04 / 05 / 2024

yozgat Savunma Sanayii yatırımları

yozgat Savunma Sanayii yatırımları

Yozgat halkı ve sivil toplum örgütleri, daha önce Yozgat’a söz verilen savunma sanayi yatırımlarının Ankara’nın Kazan ilçesine kaydırılmasına tepki göstererek, Yozgat’ın da bu yatırımlardan pay almasını istedi...

Savunma Sanayii Başkanlığı yüksek maaşlı personel alımı yapacak! Başvurular başlıyor! Acele edin!

Savunma Sanayii Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı’ndan yayımlanan ilanda tüm kadrolar ve başvuru koşulları tek tek paylaşıldı.

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

ASELSAN ile TUSAŞ'dan Radar ve Elektronik Harp Sözleşmesi imzalandı! Proje Hava SOJ ile alakalı olacak!

ASELSAN-TUSAŞ ortaklığı ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında bir iş anlaşması gerçekleşti. Anlaşmanın içeriği Radar ve Elektronik Harp Sistemleri tedariki, aviyonik yazılım geliştirilmesi ve entegrasyonuna yönelik olarak tasarlandı.

Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla öncelikle depremzedelerin çalışacağı proje hayata geçirilecek!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla, ASELSAN öncülüğünde elektronik devreler üzerine öncelikle depremzedelerin çalışacağı projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

Uzay ve savunma sanayinin incisi oldu! Halka arzda rekor kırıldı! 

Uzay ve savunma sanayii alanında güçlü isimlerden biri olan SDT, yüzde 21,12’lik bölümünü halka arz etti.

Otokar gözünü Afrika’ya çevirdi

Otokar, 21-25 Eylül tarihlerinde Güney Afrika’nın Tshwane şehrinde düzenlenecek olan AAD 2022 savunma sanayii fuarına katılacak. Beş gün etkinlik süresince Otokar, dünyaca ünlü zırhlı araçlardan oluşan geniş ürün yelpazesinin yanı sıra kara sistemlerindeki üstün kabiliyetlerini tanıtacak.

Savunma Sanayii Başkanlığı’ndan iş arayanlara müjdeli haber! KPSS puanı aranmadan memur olabilirsiniz

Savunma Sanayii Başkanlığı bünyesine kamu personeli alımı yapılacağı ilan yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda 97 kamu memur alımı yapılacağı bildirildi. Yüksek kontenjan açan Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımının detayları haberimizde…

Petrolde yeni hamle! 13 ilde daha...

Türkiye, dışa bağımlılığa son vermek için özellikle savunma sanayii ve enerji alanında çalışmalar hızlandı.

Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de açılacak!

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) ortalığında kurulan Teknopark İstanbul 10. yılını kutluyor. Teknopark İstanbul kapsamında inşa edilen Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de hizmete açılacak.

Teknopark İstanbul'da 3. etap çalışmaları başlıyor!

Teknopark İstanbul'da iki etabın bittiğini ve çok sayıda şirketin başvuru yaptığını söyleyen Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "İnşallah üçüncü etabı da yakında başlatacağız" dedi.

Çipli beton sistemi tüm apartmanlarda zorunlu olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Savunma Sanayii Müsteşarlığı arasında betonun elektronik ortamda denetlenmesi için işbirliği protokolü imzalandı.

Çipli beton için işbirliği protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü ile Savunma Sanayii Müsteşarlığı arasında, inşaatlarda kullanılan betonun denetiminin elektronik ortamda yapılması adına yeni bir işbirliği protokolü imzalandı. 

yozgat Savunma Sanayii yatırımları Haberi

yozgat Savunma Sanayii yatırımları


Yozgat halkı ve sivil toplum örgütleri, daha önce Yozgat’a söz verilen savunma sanayi yatırımlarının Ankara’nın Kazan ilçesine kaydırılmasına tepki göstererek, Yozgat’ın da bu yatırımlardan pay almasını istedi.


Milli Savunma Bakan İsmet Yılmaz ve AK Parti Yozgat Milletvekili, dönemin Başbakan Yardımcısı ve şimdiki Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın “Yozgat savunma sanayi üssü olacak” sözünün ardından dün eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıdırım’ın “Kanal İstanbul’dan sonra Türkiye’nin en büyük projesi olan savunma sanayi üssünün temeli Ankara’nın Kazan ilçesine atılacaktır” açıklaması, Yozgat kamuoyunda tepki ile karşılandı. Yozgat’ta yerel yayın yapan gazeteler konuyu manşetlerine taşırken, bugün de sivil toplum örgüt temsilcileri açıklamalarda bulundu. Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Özışık, 7 milyar dolarlık savunma sanayi yatırımının Ankara’nın Kazan ilçesine yapılacağı şeklindeki...