02 / 05 / 2024

Zabıta günü

Zabıta günü

Zabıta Teşkilatı’nın 188. yıl dönümü dolayısıyla Beyoğlu Belediyesi Zabıta Teşkilatı tarafından tören yapıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da Beyoğlu zabıtasını ziyaret ederek yıl dönümlerini kutladı.

Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı! Bu indirim sadece 2 gün geçerli!

Perakende devi Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları resmen dip yaptı. Sadece 2 gün geçerli olarak bu indirimle Torku Altınekin 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 219,90 TL'den 179,90 TL'ye indi.

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

5 kasım pazar günü toplu taşımalar ücretsiz olacak mı? Hangi toplu taşıma araçları ücretsiz? 

5 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlamak amacıyla "Yüzyılın Koşusu" sloganıyla büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu özel etkinliğe halkın ulaşabilmesi için toplu taşıma ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor.

İstanbul'da toplu taşıma 2 gün ücretsiz: İBB açıkladı! 29 Ekim Pazar günü metro, metrobüs, tramvay bedava!

İstanbullular 29 Ekim Pazar günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağını merak ediyordu. İstabullulara bir son dakika müjdesi geldi. İşte İBB'den toplu taşıma ile ilgili yapılan o açıklama...

Kamuda çalışmak isteyenler dikkat! Bu illerde zabıta memuru alımları başladı!  Kaçırmayın!

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen pek çok kişi son yayımlanan iş ilanlarını araştırıyor. Paylaşılan son dakika bilgilerine göre, bu ilde zabıta memuru alımları başladı. Hemen bakın....

Jewel İncek yüzde 10 + yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta! Son gün 30 Eylül! Yeni proje!

Ünsal Gruop tarafından Ankara ili,Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde yükselen Jewel İncek yüzde 10+ yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta. İndirimler için öngörülen son gün 30 Eylül. Peki Jewel İncek projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

ŞOK’ta 15 Ağustos son gün! Siyah zeytin 49 TL’ye, közmatik 59,95 TL’ye, kırlent kılıfı 49,95 TL’ye düştü!

ŞOK’taki büyük indirim kampanyasının sona ermesine son 2 gün kaldı. Bu doğrultuda, ŞOK’ta siyah zeytin 49 TL’ye, közmatik 59,95 TL’ye, kırlent kılıfı 49,95 TL’ye düştü. İşte 14 Ağustos Pazartesi ŞOK fiyat listesi...

O şehirde zabıta memuru ve itfaiye eri alımı yapılacak! KPSS şartı yok!

Zabıta memuru ve itfaiye eri olmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Bartın Gıda İnşaat Peyzaj Turizm Nakliye Eğitim Akaryakıt Temizlik şirketi bünyesinde istihdam etmek üzere zabıta memuru ve itfaiye eri alacağını duyurdu.

Watsons'ta Babalar Günü'ne özel ürünler satışta!

Watsons, Kruidvat ve Dicora markalarının zengin ürün yelpazesiyle babalar günü için harika hediyeler sunuyor. Peki, Watsons'ta Babalar Günü'ne özel satışa sunulan bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Whatsapp’ta güvenlik açığı yeniden hortladı! Bu mesajı alanın Whatsapp uygulaması çöküyor!

Whatsapp’ta güvenlik açığı yeniden ortaya çıktı. Whatsapp kullananların uygulaması çöküyor. İşte detaylar!

Seçim günü saat kaçta başlıyor? Seçim hangi saatler arasında? Oy verme saat kaçta başlayacak?

Seçim günü yaklaşırken vatandaşların oy kullanma heyecanı da artmaya başladı. Peki oy verme işlemi saat kaçta başlayacak ve saat kaçta bitecek? İşte detaylar!

1 Mayıs'ta bankalar açık mı, kapalı mı? Pazartesi günü bankalar çalışıyor mu? 

1 Mayıs, Dünya İşçi Bayramı olarak kutlanan bir gün. Bu nedenle, birçok işyeri ve kuruluş tatil yapıyor. Bu tatil nedeniyle bankaların açık olup olmadığı konusunda birçok kişi merak ediyor. Peki, 1 Mayıs'ta bankalar açık mı?

Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak

Dün 20,022 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru hafta sonun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Özellikle doların ne kadar olacağı en çok merak edilenler arasında yer alıyor.Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak.

Zabıta günü Haberi

Zabıta günü

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Zabıta Teşkilatı’nın 188’inci yılı dolayısıyla Beyoğlu Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Zabıta görevlileri tarafından çiçeklerle karşılanan Demircan, Beyoğlu Zabıta Müdürlüğü personeliyle tek tek tokalaştı.

Zabıta’nın şehir hayatı için önemine değinen Demircan, “Bizler konuşmalarımız sırasında sık sık “Medeniyetler kuran ecdadımız” deriz. Medeniyet, Medine kelimesinden türetilmiştir ve şehir anlamına gelir. Yani 'Medeniyetler kuran ecdadımız' derken aslında, 'Şehirler kuran ecdadımız' deriz. İnsanoğlu yapısı gereği birlikte yaşamak zorundadır. Birlikte yaşayan insanların belli kural ve kaidelerle yaşaması gerekir. İnsanın yaşadığı yerde düzen olmalıdır. Şehirlerde birlikte yaşamanın kurallarını belediye koyarken, bunun uygulamasını zabıta gerçekleştirir. İnsanların birlikte yaşamasının bekçiliğini Zabıta yapar” diye konuştu.

Başarılı çalışmaları dolayısıyla zabıtaya teşekkür eden Demircan, Zabıta teşkilatının 188 yıllık geçmişiyle çok eski bir geleneğe sahip olduğunu da ifade...