28 / 04 / 2024

Yılın en başarılı işadamı kim

Yılın en başarılı işadamı kim

Akademetre tarafından hazırlanan 2014 yılının En’leri araştırma sonuçlarına göre yılın en başarılı iş adamı, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu seçildi. Ağaoğlu Şirketler Grubu da En Başarılı Kurum dalında TÜSİAD ile 5'inciliği paylaştı.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

Japonların deprem başarısının sırrı ortaya çıktı!

Japonya 2024 yılının ilk gününde yaşadığı şiddetli depremi, benzerlerine göre yine çok az kayıp ve hasarla atlattı. Peki Japonların deprem başarısının sırrı ne?

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Seat Tarraco’da tamı tamına 197 bin 500 TL’lik kampanya indirimi! Son yılların en büyük indirimi resmen başladı!

Seat, Tarraco modelinde son yılların en büyük indirime imza attı. Ekim ayı kapsamında Tarraco’nun fiyat listesini güncelleyen Seat, bu modele tam 197 bin 500 TL kampanya indirimi yaptı.

ABD'de mortgage başvuruları son 27 yılın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de mortgage (konut kredisi) başvuruları, mortgage faiz oranlarındaki gerilemelere rağmen geçen hafta 1996 yılının Aralık ayından bu yana kaydedilmiş olan en düşük seviyelere indi.

Dünya Bankası'nın 14. Başkanı Ajay Banga oldu!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu, ABD'nin adayı Ajay Banga'yı bankanın yeni başkanı olarak seçti.

Türkiye'nin altın çıkartma başarısı dünyayı salladı! Türkiye'ye talep yağıyor!

Türkiye'nin altın madenlerini çıkarma başarısı resmen dünyayı salladı. Bu anlamda birçok ülke Türkiye'nin kapısını çalmaya başladı.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı yeni yıl zammı tek tek hesaplandı! En düşük maaşı duyan resmen zil takıp oynadı! Hemen bakın

SSK, BağKur, Emekli Sandığı yeni yıl zammı tek tek hesaplandı... En düşük maaşı duyan resmen zil takıp oynadı... Hemen bakın...

Sıfırdan en tepeye yükselen Andrew Carnegie başarılı olmanın 7 sırrını verdi!

Fakir bir ailenin çocuğu olan ve daha sonrasında adım adım zirveye tırmanan Andrew Carnegie, başarılı olmanın 7 sırrını paylaştı. İşte Andrew Carnegie'den başarının 7 sırrı...

90'lı yılların en gözdesiydi! Choker altın kolye fiyatları ne kadar? 2 Kasım 2022 Elizi choker altın kolye fiyat listesi

Choker kolyeler hem günlük hem de özel davetler için en çok tercih edilen kolyeler arasında yer alıyor. 90'lı yılların en gözdesi olan bu kolyeler günümüzde en çok takılanlar arasında yer alıyor. Peki Choker kolyeler ne kadar? Choker kolye fiyatları kaç lira?

Son yılların en çok satan dikiş makineleri. 21 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Her dönemin küçük ev aleti dikiş makineleri arasından son yılların en çok satan makinelerini inceledik. İşte özellikleri ve güncel fiyatları...

İngiliz sterlini dibi gördü! Son yılların en düşük seviyesinde

İngiliz sterlini, dolar karşısında son 37 yılın düşük seviyesine geriledi.

Yılın en başarılı işadamı kim Haberi

Yılın en başarılı işadamı kim

Akademetre Stratejik Planlama ve Araştırma Şirketi tarafından 7- 14 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 453 kişinin katıldığı araştırma kapsamında iş dünyasının en başarılı kurumları ve iş adamları belirlendi. 


Ali Ağaoğlu, iş ve ekonomi alanında yüzde 11,3 oranla 2014 yılının en başarılı ismi seçildi. Ağaoğlu Şirketler Grubu, aynı araştırmada 2014 yılının "En Başarılı Kurumu" alanında TUSİAD ile 5'inciliği paylaştı.


Ağaoğlu...