09 / 05 / 2024

yılbaşı alışveriş şenliği

yılbaşı alışveriş şenliği

Bursa Nilüfer Lions Kulübü, Kent Meydanı AVM ve Sinpaş GYO tarafından 15 Aralık 2012'de, geliri Nilüfer Lions Alzheimer Sosyal Hizmet Evi projesine bağışlanacak olan Yılbaşı Alışveriş Şenliği düzenlenecek...

Semt Beytepe AVM için düğmeye basıldı! Ankara'ya 490 milyon TL'lik yeni alışveriş merkezi geliyor!

Semt Beytepe Alışveriş Merkezi için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan proje 490 milyon TL'ye mal olacak.

Emekliye son dakika müjdesi: Çalışan emeklilere 5 bin lira düzenlemesi yılbaşından önce yasalaşacak!

Çalışmayan emeklilere son dakika müjdesi geldi. aktarılan son dakika kulis bilgilerine göre, 5 bin lira ödenmesine dair düzenlemeyi de içeren kanun teklifinin, yılbaşından önce yasalaşması planlanıyor.

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

İnternetten alışverişte bu hataları yapanlar cebine büyük zarar veriyor

Binlerce tüketici e-ticaret sitelerinden sağlıklı alışveriş yapmadığı için cebinden çok para çıkıyor. Vatandaşlar kargoda sorun yaşıyor, sahte ürün alıyor ve kişisel bilgilerini tehlikeye sokuyor. İşte tüm detaylar...

Kredi kartında yeni dönem! Alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı değişiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan "2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı", Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre kredi kartıyla alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı için ilave önlem alınabilecek.

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

Çok sayıda kategoriden ve markadan alışveriş imkanı sağlayan Sodexo, kullanıcılarına çeşitli indirimler sunuyor. Şirket, bugüne kadar yaptığı iş birlikleri ve kampanyalar ile son 1 yılda kullanıcılarına toplamda 22 milyon lira tutarında indirim sağlamış oldu.

Okullar yarın açılıyor! İlk ders zili öncesi kırtasiyelerde alışveriş hareketliliği

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı için ilkokul, ortaokul, lise ve okul öncesi eğitimde, ilk ders zili öncesinde kırtasiye alışverişi hareketlendi.

Ziraat Bankası'ndan son dakika müjdesi! Bankkart ile yapılan market alışverişlerinde 150 TL kazanma fırsatı!

Bankkart ile market alışverişlerinde toplamda 150 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı! Tek seferde 300 TL ve üzeri alışveriş yapanlar için büyük avantaj...İşte bütün ayrıntılar...

İş Bankası'ndan büyük kıyak! Market alışverişinizi yapmadan tek tıkla katılın!

İş Bankası'ndan hızlı fırsat geldi. Market alışverişine tek tıkla katılın ve büyük avantajları yakalayın!.. İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Bu marketten alışveriş yapana HSBC'den kampanya! İşte detaylar!

Ramazan ayı yaklaşırken market alışverişlerinde indirim haberleri ardı ardına gelmeye başladı. Banka da bu kampanyalara katılarak, Migros'tan yapılan alışverişler için indirim sağlayacaklarını açıkladı.

İş Bankası hesabı olanlara harika bir haber! Alışveriş yap, 300 TL’lik indirim kazan!

İş Bankası, müşterilerini çok sevindirecek bir kampanya haberi duyurdu. Enflasyondaki artış ve gıda fiyatlarının yükselişi gibi sorunlara duyarsız kalmayan İş Bankası, market alışverişlerinde indirime yönelik bir kampanya başlattı.

yılbaşı alışveriş şenliği Haberi

yılbaşı alışveriş şenliği

Sinpaş GYO Bursa Modern'de düzenlenecek olan Bursa Nilüfer Lions Kulübü Yılbaşı Alışveriş Şenliği'nin tanıtım toplantısı 5 Aralık saat 14.00'de Bursa Modern Çarşı'da yapılacaktır.


15 Aralık tarihindeki şenliğe katılanlar, tiyatrodan alışverişe birçok etkinliğe katılarak hem keyifli bir gün geçirecek, hem de Alzheimer hastaları için yardımda bulunmuş olacaklar.


Yarınki toplantıya katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.


Tarih: 5 Aralık 2012 Çarşamba

Yer : Sinpaş GYO Bursa Modern / Bursa Modern Çarşı

Saat :...