14 / 05 / 2024

Yusuf Levent Akşun

Yusuf Levent Akşun

Aya Tur Seyahat Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Levent Akşun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Mayıs'ta kuruldu

Prokal Kalite Uygunluk Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Prokal Kalite Uygunluk Belgelendirme Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kubilay Öner ve Yusuf Levent Ertoktaş ortaklığında kuruldu.

24 Kasım’da öğretmenlere ikramiye verilecek mi? Bakan Tekin resmen açıkladı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti grup toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Tekin, ayrıca muhalefetin "24 Kasım tarihinde öğretmenlere ikramiye verilsin" çağrısına cevap verdi.

Levent Çakıroğlu kimdir? Levent Çakıroğlu nerelerde çalıştı?

Levent Çakıroğlu kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi görevlerde yer aldı? Ne iş yapıyor?

Levent Çakıroğlu, nereden mezun oldu? Hangi üniversiteden öğretim üyesi olarak çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Levent Çakıroğlu lisans ve yüksek lisans eğitimlerini hangi üniversitelerde aldı? Hangi şirketlerde CEO olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Akşun ve Sedat Caner Akşun ortaklığında kuruldu.

DAP’tan İstanbul'un Kalbi Levent’te Yeni Dünyanın Örnek Yaşam Alanı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un iş, yaşam, kültür-sanat ve finans dünyasının kalbi olarak bilinen Levent Bölgesi’nde şimdi de kent ve doğa ayrımını ortadan kaldıran, doğadan aldığı ilhamla, şehrin merkezinde ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle buluşturuyor… 

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

İstanbul'da iç göç başladı! Deprem sonrası herkes bu 5 ilçeye akın ediyor! İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından uzmanlar İstanbul için risk haritası çıkarttı, herkes bu 5 ilçeye akın etmeye başladı. Peki İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

Kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları resmen çakıldı! İşte 22 Eylül 2022 altın fiyatları

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş'ta bugün altın fiyatları resmen çakıldı. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 22 Eylül 2022 altın fiyatları.

Samsung'un akıllı telefonlarıyla ilgili şaşırtan iddia: 50 milyon adet depolarda bekliyor

Ekonomik krizin etkileri teknoloji devi Samsung'un akıllı telefonlarını vurdu. Güney Koreli elektronik devi Samsung'un kriz nedeniyle milyonlarca akıllı telefonu depolarda beklettiği ortaya çıktı. Şirket söz konusu iddialarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Nemeks Makine Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nemeks Makine Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Karabıçak tarafından kuruldu.

Evidea, 5 yılda 110 mağaza açmayı hedefliyor!

Evidea Kategori Direktörü Levent Akıllı, Evidea markasının yatırımlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akıllı, 5 yılda birçoğu AVM'lerde olmak üzere 110 mağaza açmayı hedeflediklerini belirtti.

Yusuf Levent Akşun Haberi

Yusuf Levent Akşun

Aya Tur Seyahat Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Levent Akşun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Mayıs'ta kuruldu. Aya Tur Seyahat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Turizm işletmeleri kurar işletir ve turizm acenteliği yapar ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aya Tur Seyahat Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi, Nish İstanbul Sitesi, D Blok,...