30 / 04 / 2024

Zaman tasarrufu sunan marketler revaçta

Zaman tasarrufu sunan marketler revaçta

TPF Yönetim Kurulu Başkanı Altunbilek, "Yakın zaman sonra, tüketicisine alışveriş esnasında zaman tasarrufu sağlayamayan marketlerin, tercih edilirliği maalesef düşecek" dedi.

Beko KM 90 Çamaşır Kurutma Makinesi kaç TL, en uygun nereden alınır? 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Evin hava kalitesini bozmadan çamaşırları hızlı ve hijyenik bir şekilde kurutan ısı pompalı Beko kurutma makinesi, pratik kullanımı sayesinde zaman tasarrufu da sağlıyor. Peki, ısı pompalı kurutma ne demek? Kurutma makinesi tazeleme programı nedir? İşte cevabı...

Volkswagen Taigo'nun yeni fiyatları açıklandı! İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Taigo'nun yeni fiyatları belli oldu. Yüzde 6’ya varan yakıt tasarrufu sunan Aktif Silindir Yönetimi “ACT” sistemiyle öne çıkan Taigo'nun fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Binaların deprem riski artık 1-2 saatte hesaplanabilecek!

ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Yakut, ODTÜ'lü bilim insanları, binaların deprem riskini 1-2 saatte hesaplayarak hem maliyet hem de zaman tasarrufu sağlayan yeni yöntem geliştirdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Elite Concept, ulaşım ve zamandan tasarruf sağlayacak!

İnşaat sektöründe başarılı projelere imza atan Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Elite Concept, ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alarak hem ulaşım hem de zaman tasarrufu sağlıyor.

Zigana Tüneli'nde kazı çalışmalarının yüzde 65'i tamam! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Zigana Tüneli'nde incelemelerde bulundu. Turhan, "Zigana Tüneli tamamlandığında 22 kilometrelik olan kesim 8 kilometre kısalmasıyla 14 kilometreye düşüyor" dedi ve zaman tasarrufu ile kesintisiz ulaşıma dikkat çekti...

İstanbul-Pekin arası 10 güne inecek!

İstanbul-Pekin arasını 2 aydan 10 güne inecek. Zaman tasarrufu sağlayan proje Mayıs'ta başlıyor. Türk TIR’larının engeller yüzünden iki haftada Almanya’ya ulaşamadığından yakınan iş dünyası, “Berlin uzaklaşırken Pekin yaklaşıyor” dedi

Avrasya Tüneli ile 52 milyon saatlik tasarruf sağlanacak!

1.3 milyar dolara malolan Avrasya Tüneli, Türkiye ekonomisine 1.5 milyon liralık iş hacmi yaratacak. Tünel, trafikte 52 milyon saatlik zaman tasarrufu sağlayacak.

Toplu taşımaya elektrik gerek!

Siemens Türkiye CEO’su Hüseyin Gelis, elektrikli toplu taşımacılığa ağırlık verilerek hem çevre, hem ekonomi açısından iyileşme sağlanabileceğini söylüyor. Ayrıca son teknolojilerle emisyonu düşürme ve zaman tasarrufu sağlanabileceğini vurguluyor.

Esenler Emlak Konutları kurası ne zaman çekilecek?

Erken ödeme yapıldığında yüzde 5 indirim imkanı sunan Esenler Emlak Konutları'nda yer alan 2 bin 358 daire ve 42 işyeri kurayla satışa çıkıyor. Peki Esenler Emlak Konutları kurası ne zaman çekilecek?

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ 1. ve 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Ödeme planı kapsamında 144 ay vade imkanı sunan TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde fiyatlar 140 bin 766 TL'den başlıyor. Peki Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ 1. ve 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

İzocam Camyünü Çatı Şiltesi enerji tasarrufu sağlıyor!

Çatıları yenileme zamanı geldi, tadilatlar başladı. İzocam Camyünü Şiltesi ve Rulopanla çatılar daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor.

TOKİ Afyon Dinar kura çekimi ne zaman?

TOKİ Afyon Dinar Evleri başvuru süresi dün sona erdi. Ödeme planı kapsamında 120 ay vade imkanı sunan projede aylık taksitler 553 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Afyon Dinar kura çekimi ne zaman?

Tenkis davası ne zaman açılır?

Saklı payına tecavüz edilen mirasçılar tarafından, miras bırakanın ölüme bağlı tasarrufu ile saklı payı aşacak kadar miras bıraktığı kişilere karşı tenkis davası açılabiliyor. Peki, tenkis davası ne zaman açılır?

Zaman tasarrufu sunan marketler revaçta Haberi

Zaman tasarrufu sunan marketler revaçta

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek, işinden evine dönmeye çalışan ve bu arada alışveriş yapmak zorunda olan insanların, artık marketlerde kaybedeceği bir-iki dakikaya bile tahammülleri olmadığını belirterek, "Bu nedenle yakın zaman sonra, tüketicisine alışveriş esnasında zaman tasarrufu sağlayamayan marketlerin, tercih edilirliği maalesef düşecek" dedi.

"Yerel Zincirler Buluşuyor 2015 Konferansı ve Fuarı" öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Altunbilek, 15-16 Nisan tarihlerinde bu yıl yedincisi gerçekleştirilecek organizasyonun ana temasının teknoloji olacağını söyledi. 

Fuarda "Dönüşümü Başlat, Geleceği Kazan" temasıyla teknoloji konusunu işleyeceklerini aktaran Altunbilek, Türkiye genelinde ve KKTC'de faaliyet gösteren 16 derneğin çatı örgütü olarak, 369 üyeleri ile TPF olarak 3 bin 680 perakende noktasında hizmet verdiklerini kaydetti. 


Sektör olarak toplam istihdamlarının yaklaşık 70 bin kişi olduğunu bildiren Altunbilek, "Bu istihdam rakamı...