03 / 05 / 2024

zaman mekan yapı

zaman mekan yapı

Bakırköy Sahil Apartmanı projesi tek blok halinde Bakırköy'de inşa ediliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje Zaman & Mekan Yapı imzasını taşıyor.

Evde bakım maaşları bayramdan önce yatacak mı? 

Nisan ayının başlaması ile beraber, ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında da evde bakım maaşlarının ödeme tarihi de merak edilen konular arasında yer aldı. Buna göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın düzenli olarak gerçekleştirdiği ödemelerin bu ay da zamanında yapılacağı kaydedildi.

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

İzmir'in göbeğinde belediyeden satılık arsa!

İzmir Buca Belediyesi Zafer Mahallesi'ndeki 6 bin metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale usulü ile satışa çıkardı. Peki, arsa satış ihalesi ne zaman nerede yapılacak? İşte detaylar...

Öğrencilere karne hediyesi 6 bin 841 TL verilecek! Ayrıntılar resmen belli oldu! İşte başvuru detayları...

Milyonlarca öğrenciyi kapsayan karne hediyesi 6 bin 841 TL olarak verilecek.  Öğrencilere verilecek olan yeni sosyal yardım ödemelerinde ayrıntılar araştırılıyor. Peki başvurular ne zaman, nereden yapılacak? İşte başvuru detayları...

MTV ödemesinde gecikmeyin! Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesi için son günler...

Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde ikinci taksitlerin ödemesi için son tarih 30 Kasım 2023 olarak açıklandı. Bu ödeme zamanında yapılmazsa, aylık yüzde 3.5’lik gecikme zammı söz konusu olacağı kaydedildi. İşte ayrıntılar...

2023 Gelir İdaresi Başkanlığı 2 bin uzman yardımcısı başvurusu başladı mı? GİB personel başvuruları ne zaman yapılacak?

Binlerce işsiz vatandaşa Gelir İdaresi Başkanlığından güzel haber geldi. GİB 2 bin Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapılacağını ilan etti. Peki, GİB personel başvuruları ne zaman, nereden yapılacak? İşte detaylar...

Dul ve yetim aylıklarında Ocak müjdesi! Bu maaşları alanlar hemen bakın! Zam oranı belli oldu mu?

Dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar, merakla yeni yapılacak zammı bekliyor. Peki dul ve yetim aylığına ne zaman zam yapılacak? Zam oranı belli mi? İşte detaylar...

2023 SGK prim borcu ödemleri için son tarih ne zaman? SGK yapılandırma ödemeleri nereden yapılıyor?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yapılandırma ödemeleri takvimi merakla sorgulanıyor. Peki, 2023 SGK prim borcu ödemleri için son tarih ne zaman? Yapılandırma neleri kapsıyor? İşte detaylar...

TOGG sahipleri en çok şarj ücretlerini merak ediyordu! 

Togg T10X için ön sipariş sahiplerini tespit edecek dijital çekiliş kısa bir zaman önce yapılmıştı. Araçlarını teslim alacak vatandaşların en çok merak ettiği şarj ücretleri de açıklandı.

Aile Bakanlığı'ndan son dakika Mayıs 2023 müjdesi! Nisan'dan sonra hızlı bir gelişme!

Milyonlarca vatandaşımız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ödemeler sayesinde destek alıyor. Bu nedenle, vatandaşlarımız bakanlık tarafından ne zaman ödeme yapılacağını merak ediyor. Son zamanlarda gelen bir haber ise vatandaşlarımızı sevindirecek nitelikte.

Memur ve memur emeklileri hemen bakın! Memur maaşlarına ne zaman zam yapılacak? Peş peşe açıklandı! 

Memur maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Asgari ücrete Temmuz'da ara zam sinyalinin verilmesinin ardından 'Memur maaşlarına ne zaman zam yapılacak?' sorusu gündem oldu. Peki memur maaşlarına ne zaman zam yapılacak?

Asgari ücret zammında son dakika müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan az önce açıkladı! Hemen bakın!

AK Parti grup toplantısı sonrasında önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete ne zaman zam yapılacağını da söyledi.

Yurt dışı alışveriş yapanlar bu haber sizin için! Online alışveriş limiti belirlendi! 

Çağımız düntyasında artık alışveriş için zaman mekan kavramı kalmadı, yurt dışı alışverişleri de moda hale geldi. Tabi bu durum beraberinde bazı kuralları da getiriyor. Peki  Peki Yurt dışı alışveriş limiti ne kadar?

zaman mekan yapı Haberi

zaman mekan yapı

Son dairelerin satışta olduğu Bakırköy Sahil Apartmanı'nda toplamda 12 adet daire yer alıyor. Projede daire seçenekleri 3 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon olarak dizayn edildi. 


Bakırköy Sahil Apartmanı'nda fiyatlar 3+1 dairelerde 750 bin TL'den, dubleks dairelerde 900 bin dolardan başlıyor. Konum olarak Ataköy Marina'nın karşısında bulunan proje tek bloktan oluşuyor.


Bakırköy Sahil Apartmanı projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor. Projede güvenlik kameraları ve otopark hizmeti bulunuyor.



Sahil Apartmanı adres: Sakızağacı Mah. Muharrir Ahmet Rasim Sokak No:62 Bakırköy/İstanbul


Zaman & Mekan Yapı iletişim:

Web adresi: http://www.zmyapi.com/

Telefon: 0532 621 50 46

Ezgi...