05 / 05 / 2024

Zirvepark Konutları yaz kampanyası

Zirvepark Konutları yaz kampanyası

Yeşilin her tonunu içinde barındıran ihtişamı ile göz kamaştıran Zirvepark'ın yaz kampanyasında 120 aya varan vade imkanı ve yüzde 0'dan başlayan oranlarla ev sahibi olma fırsatı bulunuyor.

Malatya'daki deprem konutlarının teslimi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen Malatya'nın Yazıhan ilçesinde inşa edilen deprem konutlarının hak sahiplerine verilmesine az bir süre kaldı. İnşa edilen 157 konut ise önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim edilecek.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, ilk deprem konutlarının teslim tarihi için kasım ayını işaret etti!

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentte meydana gelen depremden sonra inşa edilen konutların Kasım ayında teslim edileceğini belirtti. İşte detaylar...

Yabancılar vatandaşlık için 2. el konutları tercih etti!

Ekonomimcom yazarlarından Abdullah Tolu, bugünkü yazısında yabancıya konut satışını kaleme aldı. Abdullah Tolu, yabancıların vatandaşlık için 2. el konutları tercih ettiğini belirtti.

Malatya Yazıhan TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!   

TOKİ Malatya Yazıhan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Yazıhan'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Yazıhan'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Yazıhan sosyal konut projesi... 

Selahattin Şahin'den Uzundere Konutları depremzedelere satılsın çağrısı!

MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin İzmir depreminden sonra Uzundere Konutlarına yerleştirilen depremzedelere konutların satılması yönünde yazılı önerge verdi.

3D Beton Yazıcı Teknolojisi ile konut devri başladı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında 3D teknolojisi ile inşa edilen konutları kaleme aldı.

Elazığ'daki deprem konutları yaz aylarına kadar tamamlanacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Elazığ'da inşa ettiğimiz 20 bin konutun kalanını da yaz aylarına kadar tamamlamış olacağız" dedi.

Elazığ ve Malatya'daki konutlar yaz aylarına kadar hak sahiplerine teslim edilecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Yaz aylarına kadar Elazığ'da 20 bin ve Malatya'da 6 bin konutun tamamını, inşallah hak sahiplerine vermiş olacağız" dedi.

Malatya Yazıhan 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yazıhan 100 bin konut 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün saat 16:00'da yapılacak.

Ayvacık'ta afet konutları inşaatında ‘virüs önlemi’!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün yaptığı yazılı açıklamaya göre, “Afet konutları projesinde inşaat faaliyetleri, Koronavirüse karşı alınan tedbirler doğrultusunda hızlı bir şekilde devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

18 maddede site konutlarında yasak işler!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site konutlarında yasak işler" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Adıyaman Samsat Deprem Konutları ne zaman teslim edilecek?

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Samsat'ta meydana gelen deprem sonrası zarar görenlerin zararının karşılanması hakkında yazılı soru önergesi hazırladı. Tutdere, Deprem Konutlarının ne zaman teslim edileceğini sordu..

Esenler Emlak Konutları'nın kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut Esenler Emlak Konutları projesinin kira değerleme raporu yayınlandı.

Zirvepark Konutları yaz kampanyası Haberi

Zirvepark Konutları yaz kampanyası


Somuncu Grup tarafından inşa edilen Konya'nın en prestijli projesi Zirvepark, Yaza Özel Kampanyasıyla birlikte hem oturumcuya hem de yatırımcıya kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 

Yeşilin her tonunu içinde barındıran ihtişamı ile göz kamaştıran Zirvepark'ın yaz kampanyasında 120 aya varan vade imkanı ve yüzde O'dan başlayan oranlarla ev sahibi olma fırsatı bulunuyor.

Projenin yüzde 70'inin yeşil alana ayrıldığını söyleyen Adnan Dutak "Zirvepark Konya için standartları farklılaştıran bir proje. Değişen yaşam biçimlerine uygun olarak inşa edilen her daire kendine özel bir mimariye sahip. Konya'da bir ilk olan uygulama sayesinde mekanlar metrekarelerle sınırlandırılmıyor. Mimarisi, ünlü mimarlık ofisi Tago Mimarlık tarafından tasarlanan projenin en belirgin özelliği, yaşam tarzları farklı ailelere farklı metrekarelerdeki sonut alanları sunması. Böylelikle de alım gücü Dİarak her bütçeye hitap etmesi. Tüm bu sararların...