13 / 05 / 2024

yunanistanda adalar mı satılıyor

yunanistanda adalar mı satılıyor

Yunanistan'da şahsa ait adalar satışa çıkarılıyor. Verilere göre bugün itibarıyla şahsa ait 17 özel ada satışa çıkmış durumda. Bu sayının önümüzdeki süreçte 120'yi bulması bekleniyor.

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar'da son dakika gelişmesi! 

Emlak Konut GYO'nun Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar projesinde son dakika gelişmeleri yaşandı. Projelerin kısmi kesin kabulü ve kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO Tablo Adalar'da erken teslim müjdesi!

Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, 2021'de inşaat faaliyetlerine başlanan Tablo Adalar projesinin planlanan tarihten önce teslim edileceğini açıkladı. 

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon 610 bin 925,59 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan son dakika İstanbul depremi açıklaması: Adalar fayında stres var mı? 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, son günlerde sık sık gündem olan olası büyük İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Adalar fayında stres var mı? İşte Üşümezsoy'un o açıklamaları...

Bakan Kurum Adalar'a 12 müjdesini açıkladı! Tapu problemi kalmayacak...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı  Murat Kurum Adalara 12 müjdesini açıklayarak '' Adalar’da hiçbir tapu problemi olmayacak! Sorunu kökten çözmüş olacağız!” dedi.

İş GYO Kartal Manzara Adalar'daki 38 adet bağımsız bölümün değeri açıklandı!

İş GYO Kartal Manzara Adalar projesinde yer alan 38 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu. Peki Kartal Manzara Adalar projesindeki 38 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Kalamış Adalar 15 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Maltepe’de yükselecek olan Kalamış Adalar Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 456 adet konuttan ve 3 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, Kalamış Adalar Projesi  15 soruda tüm detaylarıyla…

Kalamış Adalar projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Kalamış Yapı imzalı Kalamış Adalar projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Kalamış Adalar projesi nerede inşa edilecek? İşte Kalamış Adalar projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

İş GYO'dan Manzara Adalar'la gayrimenkul yatırım fonuna 352.2 milyon TL'lik yatırım!

İş GYO tarafından İş Portföy İkinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun katılma paylarına yatırım yapılmasına ve Kartal Manzara Adalar bünyesinde bulunan ofis ve ticari alanların, 352 milyon 215 bin TL üzerinden tescil ettirilmesi suretiyle ayni olarak ödenmesine karar verildi..

Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda imar eksiklikleri konuşuldu!

Adalar'daki ulaşım sorunlarına kalıcı ve sürdürülebilir çözümler getirmek için Büyükada'da "Adalar Ulaşım Çalıştayı' düzenlendi. Çalıştayda imar planı eksiklikleri, adalara ulaşım sorunu ve lojistik faaliyetler gibi çevre sorunları ele alındı.

Adalar’a vakıf üniversitesi müjdesi!

Kınalıada’da yapacağı projelerinden bahseden, AK Parti Adalar Belediye Başkan Adayı Özlem Öztekin Vural, "Kınalıada’da bir futbol kampımız olacak. Adalar’a vakıf üniversitesi kurmak istiyorum” diye konuştu. 

Adalar'ın Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı iptal edildi!

İstanbul'un tarihi ve kültürel sit alanlarından Adalar ilçesi için hazırlanan Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı'na karşı Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin açtığı dava, 7 yıl sonra sonuçlandı.

yunanistanda adalar mı satılıyor Haberi

yunanistanda adalar mı satılıyor

AA muhabirinin 'Online Özel Adalar' isimli gayrimenkul satış sitesinden derlediği verilere göre bugün itibarıyla şahsa ait 17 özel ada satışa çıkmış durumda. Bu sayının önümüzdeki süreçte 120'yi bulması bekleniyor.


Merkezi İngiltere'de bulunan uluslararası gayrimenkul şirketi Spot Blue Müdürü ve gayrimenkul piyasası uzmanı Julian Walker, ekonomik krizle mücadele Yunanistan'dan satışa çıkan şahsa ait adaları almanın uzun vadede kazançlı bir yatırım olacağını söyledi.


Walker, Yunanistan'ın avroyu bırakarak eski para birimi drahmiye dönme ihtimalini hatırlatarak, "Eğer avro para birimi olarak kullanılmaz ve yeni bir para birimine geçiş yapılırsa ev fiyatları düşer. Bu nedenle şu anda yatırım yapmak doğru değil. Ancak uzun vadeli yatırımcıysanız ve maddi gücünüz de varsa kriz döneminde satışa çıkan adalardan birini almak mantıklı bir yatırım olabilir" değerlendirmesinde bulundu.


Gayrimenkul kiralamanın da alternatifler...