05 / 07 / 2024

Yurt 2009 Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yurt 2009 Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yurt 2009 Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammer Çubukçu, Sevda Çubukçu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Nish İstanbul, Bahçelievler'de kuruldu.

Türkiye’den yurt dışına yapılan gayrimenkul yatırımları rekora koşuyor! 

Yurtdışına Türkiye’den yapılan doğrudan yatırımlarda 2024 Ocak-Nisan döneminde hizmetler sektörünün ağırlığı yüzde 72,1’e çıkarken, yatırımların yüzde 41’inin gayrimenkul için giden tutarlardan meydana geldiği görüldü. İşte o rakamlar...

Gayrimenkul sektörü tam 59 çeyrektir üst üste büyüyor!

Gayrimenkul sektörü, 2009 ılının 2. çeyreğinden bu yana tam 59 çeyrektir üst üste büyüdü. İşte o rakamlar...

Gayrimenkul fonlarıyla ilgili düzenleme konut satışlarını azaltır, yurt dışına yatırımı artırır

Gayrimenkul yatırım fonlarının, gayrimenkul projelerine yatırım yapmasının önü açılıyor. Ekonomist Nejat Özonay, konut sektörüne çözüm olarak sunulan yeni uygulamanın projeleri yavaşlatacağını ve satışları azaltacağını söyledi.

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları yüzde 62 artışla 597 milyon dolara ulaştı!

Türklerin  yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları, 2024 yılının ilk üç ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 62 artış göstererek, 597 milyon dolara ulaştı.

Polat Gayrimenkul'ün yurt içi ve yurt dışı projelerine büyük talep! Konutların yüzde 80'i satıldı!

Polat Gayrimenkul’ün, yurt içi ve yurt dışı projeleri büyük talep gördü. Büyük ilgi neticesinde beklenenden çok daha hızlı tükenen  dairelerin yüzde 80'i satıldı.

Türklerin yurt dışı gayrimenkul alımları yüzde 62 arttı! 597 milyon dolarlık alım yapıldı!

Türklerin yurt dışında gerçekleştirdiği gayrimenkul alımları 2024 yılının ilk üç ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 62 artış göstererek 597 milyon dolara çıktı. 

Tebernüş Kireçci sordu: Parasını dolara, avroya veya altına yatırmayıp konutu tercih edenler ne suç işledi?

Türklerin yurt dışı gayrimenkul yatırımı 2023'te yüzde 163,7 oranında arttı ve rekor kırıldı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından 'Parasını dolara, avroya veya altına yatırmayıp konutu tercih edenler ne suç işledi?' sorusunu yöneltti.

Türkiye'de ev sahibine düşman anlayış değişmezse, gayrimenkulde yurt dışına kaçış devam eder!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, resmi X sosyal medya hesabından Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları ile ilgili bir paylaşım yaptı ve bu kaçışın sürebileceğini söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Türkiye'de fiyatlar uçtu: Türklerin yurt dışında gayrimenkul alımı 2023'te resmen katlandı!

Türkiye'de konut sahibi olmanın zorlaştığı ifade edilirken, Türklerin de yurt dışına kaçmaya başladığı belirtiliyor. Yurt dışında gayrimenkul alımı 2023'te patladı. İşte ayrıntılar...

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları 10 senenin dibini gördü: Türk zenginler de yurt dışına yöneldi!

Gayrimenkul kaleminde net yabancı girişi 2022 yılında 6 milyar 273 milyon dolarla rekor kırarken, 2023'te yüzde 43,3'lük düşüşle 3 milyar 560 milyon dolar oldu. Ancak Türklerin yurt dışı gayrimenkul yatırımında yüzde 163,7 oranında artış oldu. 

Konut yatırımcısı gözünü yurt dışında dikti! Yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları arttı...

Küresel Konut Fiyat Endeksi kapsamında, dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke olan Türkiye'de, konut sahibi olma oranları düşüş gösterirken, yatırımcıların yurt dışında gayrimenkul alımlarında ciddi bir artış gözlemleniyor.

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2 milyar dolara dayandı!

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları rakamlarında, 2023'te büyük bir yükseliş oldu. 2022 yılının toplamında 701 milyon dolar olan yatırım miktarı, 2023'ün ilk 11 ayında 1 milyar 918 milyon dolara yükseldi. İşte son dakika rakamları...

Yurt 2009 Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yurt 2009 Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yurt 2009 Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammer Çubukçu, Sevda Çubukçu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu.


Yurt 2009 Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3- Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4- Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 5- Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  6- Arsa, arazi, bina ve gayrimenkul hakları satın almak, inşa...