02 / 05 / 2024

yerli müşteri shopping fest

yerli müşteri shopping fest

Bu festival yabancı turistleri çekmek için yapılmış olsada maaşını ev taksitine ödeyen yerli müşterileride heyecanlandırıyor

Birleşerek arsa alan yerli alıcılarla konut kooperatifi yeniden canlanabilir!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen gayrimenkul piyasasında giderek daralan pazar emlakçıların da yabancı müşteri portföylerini dış pazarlara yönlendirmesine neden oldu. Birleşerek arsa alan yerli alıcılar da neredeyse unutulan “konut kooperatifi” seçeneğini yeniden canlandırabilir. 

Peugeot Türkiye, ‘yılın en iyi müşteri markası' seçildi

Peugeot Türkiye, ALFA Awards'ta binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası olarak seçildiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları... 

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Artık ev sahibi istediği saatte müşteri getiremeyecek!

Kiracı ve ev sahipleri arasında arabulucuya taşınan anlaşmazlıklara "satılık konutu alıcıya gösterme" de taşındı. Ankara'da meydana gelen olayda arabulucu, yüksek yargı kararları kapsamında konut malikinin istediği saatte müşteri getirmesini kişinin özel hayatına müdahale olarak değerlendirdi.

İş Bankası, şirketler için de uzaktan müşteri olma dönemini başlatıyor!

Uzaktan müşteri olma başvurularını 2023’ün ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre 2 kat artıran Türkiye İş Bankası, görüntülü görüşmeyle müşteri olma kolaylığını bireysel ve gerçek kişi tacirlerden sonra ticari şirketler için de sunmaya başladı.

Koçtaş, toptan müşteri uygulamasıyla profesyonellere hizmet veriyor!

‘Toptan Müşteri’ uygulamasını devreye sokan Koçtaş, yapı ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren profesyonellere geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık hizmeti ve özel fiyat teklifleri gibi pek çok avantaj sunmaya başladı.

Kia ceed serilerinde Mart zammı var mı? İşte 08 Mart 2023 fiyat listesi

Kia'nın diğer önemli özellikleri arasında tasarımı, teknolojik özellikleri, performansı ve dayanıklılığı da sayılabilir. Kia, son senelerde ürettiği araçlarla  birçok ödül kazanmıştır ve müşteri memnuniyeti konusunda da iyi bir üne sahiptir. Peki 08 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Bankalar keseyi açtı! Tek tek hepsi açıklandı! O banka müşterileri sevinçten havaya uçacak

Bankaların müşteri çekmek için verdikleri promosyon tutarları ağızları açık bırakacak cinsten, Bankaların promosyon yarışını merak edenler haberimizi mutlaka okumalısınız.

QNB Finansbank'ın yen kampanyası görenleri şaşkına çevirdi! Müşterisi olana koşulsuz 30 bin lira veriyor!

Bankaların cazip faiz oranlarıyla kredi verme, avans sağlama ve yeni müşteri kapma yarışları sürerken yeni adım QNB Finansbank’tan geldi.  Yeni bir kampanya başlatan QNB Finansbank, 30.000 TL ile 40.000 TL arasında krediyi koşulsuz şekilde tahsis ediyor.

HSBC'den bir müjde daha! Bu avantajı kaçırmayın!

HSBC, bankasına müşteri olana '180 TL Değerine Varan MilPuan hediye' kampanyasını ilan etti. Kısa mesaj yöntemi ile sahip olacağınız avantajın detayları haberimizde.

QNB Finansban'tan 2023'ün ilk müşteri kampanyası! Fatura başına 40 TL veriyor! Fırsatı kaçırmayın

QNB Finansban'tan yeni müşterilere özel, otomatik fatura ödeme talimatına 40 TL parapuan veriyor. Finalde 120 para puan kazanma şansı veren bankanın uyguladığı Kampanya 1 - 31 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerli olmak üzere yeni müşterilerini bekliyor. 

Garanti Bankası müjdeyi verdi! Başvurusu onaylanan herkese geri ödemesiz 500 TL verecek!

Garanti Bankası'ndan müşterilerine müjde niteliğinde bir haber verdi. Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşteri olup bireysel kredi kartı başvurusu onaylananlara 500 TL e-ticaret harcamalara 500 TL bonus verilecek.

Yapı Kredi mobil müşterilerine özel Arçelik Telve’lerde yüzde 40 indirim!

Arçelik ile Yapı Kredi Bankası işbirliğinin kazananı kahve sevenler oldu. Arçelik’in internet sitesindeki kampanyada Yapı Kredi mobil’de yeni müşteri olanları Arçelik Telve kahve makinelerinde tüm indirimlere ek yüzde 40 indirim bekliyor.

Yapı Kredi Mobil yeni müşterilerini indirim yağmuruna tutuyor! Kahve sevenler bu fırsatı sakın kaçırmasın! İşte detaylar

Yapı Kredi Mobil’e yeni gelen müşteriler yüzde 40’a varan indirimlerden yararlanabilir. Kahve sevenler, Yapı Kredi Mobil’den ilk kez müşteri olanlar Arçelik’ten dilediğiniz Tekli Telve’yi indirimli alabilir. İşte detaylar!

yerli müşteri shopping fest Haberi

yerli müşteri shopping fest

9 Haziran'da başlayacak İstanbul Shopping Fest için geri sayım başladı. Bu sene 21 gün sürecek olan festival 1 milyon yabancı turisti İstanbul'da ağırlanması bekleniyor. Markalar  bu süreçte en az yüzde 20-25'lik satış artışı öngörüyor. 


Konserler, sokak şenlikleri gibi çeçitli etkinliklerle süslenecek İstanbul Shopping Fest'in bu yılki toplam ciro hedefi ise 7 milyar TL.


40 günlük ciroyu 20 günde yaparız


Konut taksitlerinin perakende sektörüne etkisine de değinen Mehmet Nane şöyle devam ediyor:


Yeni ev alan tüketici, maaşı da atırmadıysa ister istemez diğer harcamalarını azaltıyor. Çünkü maaşının önemli bir kısmını ev taksitine veriyor. Shopping Fest yabancılar için yapıldı ancak yerli tüketicinin de festival heyecanına kapılacağını biliyorum. Yüzde 20'nin üzerinde bir satış artışı bekliyoruz. Geçen yıl 40 günde yaptığımız ciroyu bu sene 20 günde yapmayı planlıyoruz.


TEKNOSA...