05 / 05 / 2024

Yüksekova hasarlı ev kira yardımı

Yüksekova hasarlı ev kira yardımı

Terör mağdurlarına devletin desteği devam ediyor. Bu kapsamda evi ağır hasarlı 2 bin 636 aileye 800'er liradan 2 milyon 108 bin 800 lira kira desteği verildi.

KOM'dan Babalar Günü kampanyası! Plaj giyiminde yüzde 10, ev giyiminde yüzde 20 indirim

KOM'dan Babalar Günü'ne özel kampanya ile Plaj giyiminde yüzde 10, ev giyiminde yüzde 20 indirim uygulanacak. İşte kampanyaya ilişkin detaylar...

25 yıllık ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır? Hiç sigortası olmayan ev hanımları nasıl emekli olur?

25 yıllık ev hanımlarının emeklilik konusu milyonlarca ev hanımının gündemde yer alıyor. Peki “Hiç sigortası bulunmayan ev hanımları nasıl emekli olur?” İşte detaylar!

Avrupalı yerbilimci açıkladı! Büyük hasarlı depremlerin nedeni ortaya çıktı! 

Avrupa Yerbilimleri Birliği yetkilisi De Batist, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerle ilgili açıklamalarda bulunarak büyük hasarlı depremlerin nedenini tek tek açıkladı.

Hakkari Yüksekova’ya TOKİ geldi! 160 ucuz konut yapacak!

TOKİ'nin Hakkari Yüksekova projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Hakkari Yüksekova projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Hakkari Yüksekova 2022 sosyal konut projesi...

Yüksekova Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 3 arsa satıyor!

Hakkari İli Yüksekova Belediye Başkanlığı, Hakkari Yüksekova'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ajda Pekkan, Büyükyalı'dan ev alacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Necla Dalan bugünkü köşesinde Ajda Pekkan'ın Büyükyalı projesindeki ev arayışını kaleme aldı. İşte Necla Dalan'ın 'Büyükyalı'nın yarısı doldu ‘Süperstar’ da indirim istiyor' başlıklı yazısı... 

Hakkari Yüksekova'da terör mağduru aileler yeni yuvalarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova Esenyurt mahallesinde hayata geçirilen 1.355 konutun inşaatı tamamlanıyor.

Hakkari Yüksekova'daki terör mağduru aileler konutlarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova'da terör mağdurları için inşa edilen toplam 3 bin 63 konuttan 506 tanesinin kura çekilişi yapıldı.

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Vural tarafından kuruldu.

Nilperi Şahinkaya: 4 yılda bir ev değiştiriyorum!

Katıldığı bir programda soruları yanıtlayan oyuncu Nilperi Şahinkaya, babasının mesleğinin etkisi nedeniyle 4 yılda bir ev değiştirdiğini söyledi. 

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Yıllık ev vergisi ne kadar 2021?

Kendisine miras kalan kişilerin, intikal eden bu miras için vergi ödemeleri gerekiyor. Miras vergisi ödemeleri başladı. Peki yıllık ev vergisi ne kadar 2021? İşte tüm merak edilenler...

Yüksekova'da kaçak yapılaşmaya müsaade yok!

Hakkari'de görevlendirme yapılan Yüksekova Belediyesi, senelerdir özlemi duyulan su, yol, altyapı gibi hizmetleri bir bir hayata geçirerek ilçe halkının da refah düzeyini yükseltiyor.

Yüksekova hasarlı ev kira yardımı Haberi

Yüksekova hasarlı ev kira yardımı


Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarının saldırıları sonucu mağdur olan vatandaşların yaralarının sarılmasına devam ediliyor.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, terör mağdurlarına devletin desteği devam ediyor. Bu kapsamda, şimdiye kadar 14 bin aileye gıda yardımı yapıldı. Evi ağır hasarlı 2 bin 636 aileye 800'er liradan 2 milyon 108 bin 800 lira kira desteği verilirken, 2 bin 100 aileye de 400 bin lira nakdi yardımda bulunuldu.


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri, barındıkları çadır ve evlerde ziyaret ettiği 4 bin ailenin ihtiyaçlarını belirledi. Ekipler, 30 bin 812 kişiye de psikososyal destek sağladı. 35 kişilik ekibin, çalışmalarını bir ay içinde bitirmesi planlanıyor.


3 bin binada yıkım ve enkaz kaldırma çalışması

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, Merkez İhsaniye Camisi altında oluşturulan büroda, başvuran...