03 / 05 / 2024

Yonca Lodi Metaverse

Yonca Lodi Metaverse

Son zamanların en popüler sosyal dijital uygulaması olan metaverseye olan rağbet gün geçtikçe artıyor. Ünlülerin yeni yatırım merkezi metaverse mi oluyor?

Osmaniye'de 52 kişiye mezar olan o apartmanın raporu hayrete düşürdü! Proje eksik, malzeme ve yapı denetimi yetersiz!

Osmaniye'de 6 Şubat 2023'teki depremde 9 katlı Yonca Sitesi B Blok Apartmanı ile ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda tüm gerçekler ortaya çıktı. Proje eksik, malzeme ve yapı denetimi yetersiz...

Yonca Life fiyatları ne kadar? 2024'te teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükselen Yonca Life 3 blok olarak inşa ediliyor. 110 konutun yer aldığı projenin teslimlerinin 2024 yılında yapılması planlanıyor.

Yonca Life'ta 5.5 milyon TL'ye 3+1! Yeni proje!

Pendik'te hayata geçirilen Yonca Life projesinde yer alan konutların fiyatları 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Yonca Life projesi 3 blok olarak yükseliyor. 

Yonca Çelik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Yonca Çelik Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Sonumut tarafından kuruldu.

Deri ihracatçıları ayakkabı ürünlerini Dünya Ayakkabı Kongresinde Metaverse ile tanıtacak!

İstanbul’da düzenlenecek Dünya Ayakkabı Kongresinde firmaların ürünleri Metaverse ortamında artırılmış gerçeklik teknolojisiyle ziyaretçilere gösterilecek. Ziyaretçiler ürünleri üç boyutlu 360 derece inceleme şansını bulacak.

Arsa almaya hazır olun! Metaverse projesi 8-10 yıl içerisinde hayata geçecek!

Meta şirketinin Avrupa, Afrika ve Orta Doğu'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Angie Gifford, şirketlerinin metaverse projesine 8-10 yıl içinde start verileceğini açıkladı.

Metaverse'den arsa nasıl alınır?

Metaverse, son yıllarda yatırım yapmak amacıyla sanal dünyada gerçekliği sürdüren bir platformdur. NFT’ler ile alım satım yapılan bu platformda arsa satışı da mümkündür. Bu noktada Metaverse’den arsa nasıl alınır, metaverse arsa nedir ve ne işe yarar soruları önem kazanıyor.

Hakmar’da Yonca ayçiçek yağı 119,95 TL’ye, Selpak kağıt havlu 49,95 TL’ye, Domestos çamaşır suyu 32,95 TL’ye düştü!

4 Ağustos-13 Ağustos tarihlerinde Hakmar’da indirime giren ürünler belli oldu. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre Yonca ayçiçek yağı 119,95 TL’ye, Selpak kağıt havlu 49,95 TL’ye, Domestos çamaşır suyu 32,95 TL’ye düştü. İşte Hakmar 5 Ağustos 2023 fiyat listesi...

“Yatırım yapmamak hata olur” demişti… Zuckerberg'in aklına uyan zarar etti!

Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg’in önerisiyle sanal evrende yatırım yapanların zarara uğradığı öğrenildi. Metaverse evreninde yatırım önerdiği arsaların değeri yüzde 85’in üzerinde eridi.

Apple'dan bir ilk! Metaverse'e giden yola iddialı girdi

Apple'ın metaverse'ye giden yolu olması muhtemel olan, ismi 'Apple Reality Pro' olması beklenen karma gerçeklik gözlüğünün çıkacağı tarih belirlendi.

Tecno camon Metaverse'de! Yeni cihazları görenler gözlerine inanamadı

Tecno camon Türkiye'de büyük bir pazara sahgip oldu. Yeni çıkan akıllı telefonlarını CAMON 19 Neo, CAMON 19 ve CAMON 19 Pro’yu Decentraland’de düzenlenen Metaverse etkinliğinde tanıttı.

TECNO, yeni ürünlerini tanıttı! İşte 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

TECNO, yeni lansmanını popüler metaverse ekosistemi Decentraland'da başlattı. Duyuruda CAMON 19 ve CAMON 19 Pro akıllı telefonlar ve Megabook T1 dizüstü bilgisayar yer aldı.

Kurgusal evrende arsa kapma yarışı: Metaverse kumar mı?

Yapılan araştırmalar, insanlar ve şirketlerin internetin sanal gerçeklik versiyonu metaverse'de (kurgusal evren) yer edinmek amacıyla yarışırken, son bir senede yaklaşık 2 milyar dolar harcandığını gösteriyor. Peki Metaverse yatırımları mantıklı mı?

Yonca Lodi Metaverse Haberi

Yonca Lodi Metaverse

Teknoloji geliştikçe yatırım alanlarında değişiyor. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; şarkıcı Yonca Lodi yeni yatırımlarını metaverse aracılığıyla gerçekleştiriyor.

"ARSA VE CADDE ALIYORUM"

Dijital mecra ile arasının oldukça iyi olduğunu söyleyen Yonca Lodi, "Bu ara Metaverse'e (kurgusal evren) bayağı ilgiliyim. Etiler, Bebek, Nişantaşı... Toplayabildiğim kadar arsa ve cadde almaya çalışıyorum. Toprak ağası olmak gibi bir gayem yok ama bir gün gelecek buralar çok değerlenecek" diye konuştu.

Geleceğin dijital dünyada var olduğuna dikkat çeken Lodi, Metaverse konseri yapmak istediğini dile getirdi.

Metaverse'te arsa almak mantıklı mı?

Metaverse ile sanal emlak uzmanları...