12 / 05 / 2024

yurtdışında yatırım yapmanın avantajları nedir

yurtdışında yatırım yapmanın avantajları nedir

Douglas Elliman Küresel Pazarlar Kıdemli Başkan Yardımcısı Richard Jordan, New York’tan konut sahibi olmak için geçerli faktörleri anlattı...

Yatırım için ev alanlar pişman oldu! Türkiye'de konut piyasasında sıkıntı büyük!

Konut piyasasında yaşanan yükseliş sonrasında yatırım için ev alanlara kötü haber geldi. Bu süreç daha önceki senelerde görülmemiş bir süreç olarak karşımıza çıkıyor. Ev alan vatandaşların ellerinde kaldı ve resmen bu yatırımlar pul olmuş durumda. 

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Toprak yatırımı için önümüzdeki 2 ay fırsat dönemi

Altın ve dolar yükselirken yatırımcının son dönemde kafasını karıştıran sorulardan biri gayrimenkul yatırımı. Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımında fırsat dönemi olduğunu söyleyerek nedenini açıkladı. Ergün toprağa yatırım yapanların altına göre iki kat kazanç sağladığını belirtti. 

Altına, dolara, Euro'ya ve borsaya yatırım yapanlar dikkat! Az önce peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ederken, yeni haftanın yatırım araçları performansı da belli oldu. Peki Mart ayının ilk haftasında hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Konut ve gayrimenkul yatırım aracı mıdır? 'Hiçbir şey alamıyorsan ev al kaybettirmez' kalıbına dikkat!

Hangi ürüne yatırım yapmanın mantıklı olduğunu araştıran yatırımcılar, konut ve gayrimenkulün yatırım aracı olup olmadığına ilişkin soruları için de uzmanların açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki gayrimenkul bir yatırım aracı mıdır? İşte sosyal medyadaki o yanıtlar...

Selçuk Geçer 'kesinlikle alın' dedi! O yatırım aracını işaret etti! Elinde parası olan durmasın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer elinde parası olanları uyararak, 'kesinlikle alın'' diyerek o yatırım aracını işaret etti. İşte detaylar...

Yatırımcılar dikkat! Ocak ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar Ocak ayında en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor.  Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"na göre Ocak ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 0,35 ile külçe altında gerçekleşti.

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Ev satıp yatırım yapmak mı, kirayla yatırım yapmak mı mantıklı?

Konut satarak yatırım yapmanın mantıklı olup olmadığı merak ediliyor. 100,8 bin takipçili yatırımcı Traveler Nejo isimli bir hesap konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Peki ev satıp yatırım yapmak mantıklı mı? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Arsa ve arazi yatırımı yapmanın 8 püf noktası!

Genellikle uzun vadeli bir yatırım aracı olan arsa ve arazi piyasası, karlılığı nedeniyle birçok kişi tarafın dikkatle takip ediliyor. Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Arif Güdül, arsa ve arazi alacakların yapması gerekenleri 8 maddede sıraladı.

Gayrimenkul yatırım fonlarının emlak sektörünü hareketlendirmesi bekleniyor!

Gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan View Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali İmran Bozdoğan yaptığı açıklamada Gayrimenkul yatırım fonlarının sektörü hareketlendireceğini söyledi.

Arsa yatırımı 2023 yılının yıldızı oldu! Bu sene yatırımcılar en çok arsa aldı!

Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral, 2023 yılında yatırımcıların en çok arsaya yatırım yaptıklarını açıkladı.

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

yurtdışında yatırım yapmanın avantajları nedir Haberi

yurtdışında yatırım yapmanın avantajları nedir

Dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından Knight Frank’in Türkiye’deki resmi iş ortağı GRED (Global Real Estate Development), inovatif projesi “The Global Showcase” (Global Vitrin) kapsamındaki urbanLAB toplantılarının üçüncüsünü Berlin ve Londra etaplarının ardından New York özelinde 18 Ekim Cuma günü Fairmont Quasar İstanbul otelinde yaptı.

GRED Kurucusu ve CEO’su Meltem Türker, Douglas Elliman Küresel Pazarlar Kıdemli Başkan Yardımcısı Richard Jordan katılımıyla yapılan toplantıda ABD’deki gayrimenkul pazarlarına dair ekonomik değerlendirmelerde bulunulurken New York’un sayılı projelerinden The Centrale’ye dair yatırımcılar için değerli olabilecek bilgiler de verildi.

Meltem Türker: “GRED, Yurtdışında Gayrimenkul Yatırımı Arayanlar için En Doğru Adres”

The Global ShowCase ile dünyanın sayılı yatırım yapılabilir şehirleri Berlin ve Londra’daki projelerin ardından New York’un en can alıcı projelerinden biri olan The Centrale’yi Türkiye’ye getirdiklerini söyleyen...