29 / 04 / 2024

yozgatta kendi elektriğini üreten adam kim

yozgatta kendi elektriğini üreten adam kim

Yozgatlı inşaat ustası Veysel Narin, güneş panelleri ve eski varillerden yararlanarak kurduğu rüzgar gülünden ürettiği enerjisiyle evinin elektrik ihtiyacını karşılıyor. Narin, günde ortalama 1-1,5 KW elektrik üretimi yaptığını belirtiyor...

Ev sahibi kiracı kavgaları tam gaz: 3 suçtan dava açılan mülk sahibi önce duvarı kırdı, şimdi de elektriğini kestirdi!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gündemden düşmezken son haber de Antalya’dan geldi. İki taraf kira artışında anlaşamayınca iş yerinin duvarını kazma ve kürekle kıran mülk sahibi M.İ’nin şimdi de kiracısı Halil Mert’in elektriğini kestirdiği öne sürüldü...

Anadolu Isuzu, elektriğini güneşten karşılamayı hedefliyor

GES projesinin 2. etabının tamamlanmasından sonra toplam kurulu gücü 6,7 MWp'ye varan Anadolu Isuzu, bundan sonra ihtiyaç duyduğu elektriğin yüzde 70’ini güneş enerjisinden karşılamayı istiyor. İşte ayrıntılar...

Aralık ortasına kadar vaktiniz var! 150 bin TL'lik hibe desteğini sakın kaçırmayın!

Kendi işini kurmak isteyen engellilere ve eski hükümlülere sağlanacak olan hibe desteği için tarih de belli oldu. 150 bin TL'lik hibe desteğini kaçırmayın. İşte söz konusu hibe desteği ile ilgili detaylar...

Elektrik faturalarına yeni zam mı geliyor? PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi?

Fatura tarifelerini sil baştan değiştirecek olan yeni zamlar geldi. Bu zamlar yüzünden ev sahipleri karanlıkta oturacak. PTF fiyatlarının artırılması elektrik faturalarına yansıma durumu merak ediliyor. PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi, elektriğe yeni zam mı var?

Başvuru için Son 2 Gün! Kendi İşini Kurmak İsteyen Engelli Girişimciler Fırsatı Kaçırmasın!

İş Kurumu (İŞKUR), engelli bireylerin kendi işlerini kurmalarını desteklemek amacıyla 150 bin TL'ye varan ödeme desteği sunuyor. 9 Haziran'da sona erecek olan başvuru süresi yaklaşırken, engelli girişimcilerin hibe fırsatını kaçırmamaları önem taşıyor.

Hükümet düğmeye bastı! Kendi işinizin patronu olun! Geri ödemesiz 180 bin TL sizin olsun!

İş bulamayan ya da işsiz kalan vatandaşlara yeni bir imkan verildi. Hükümet, kendi işini kurmak isteyenlerin yanında olacağını açıkladı. İşte detaylar!

İŞKUR engelli girişimcilerin yanında! Kendi işini kurmak isteyen engellilere hibe desteği!

Türkiye İş Kurumu, kendi işini kurmak isteyen engellilere hibe desteğinde bulunacak. İşte detaylar!

55 milyon lira elektrik faturası ödedi kendi elektriğini üretmeye karar verdi

İlk 8 ayda 55 milyon liralık fatura ödeyen Kervan Gıda güneş tarlası kuruyor. Elektrik giderlerinin bir kısmını çatı sistemli güney enerjisiyle karşılayan şirket elektrik giderini azaltarak sıfırlamayı planlıyor.

Ev hanımlarına Halkbank’tan faizsiz kredi fırsatı! Kendi işini kuracak kadınlara sıfır faizli 100 bin TL kredi!

Halkbank, ilk defa iş kuracak veya kendi işini kurmuş kadın girişimcilere özel kredi fırsatları sunuyor. Halkbank’ın kredi kampanyalarında ise faizsiz kredi seçeneği ve 6 aya varan anapara geri ödemesiz krediler büyük ilgi görüyor…

KOBİ'lere müjde! İş kurana 65.000 lira destek!

Spor hizmetleri alanında faaliyet gösteren KOBİ’ler de KOSGEB desteklerinden faydalanabilecek. Kendi işini kurmak isteyen KOBİ'ye 65 bin liraya varan hibe destek imkanı sağlanacak.

Bakan Selçuk duyurdu! O başvurularda yarın son gün!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşların 65 bin TL tutarındaki 'Engelli Hibe Desteği' başvurularının yarın sona ereceğini duyurdu.

RE/MAX Türkiye'den son 3 ayda 750’den fazla girişimciye iş imkanı!

Konut kredilerinde yapılan indirimler ile gayrimenkul sektöründe taleplerde ciddi artış yaşandı. Gayrimenkul sektöründeki bu hareketlenme özellikle kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin dikkatini çekerken, devlet teşvikleri de gayrimenkul sektörünün albenisini artırdı. 

Atatürk Havalimanı’ndaki pandemi hastanesinin elektriğini 1920 sağlayacak!

Atatürk Havalimanı’nda koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında yapımı sürenpandemi hastanesinin elektriğini 1920 sağlayacak!

yozgatta kendi elektriğini üreten adam kim Haberi

yozgatta kendi elektriğini üreten adam kim


Yozgatlı inşaat ustası Veysel Narin, güneş panelleri ve eski varillerden yararlanarak kurduğu rüzgar gülünden ürettiği enerjisiyle evinin elektrik ihtiyacını karşılıyor.


Bahçesine de 9 metrelik direğe eski varillerden rüzgar gülü kurdu. Güneş panelleri ve rüzgar gülünden günde ortalama bir ila 1,5 KW elektrik üretimi yaptığını belirten Veysel Narin, “Bu elektrikle evimin bütün ihtiyacını karşılıyorum. Çamaşır makinesi, buzdolabı, televizyon, bilgisayar çalışırken ayrıca evin tabanına döşediğimiz karbon ısıtıcıları da çalıştırarak evin ısınmasını sağlıyorum. Böylece doğalgaz ve kömüre de fazla para ödememiş oluyoruz” dedi.


Rüzgar gülü ve elektrik panellerinin 7 bin liraya mal olduğunu ifade eden Narin, “Rüzgar gülünden ve güneş panellerinden gelen enerjiyi 16 tane aküde depoluyorum. Rüzgar kesildiğinde ve güneşin olmadığında akülerdeki enerjiyi kullanıyorum. Böylece üç ayda bir elektrik faturası geliyor oda 15...