17 / 05 / 2024

Yücel Barakazi özgeçmiş

Yücel Barakazi özgeçmiş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık 2013 tarihli grup toplantısında belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listeye göre AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı olan Yücel Barakazi kimdir?

Dolar için 'perşembe' alarmı! Dolar yükselmeye devam edecek mi? Uzman isimden net açıklama geldi!

ING'nin döviz analisti jeopolitik risklerin azalmasıyla dolarda geri çekilmelerin görüldüğünü belirterek perşembe gününe dikkat çekti. Peki dolar yükselmeye devam edecek mi? 

Akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak? Benzin ve motorine büyük zam gelecek mi? DDM'den son dakika açıklaması!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) akaryakıt fiyatları 3 haneli olacak iddialarına yanıt verdi. Peki Akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak? Benzin ve motorine büyük zam gelecek mi?

Can Yücel, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Can Yücel'in, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine de Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi. Peki Can Yücel ve Murat Karluk Çetinkaya kimdir? 

Dolar 31,32 TL oldu! Yükseliş devam edecek mi? Dolar yatırımcıları dikkat!

Dolar/TL kuru yükseliş trendine devam ediyor. 27 Şubat 2024 Salı günü dolar kuru 31,32 lira ile rekor tazeledi. Peki dolar yükselmeye devam edecek mi? Seçimden sonra dolar ne olur?

Altın fiyatları neden yükseldi? Yükselmeye devam edecek mi? Net yanıt geldi...

Altın fiyatlarının son zamanlarda aralıksız yükselemeye devam ediyor. Ons altın 2000 doları geçerken, gram altın 1859 lira ile rekor kırdı. Peki altın fiyatları neden yükseldi? Altın, yükselmeye devam edecek mi?

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Yer bilimci Prof. Dr. Yücel Yılmaz'dan tüyler ürperten açıklama: İstanbul'u çok büyük deprem bekliyor!

Yer bilimci emekli akademisyen Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Marmara'da biriken enerji ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve İstanbul ile çevresini uyardı. İşte o açıklamalar...

Elinde Euro olanlar dikkat! 29 TL'ye merdiven dayayan Euro'da yükseliş devam edecek mi?

Elinde Euro olanlar Euro'daki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki 3 Eylül 2023 Euro kuru ne kadar? 29 TL'ye merdiven dayayan Euro'da yükseliş devam edecek mi?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

5 Ağustos Cumartesi euro ne kadar? Güncel euro/TL kuru kaç lira? Euro yükselmeye devam edecek mi?

5 Ağustos Cumartesi günü döviz kurları milyonlarca kişi tarafından araştırılmaya devam ediyor. Dün 29,60 TL'den kapanış yapan euro TL kuru 5 Ağustos Cumartesi euro ne kadar? Güncel euro/TL kuru kaç lira? Euro yükselmeye devam edecek mi?

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Yücel tarafından kuruldu.

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Euro 29 TL sınırına dayandı! Elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Euro yükselmeye devam edecek mi?

Döviz kurlarındaki hareket devam ediyor. Euro 29 TL sınırına dayanırken, elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Euro yükselmeye devam edecek mi?

Yücel Barakazi özgeçmiş Haberi

Yücel Barakazi özgeçmiş

Yücel Barakazi kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık 2013 tarihli grup toplantısında belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listeye göre Ak Partinin Bingöl Belediye Başkan Adayı Yücel Barakazi oldu. Peki AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Yücel Barakazi kimdir?


Yücel Barakazi biyografi..

1966 Bingöl doğumlu olan Yücel Barakazi İlk ve ortaöğrenimini Bingöl Cumhuriyet İlkokulu (1977) ve Bingöl İmam Hatip Lisesi’nde (1984) tamamladı. 


Yükseköğrenimini ise İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde (1988-Lisans) tamamladı. 


Eğitim hayatını sırasıyla şöyle sürdürdü; Köln Üniversitesi Felsefi Bilimler Fakültesi Şarkiyat Bölümü (2000 Lisans), Köln Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler (2000-Lisans), Köln Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Avrupa Birliğinin Bölgesel Güçlerle İlişkisi; Türkiye, İran ve Mısır Örnekleri (2002 Yüksek Lisans), Abant İzzet Baysal Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Doktora...