18 / 05 / 2024

Yöm Kamp Eğitim adres 

Yöm Kamp Eğitim adres 

Yöm Kamp Eğitim Organizasyon Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kayhan Karlı tarafından kuruldu.

Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı, kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı kapsamında genç istihdamını desteklemek amacıyla yaklaşık 1 milyon gence fırsat sağlanacak. Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı: Kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımı ödemeleri yarın yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şehit ve gazilerin çocukları ile gazilere yönelik eğitim yardımı ödemelerinin yarın yapılacağını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tatil ile ilgili kararını duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı yeni eğitim dönemi başlamadan önce o yıla ait eğitim öğretim takvimini yayımlıyor. Buna göre; 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısında toplam 9 günlük tatil olduğu kaydedildi.

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer müjdeyi açıkladı! Görevde yükselmek isteyenler sıra sizde! Tarih belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer memurluk, şeflik, saymanlık ve şube müdürlüklerini ilgilendiren müjdeli haberi verdi. Görevde yükselme sınavı tarihi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

Öğretmenlere verilen eğitim ödeneği ne kadar? Ne zaman yatacak?

Öğretmenlere her yıl verilen eğitim ödeneğinin detayları son derece merak ediliyor. Peki, eğitim ödeneği hesaplara yattı mı? İşte detaylar…

Eğitim ödeneği yattı mı? Öğretmen eğitim öğretim ödeneği ne kadardır? İşte detaylar!

Eğitim ödeneğine dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan biri de “Eğitim ödeneği yattı mı?” işte detaylar!

An Studio Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

An Studio Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Rabia Aytül Özkan tarafından kuruldu.

S Mühendislik Eğitim Danışmanlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Mühendislik Eğitim Danışmanlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Süleyman Aşkın tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitime odaklandı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitim odaklı faaliyetlerde bulunacak. Gayrimenkulde Kadın Liderler Başkanı Didem Hiçyorulmazlar yapılacak planlarını açıkladı.

Yöm Kamp Eğitim Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Yöm Kamp Eğitim Organizasyon Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kayhan Karlı tarafından kuruldu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe    Akın Demir  ve  Veysi Demir tarafından kuruldu.

Yöm Kamp Eğitim adres  Haberi

Yöm Kamp Eğitim adres 

Yöm Kamp Eğitim Organizasyon Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kayhan Karlı tarafından kuruldu.

Yöm Kamp Eğitim Organizasyon Anonim Şirketi konusu:
Amaç Ve Konu: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır a. Risk analizi, acil durum yönetimi, arama kurtarma, afet bilinçlendirme ve güvenli yaşam gibi konularda eğitim, danışmanlık ve tatbikatlar gerçekleştirmek ve bunları yapabilecek eğitim kuramları kurmak, teknik ve tıbbi malzeme, kıyafet aksesuar ve benzeri malzemelerin üretimini, ihracat, ithalat ve pazarlama ve satışını yapmak, doğada yaşam, doğa sporları, doğa gezileri ve kampları düzenlemek ve bu gibi faaliyetler için spor kompleksleri ve kamplar kurarak bu kompleks ve kampları işletmek, görsel, işitsel, yazılı medya kanalları kurarak yayınlar yapmak, sair medya kanalları için program hazırlamak, kongre, konferans, ödüllü...