 380 lira destek sağlandı" şeklinde açıklamada bulundu.

Denizli’de inşaat sektörü büyümesini devam ettirecek!

Güney Ege Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şenel, Denizli’de inşaat alanında büyümenin devam edeceğini kaydetti. Yerel yönetimlere düşen görevler olduğunu kaydeden Şenel, yeni göreve gelecek yönetimlerin hızla çalışacağını belirtti.

Yerel yönetim uzmanından emlak vergisi kayıpları uyarısı!

Yerel Yönetimler Uzmanı Mehmet Zeki Fidandal yaptığı açıklamada, belediyeleri Organize Sanayi Bölgelerindeki emlak vergisi kayıpları ile ilgili uyardı. İşte Yerel Yönetimler Uzmanı Mehmet Zeki Fidandal'ın açıklamaları...

Konut krizinden kurtulamayan Çin'de emlak geliştiricisi holdinglere yerel yönetim desteği!

Emlak krizinin gündemden düşmediği Çin'de bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Çinli emlak geliştiricileri Sunac China ve CIFI Holdings'in projeleri yerel yönetim desteği almaya hak kazandı. İşte detaylar...

Ziraat Bankası'ndan çiftçilere büyük destek! Modern basınçlı sulama sistemi için düşük faizli kredi imkanı! 

Ziraat Bankası, Modern Basınçlı Sulama Kredileri kapsamında çiftçilere büyük destek sağlıyor. Peki modern basınçlı sulama sistemleri neler?

Borç yapılandırmasına ilişkin kanun yürürlüğe girdi! Hangi borçlar yapılandırılacak? İşte detayları…

Milyonlarca kişinin beklediği ‘Borçların yapılandırılmasına ilişkin kanun’ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kanun, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, SGK ve yerel yönetimlere ilişkin alacaklara yapılandırma imkanı sunuyor.

Migros'tan deprem bölgesindeki yerel çiftçilere destek!

Migros, deprem bölgesindeki yaraları sarmak için çalışmalarını sürdürürken, Türkiye’nin toplam tarım arazilerinin yüzde 16’sına denk gelen birinci sınıf tarım arazilerinin bulunduğu bölgede depremden etkilenen yerel çiftçilere destek vereceğini açıkladı.

Bankalar depremzedeye destek için seferber oldu! İşte, bankaların depremzedelere yönelik destek paketleri!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bankalar da seferber olarak depremzedelere yönelik destek paketlerini açıklamaya başladı. Depremzedelerin kredi ve kredi kartı borçları 6 ay ertelenirken, vefat edenlerin ise borçları silindi.

Aile Bakanlığı 2023 yılı destek ödemelerini bir bir açıkladı! Hesaplara yatan paraları duyanın ayakları yerden kesildi

Aile Bakanlığı 2023 yılı destek ödemelerini bir bir açıkladı... Hesaplara yatan paraları duyanın ayakları yerden kesildi... Hemen bakın...

Aile Bakanlığı 2023 yılı destek ödemeleri tek tek açıklandı, yatırılan bu paraları duyanın aklı gitti! Aman kaçırmayın!

Aile Bakanlığı 2023 yılı destek ödemeleri tek tek açıklandı, yatırılan bu paraları duyanın aklı gitti... Aman kaçırmayın...

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan esnafa büyük destek! Kredilerde faiz karşılama oranı yüzde 76'ya yükseldi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, esnaf ve sanatkarlar için zorlu salgın döneminde esnafa destek olmak için 2021 öncesinde kullandırılan kredilerde faiz karşılama oranı yüzde 50’den yüzde 76'ya yükseltildi.

Çiftçilere büyük müjde Resmi Gazete'de yayımlandı! Destek olarak tam bu kadar ödemesi yapılacak

Ülkemizde artan giderler nedeniyle ekip biçmek hayli zor bir hal aldı. Ancak hükümetin çiftçiye yönelik destekleri devam ediyor. Bir konuda daha çiftçilere yönelik destek tutarı belirlendi.

Tarıma büyük destek! Ödenen para çok ciddi boyutlarda

Türkiye'de tarımı desteklemek adına yürütülen çalışmalara devam ediliyor. Tarıma destek paketine ilişkin yeni veriler de açıklandı. Rakam ciddi boyutlarda.

yerel yönetimlere destek sağlanıyor mu Haberi

yerel yönetimlere destek sağlanıyor mu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, sürdürülebilir ve planlı kentleşme için yerel yönetimlere 22 milyon 186 bin 380 lira destek sağlandığını bildirdi. 


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, tüm yerel yönetimlerin kentsel altyapı ihtiyaçlarının karşılanması için projeler üretildiği, teknik ve finansman destek mekanizmaları oluşturulduğu belirtildi. Sürdürülebilir ve planlı kentleşme için yerel yönetimlere 22 milyon 186 bin 380 lira destek sağlandığı kaydedilen açıklamada, bakanlığın, çevreye duyarlı, sağlıklı ve sürdürülebilir kentsel gelişmenin sağlanması, yaşanabilir mekanların oluşturulması ve kentlerin özgün kimliklerini esas alan marka kent potansiyellerinin ortaya çıkarılması konularında da yerel yönetimlere teknik ve finansman desteği verdiği ifade edildi.


Açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü ile İller Bankası AŞ arasında 29 Ağustos 2014 tarihinde düzenlenerek yürürlüğe giren 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun Kapsamında Yapılacak...