03 / 05 / 2024

Yılmaz Erdoğanın film platosu

Yılmaz Erdoğanın film platosu

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın 12 yıl önce satın aldığı 120 dönümlük arazisi film platosuna dönüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 80 bine yakın konut ve köy evini sahiplerine teslim ettik...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD Başkanlığında "AFAD - DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni”nde bir konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan; "Nüfusunun yüzde 71'i deprem riski çok fazla olan yerlerde ikamet eden Türkiye için kentsel dönüşüm çalışmaları bizler için tercihten öte zorunluluk.

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

6 Şubat depremleri sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konut vaadi neydi, iktidar yapmayı planladığı kaç konutu tamamladı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 sene içerisinde 319 bin konutun yapılacağı sözünü verdi fakat Mart 2024 sonuna kadar 75 bin 364 konutun teslim edilmesi planlanıyor. İhtiyaç duyulan toplam 680 bin konutun da yüzde 11'lik kısmı Mart ayı sonuna kadar teslim edilmiş olacak.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı! Elektrikli araçlarda yeni dönem resmen başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan 'Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu' başlıklı genelge doğrultusunda kamuda yeni otobüs, otomobil gibi motorlu araç alımlarında elektrikli araçlar öncelikli olarak değerlendirilmesine karar verildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 12’nci Kalkınma Planı açıklaması: Bugün Meclis'e sunuluyor, enflasyon yüzde 4,7'ye düşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12’nci Kalkınma Planı'nın bugün Meclisin takdirine sunulacağını belirtti ve detaylarını paylaştı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Son Dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 fındık alım fiyatlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2023 yılı fındık alım fiyatlarını duyurdu. İşte Başkan Erdoğan'ın açıkladığı fındık alım fiyatı rakamları...

Emeklilere 8000 TL Ek Zam Müjdesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Talimatıyla Maaşlara Yeni Zammın Detayları!

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine müjde bir haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 8000 TL ekstra zam onaylandı. Maaşlara ekstra 8000 TL zam, emeklilerin yüzünü güldürecek. İşte SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarına yapılan ekstra 8000 TL zam ile ilgili detaylı bilgiler…

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Yılmaz Erdoğanın film platosu Haberi

Yılmaz Erdoğanın film platosu

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre, oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan 12 yıl önce bir sabah kalkıp "Artık eski kafayı değiştirip organik beslenmeye yönelmem gerek" dedi. İstanbul'daki ofisinin 20 metrekarelik bahçesindeki tahtaları söktü ve oraya 44 çeşit bitki ekti. Derken küçük bahçesi yetmedi. 2014 yılında Hollywood yıldızı Russell Crowe ile Fethiye'de 'Son Umut'u çekerken bir köylü yaklaştı ve şöyle dedi: "Köyceğiz'de bir at çiftliği var, bir bakın" Yılmaz Erdoğan, Döğüşbelen Köyü'nde bulunan120 dönümlük araziyi görünce pazarlık yapmadan aldı.

SANAT KÖYÜ KURDU

Yılmaz Erdoğan ağaçlarla dolu olan arazide kendisine önce bir ev yaptırdı. Çiftliğe de şifalı bitkiler, zeytin ağaçları, meyve-sebze ekti. Bu sayede market alışverişlerini bile kesti. Derken 2016 yılında işleri büyüttü. Arazinin bir bölümünü 'sanat köyü' yaptı. Film stüdyosu, ekibinin kalacağı pansiyon, senaryolarını yazdığı iki katlı çardak...