06 / 05 / 2024

yurt inşaatları

yurt inşaatları

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Tokat ili Erbaa ilçesinde yapılan 300 öğrenci kapasiteli yurt kampüsünün yapımı tamamlanarak Kredi ve de Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

Türk inşaat devi iflas bayrağını çekti: İnşaatlar yarım kaldı!

Bursa’da ve yurt dışında inşaat faaliyetlerine devam eden Türk şirketi Taham İnşaat iflas bayrağını çekti. 33 senelik uluslararası deneyime sahip olan firmanın İflas etmesi ile birlikte yaptığı inşaatlar da resmen yarım kaldı.

KYK 200 bin yatak kapasiteli yurt inşa ediyor!

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, KYK yurt başvurularıyla ve yurt inşaatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Aksu, 200 bin yatak kapasiteli yurt inşaatının devam ettiğini söyledi.

TOKİ'nin yurt dışında yaptığı inşaatlar TBMM'de!

OKİ tarafından yurt dışında yapılan inşaatlar TBMM'de konu oldu. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, TOKİ'nin yurt dışı projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli Gölcük'teki yurt inşaatında sona gelindi!

Kocaeli'de yükseköğrenimde okuyan öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanacağı ve Düzağaç Mahallesi'nde yapımı devam eden yükseköğrenim yurdu inşaatında son çalışmalar yapılıyor. Yurt inşaatında iç kısım çalışmaları da tamamlanmak üzere.

Nazım Biçer: Adana'da inşaatlar ada bazında yapılmalı!

Adana kent merkezinde inşaat alanı kalmadı. Üç dört katlı binalar yıkılıp yerine çok katlı rezidanslar ve iş merkezleri yapılıyor. İMO Başkanı Nazım Biçer, inşaatların parsel değil ada bazında yapılması gerektiğini vurguluyor.

Kartepe Belediyesi tüm inşaatları denetime aldı!

Kartepe Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yapımı devam eden inşaatların denetim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mustafa Kasımoğlu, inşaatların yapımı esnasında denetimlerin sürekli kontrol altında tutulduğunu belirtti.

Niğde'deki projelerin inşaatlarında son durum!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’deki projelerin inşaatlarındaki son durumu ve yapılacak yeni projeleri anlattı. İşte 2016 yılı içinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak projeler..

Cebeci Stadı'nın yerine yurt inşa edilecek!

Büyükşehir'in 2016 planlarını anlatan Başkan Gökçek Eryaman'a da 15 bin kişilik yeni bir stat yapılacağını müjdeledi. Gökçek ayrıca Cebeci Stadı'nın yerine de yurt inşa edileceğini söyledi

Kalekim'in Wintertech ürünüyle inşaatlar kış aylarında durmayacak!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, (-10) °C’de dahi yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü ‘Wintertech’ ile zorlu kış şartlarında bile inşaatların durmaması için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Kadıköy'de inşaatlar denetim altında!

Kadıköy Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı yapı denetim ekipleri Kadıköy’ün her noktasında inşaatları denetliyor.Kentsel dönüşümün yoğun şekilde yaşandığı ilçede yıkımdan, hafriyata varana kadar inşaatlar denetimden geçiyor.

Trabzon'daki inşaatlar denetim altında!

Trabzon'da son yıllarda inşaatlarda meydana gelen ölümlü kazaların ardından inşaatlar sıkı bir denetim altına alındı. Yaklaşık 15 gündür Trabzon'da bulunan 6 kişilik iş güvenliği müfettiş heyeti inşaatları didik didik ediyor.

Balıkesir Manyas'ta yurt inşaatı çökme tehlikesi yaşadı!

Manyas ilçesinde yurt inşaatı için başlatılan inşaat kazısı, asfalt zeminin altındaki toprak malzemenin taşınması nedeniyle çökmeye yol açtı.

Manyas yurt inşaatı tehlike saçıyor!

Balıkesir Manyas'ta yurt inşaatı için başlatılan inşaat kazısı, asfalt zeminin altındaki toprağın taşınması nedeniyle çökmeye yol açtı. Bölgedeki iki bina da çökme tehlikesi üzerine boşaltıldı.

yurt inşaatları Haberi

yurt inşaatları

Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılayan toplam 12 bin metrekare kapalı alana sahip olan yurt inşaatı 500 günde tamamlandı ve 9 milyon 391 bin liraya mal oldu. 300 öğrenciye hizmet verecek yurt kampüsünde 3 katlı 2 adet yurt bloğu, 1 adet sosyal tesis, 1 adet nizamiye binası ve 1 su sarnıcı bulunuyor.


Yurt blokları 2 bloktan ve bodrum + zemin + 2 kattan oluşmakta olup, bir bloğun öğrenci kapasitesi 150 öğrencidir. 2 bloktaki öğrenci sayısı 300 olup, yurt blokları, sosyal tesis ve kampüs alanları engelli öğrencilerin de bulunacağı düşünülerek TS 9111’e uygun tasarlanmıştır. Yurt blokları engelli öğrenci odası ve 1-3 kişilik yatak odaları bulunmaktadır. Yatak odaları ahşap mobilyalı, karyola sisteminde, içerisinde banyo, tuvalet, TV, buzdolabı, telefon bulunacak şekilde tasarlandı.


Yurt kampüsü...