29 / 04 / 2024

Yüreğir Belediyesi satılık gayrimenkul

Yüreğir Belediyesi satılık gayrimenkul

Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesinde yer alan 25 gayrimenkulü satıyor...

Yüreğir Belediyesi iş yeri ve konut satıyor!

Yüreğir Belediyesi tarihinin en büyük yatırımlarından olan sosyal konutlar ve işyerleri satışa sunuluyor. 

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Adana Yüreğir'de 825 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 8 iş yeri!

Adana ili Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan 8 adet iş yerini satıyor. İşte o arsaların büyüklükleri ve fiyatları...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Adana Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Proje dahilinde taşınmaz sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı. 

Adana Yüreğir'de 92.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Adana 1. İcra Dairesi, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Seyhan Mahallesi'nde yer alan fabrikayı 92 milyon 299 bin 811 TL'ye icradan satıyor...

Adana Yüreğir Belediyesi'nden satılık 25 gayrimenkul!

Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesinde yer alan 25 gayrimenkulü satıyor...

Adana Yüreğir'de 10.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Adana 14. İcra Dairesi, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Kuruköprü Mahallesi, 303 ada 30 parselde yer alan 8 katlı oteli 10 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

Adana Yüreğir Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Adana Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka, Seyhan ve Taşçı mahallelerinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

Adana Yüreğir Belediyesi'nden 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı tarafından Seyhan Mahallesi'nde bulunan arsayı 9 milyon 847 bin 53 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 29 Nisan 2021 günü gerçekleşecek.

Yüreğir Belediyesi satılık gayrimenkul Haberi

Yüreğir Belediyesi satılık gayrimenkul

Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı tarafından, Adana ili, Yüreğir ilçesinde yer alan 25 gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 7 Eylül tarihinde saat 09:20'de gerçekleştirilecek.  

İlan metni:

YÜREĞİR İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN

1-Mülkiyeti Belediyemize ait ve aşağıda belirtilen listede bulunan 25 adet taşınmazdan ilanın 1.Sırasında yer alan taşınmazın 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre Kapalı  Teklif  usulü ile, listede bulunan diğer taşınmazlar ise 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/c maddesine göre açık arttırma usulü ile satışı yapılacaktır.

2-İhale Yüreğir İlçe Belediyesi İhale salonunda yapılacaktır. (Yavuzlar Mahallesi 4071 Sokak No:4 Yüreğir/ ADANA)

3-Söz konusu taşınmazın ihalesine ilişkin şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Belediyemiz Emlak İstimlak Müdürlüğünde görülebilecek ve temin edinilebilecektir.

4-Geçici teminat muhammen bedelinin %3’ü dür.

5-İsteklilerden istenen belgeler;
Gerçek kişi olması halinde: