29 / 04 / 2024

yozgat akdağmadeni yeni hizmet binası

yozgat akdağmadeni yeni hizmet binası

Akdağmadeni Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar bir bir tamamlanıyor. Akdağmadeni Belediyesi'nin kendi öz kaynaklarıyla yaptığı Belediye Hizmet Binası ve Terminal Binasında sona yaklaşıldı. Hizmet binası ve terminal binasının bitme noktasına geldi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT hattına hizmet verecek olan Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart 2024 Çarşamba günü hizmete alınacağını açıkladı.

TOKİ Yozgat projesi resmen başlıyor! 304 konutluk yeni proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi resmen başlıyor. Yozgat Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projede toplam 304 konut yer alacak.

TOKİ Yozgat projesi için düğmeye basıldı! 380 milyon TL'lik yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi için düğmeye basıldı. Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde yükselecek olan projede 304 konut yer alacak.

TOKİ Yozgat projesi için geri sayım başladı! 304 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi yarından sonra ihaleye çıkacak. Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı projede 304 konut mevcut.

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Altın, gümüş, elmas ve yakut... Hepsini unutun! Dünyanın en değerli yeni madeni belli oldu! 

Dünyanın en değerli madeni belli oldu. Ne altın ne gümüş ne de elmas. En değerli maden olarak adlandırılan ''beyaz altın'' gelecekte sadece o kullanılacak. Ülkeler şimdiden araştırmaya başladı. Beyaz altın ne?

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Türkiye'de madeni paralarda büyük değişim!

Madeni paraların gramajlarının düşürülmesinin yanı sıra 25, 50 kuruş ve 1 TL'nin gramajları da indirildi. Ekonomi uzmanları, yakın zamanda 5 TL ve 10 TL değerinde yeni madeni paraların basılmasının gündemde olabileceğini ifade etti. Peki 5 TL ve 10 TL metal para basılacak mı? 

Koza Altın'ın yeni altın ve gümüş madenine onay!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri'nin Ağrı Mollakara'daki yeni altın ve gümüş madenine onay çıktı...

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

TOKİ bu ildeki 301 yeni konut için düğmeye bastı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Yozgat'taki yeni projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Yozgat 2023 projesinde toplam 301 konut bulunuyor.

yozgat akdağmadeni yeni hizmet binası Haberi

yozgat akdağmadeni yeni hizmet binası


Akdağmadeni Belediyesinin kendi öz kaynaklarıyla yaptığı Belediye Hizmet Binası ve Terminal Binasında sona yaklaşıldı. Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, belediyenin kendi öz kaynaklarıyla yaptığı hizmet binası ve terminal binasının bitme noktasına geldiğini söyledi. Özellikle belediye hizmet binasının yeterli olmadığından dolayı hizmet kalitesini artırmak amacıyla yeni hizmet binası inşa ettiklerinde ve yakın bir zamanda binayı hizmete açacaklarını belirten Daştan, "Gerek hükümet yatırımları olsıın gerekse belediye yatırımlarıyla ilçemiz bir şantiyeye dönüştü. Geldiğimiz günden bu yana hiçbir zaman mazeret üretmedik ve ilçe halkı için çalıştık. İlçemizi yeniden inşa ettik. Okullar yenileniyor. 4 yıllık meslek yüksek okulumuz yükseliyor, TOKİ inşaatı bitme aşamasına geldi. Terminal binamız bitme aşamasında. Tekke Mesire alanı inşaatı sürüyor.  Mahalle aralarında parke taş çalışmalarımız sürüyor. Sosyal belediyecilik anlamında güzel işlere...