10 / 05 / 2024

YHT seferleri son durum

YHT seferleri son durum

Alınan bilgiye göre, sabah 06.00'da Ankara'dan İstanbul'a hareket eden YHT, Bilecik - Sakarya hattında meydana gelen elektrik kesintisi nedeniyle Bilecik'te inşaatı devam YHT Garı'nda bekletildi.

İstanbul-Sivas aktarmasız YHT seferleri başladı

İstanbul-Sivas aktarmasız ekspres Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın (YHT) ilk seferi, düzenlenen tören ile birlikte 08.40'ta başladı. İstanbul-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı seferlerinin ilki, Söğütlüçeşme İstasyonu'ndan yapılıyor.

Ankara-İzmir hızlı tren hattında son durum ne? Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak, Ankara-İzmir YHT durakları 2024!

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte Ankara-İzmir YHT projesi ile ilgili detaylar...

İstanbul-Sivas YHT seferleri için tarih verildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Sivas ile İstanbul arasında gerçekleştirilecek olan ve merakla beklenen aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs itibariyle başlayacağını dile getirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

Hızlı trene bir zam daha! İşte yeni fiyatlar...

Yılbaşından sonra Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri 4. kez zamlandı ve fiyatlar yüzde 30 daha arttı.

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren projesinde son durum ne?

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren (YHT) projesinin temeli 2013'te atılmıştı. Peki Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Ankara-İzmir YHT projesinin inşaatında son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, merakla beklenen Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı Projesi'nin inşaatıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ankara-İstanbul arası Ekspres YHT seferleri 10 Temmuz'da başlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul hattında Ekspres YHT" seferlerinin 10 Temmuz'da başlayacağını açıkladı. 

Ankara-Sivas YHT hattının çalışmalarında son durum!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara-Sivas YHT hattı Balışeyh hızlı tren demiryolu inşaatında devam eden çalışmalarda incelemeler yaptı.

Ankara-Sivas YHT hattında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara-Sivas YHT hattı Balışeyh hızlı tren demiryolu inşaatında bazı incelemeler gerçekleştirecek.

Adana-Gaziantep YHT projesinde son durum ne?

Adana-Gaziantep Hızlı Tren Projesi'nin bulunduğu aşamaya ve Adana-Pozantı güzergahının çift hat olarak yenilenmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çulhanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

YHT seferleri son durum Haberi

YHT seferleri son durum


Bilecik'te, elektrik kesintisi nedeniyle Ankara-İstanbul karşılıklı Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferlerinde aksama meydana geldi.  


Alınan bilgiye göre, sabah 06.00'da Ankara'dan İstanbul'a hareket eden YHT, Bilecik-Sakarya hattında meydana gelen elektrik kesintisi nedeniyle Bilecik'te inşaatı devam YHT Garı'nda bekletildi. Yaklaşık 2 saat bekleyen 300 yolcu, arızanın giderilememesi üzerine TCDD tarafından kiralanan otobüslerle Pendik Garı'na götürüldü.


İstanbul-Ankara seferini yapan YHT seferi de Bilecik'in Osmaneli ilçesi yakınlarında bekletildi. Ankara yönündeki arızanın giderilmesinin ardından tren, Ankara'ya hareket...