03 / 05 / 2024

Zekeriyaköy Köy ağaç taşıma

Zekeriyaköy Köy ağaç taşıma

İstanbul Zekeriyaköy'de eski fuze üssü olarak kullanılan 467 bin metrekarelik alanda yapılacak olan konut projesi için başlatılan ağaç tasıma operasyonunun ilk etabı tamamlandı..

Zekeriyaköy Kuzeybükü Konutları'nın lansmanı 19 Aralık'ta! 42 villalık yeni proje!

Consera, tarafından tasarlanan Zekeriyaköy Kuzeybükü projesi, deprem açısından en güvenli bölgelerden biri olan Zekeriyaköy'de yükseliyor. 

Yıkılmış, ağır ve orta hasarlı binaların hak sahipliği açıklandı mı, nasıl sorgulanır?

Depremden etkilenen vatandaşlar yıkılmış, ağır ve orta hasarlı binaları için bazı haklara sahip olabilecek. Peki, hak sahipliği açıklandı mı, nasıl sorgulanır? İşte detaylar...

Euro için tehlike çanları çalıyor! Hatice Kolçak büyük krizi açıkladı! Hazır olun...

Dolar, altın yatırımı ile ilgili tahminleri ile yatırımcıya seslenen altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak euro kurunda başlayan tehlikeye ve petroldeki yükselişe dikkat çekerek büyük krizi açıkladı.

Almanya’da yıllık enflasyon ağustosta yüzde 6,1’e düştü!

Almanya Federal İstatistik Ofisi (Destatis), fiyat artışları ile ilgili olarak ağustos ayı öncü verilerini paylaştı. Bu doğrultuda, Almanya’da temmuz ayında yüzde 6,2 olan yıllık enflasyon, ağustos ayında yüzde 6,1 olarak kayıtlara geçti.

İslam Memiş altında büyük planı açıkladı! Gram altın için rekor rakam göründü! Olmaz olmaz deme, geliyor!

Altın piyasası analisti İslan Memiş altında büyük planı açıklayarak, gram altın için rekor rakamı paylaştı. Hazır olun, geliyor...

Hatay'da depremde ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı!

6 Şubat'ta gerçekleşen deprem sonrasında, başta Hatay olmak üzere peş çok şehir etkilendi. Büyük depremin ardından ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı.

Depremin maliyeti 1 trilyon lira mı olacak? 227 bin 27 bina acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin maliyeti oldukça ağır. Depremin maliyeti 1 trilyon lira mı olacak? 227 bin 27 bina acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık!

Altının geri vites yapacağı tarih resmen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş büyük felaketi açıkladı! Koşun hemen bakın

Altın fiyatları son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yükselişe geçen altın için Altın Kahini İslam Memiş büyük felakati açıkladı. Altının geri vites yapacağı tarih resmen belli oldu! Koşun, hemen bakın...

Dev banka iflas mı ediyor? Çok büyük zarar açıkladı!

Dünyanın en büyük bankalarından biri olan Credit Suisse için iflas iddiaları peş peşe geliyor… Banka yılın 3. çeyreğinde 4,04 milyar dolarlık zarar açıkladı.

Köy Zekeriyaköy 2. Etap'ın ticari üniteleri satışta! Yüzde 10 indirim ve yüzde 40 peşinat fırsatıyla! 

Köy Zekeriyaköy 2. Etap'ta yer alan ticari üniteler yüzde 10 indirim ve yüzde 40 peşinat fırsatıyla satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Yıldızlar İnşaat inşa edecek!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı. Dev projeyi 2 milyar 264 milyon 600 bin TL sözleşme bedeliyle Yıldızlar İnşaat inşa edecek. 

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap 2. oturum ihalesi 29 Nisan'da!

1. oturumu 22 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilen İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu 29 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap ihalesi 22 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Sarıyer'de inşa edilecek olan Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın ihalesi 22 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak. 

Zekeriyaköy Köy ağaç taşıma Haberi

Zekeriyaköy Köy ağaç taşıma

İstanbul Zekeriyaköy'de eski fuze üssü olarak kullanılan 467 bin metrekarelik alanda yapılacak olan konut projesi için başlatılan ağaç tasıma operasyonunun ilk etabı tamamlandı Dünyada bugüne kadar 3 milyon ağaç tasıma ismi gerçekleştiren Opıtz firması tarafından yapılan çalışmalar bittiğinde en genci 20 yasında olan yaklaşık 250 ağaç yer deriştirmiş olacak Projeyi gerçekleştiren Siyahkalem firması yetkilileri sahada inşaat sebebiyle tek bir ağacın bile kesilmeyeceğim belirterek çalışmanın Türkiye'nin en büyük agaç taşıma işi olduğunu...